- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi kutsalselin
-
Yinede sabirla beklesin.tedavisini devam ettirsin ve bol bol dua edip yardim dilesinyanlış bir bedene hapsolduğunu düşünüyor aslında bir de doğuştan gelen hormonal bir durum var vücut hatları tamamen kadınsı...tedavi olmayı çok denedi ama olmadı
anlamak çok zor, bu durumu yaşayan en iyi bilebilir anlayabilir, çevreye ise anlayış göstermek düşer benceBilmemek değil benim ki anlayamamak
kabuledebilecek insanlar değiller doğrusu aile bu durumun ne olduğunun bilincinde değil
uzun zamandır uzmanlardan yardım alıyor ama artık sıkılmış aynı şeyleri duymaktanUzman yardımı almalı. Ciddi bir konu. Sen ne kadar yardımcı olabilirsin ki?
yani bu durum ilaç ile terapi ile düzeltilecek bir durum değil dedim ya doğuştan ki arkadaş yıllarca beklemiş sabretmişYinede sabirla beklesin.tedavisini devam ettirsin ve bol bol dua edip yardim dilesin
sizlik bir durum yok yorum yapmak zorunda değilsinizO halde ameliyat olsun. Bizlik durum nedir?
Hatta adını da selin olarak değiştirir .
tabi kendisi inançlı biri ama işte elinde olmayan birşey sanırım yıllarca denedi ama hep acı çektiBence oyle seylerni aklindan cikarsin allaha dua etsin sukur etsin.hepimizi allah yaratin erkek kadin olarak bu allahin bize verdigi niymetidir.
Arkadaşiniz cinsel tercihi ne peki ayni zamanda erkeklerden hoslanma gibi bir durumda var mi?sizlik bir durum yok yorum yapmak zorunda değilsiniz
ismini Yaprak olarak değiştirmeyi düşünüyor
cinsel yönelimle ilgili bir durum değil hormonal bir durum cinsellik en son plandaArkadaşiniz cinsel tercihi ne peki ayni zamanda erkeklerden hoslanma gibi bir durumda var mi?
bu çok büyük bir sorumluluk bence hiç karışma. kendi isterse doktora gitmiş zaten orda birsürü teferruat vs var ha deyince hemen cinsiyet degiştirmiyorlar. bu çok günahmış ama. arkadaşının yanında ol bu durumu atlatana kadar. fikrinden vazgeçirmeye çalış.hb
arkadaş bazı adımlar attı aslında hastaneden rapor almak için başvuruda bulundu ama sanırım çevresinde kendisini destekleyen kimseler olmadığından korkuyor
aslında herşeyi göze almış ama psikolojikmen kendisini hazırlaması gerekiyoranladım o zaman çok daha zor herşey..
arkadaşınızın karar vermesi gereken ailesini kaybetmeyi göze alabilecek kadar isteyip istemediği..
evet haklısın, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum arkadaş olarak bütün sorumluluk ona ait sonuçta hayat onunbu çok büyük bir sorumluluk bence hiç karışma. kendi isterse doktora gitmiş zaten orda birsürü teferruat vs var ha deyince hemen cinsiyet degiştirmiyorlar. bu çok günahmış ama. arkadaşının yanında ol bu durumu atlatana kadar. fikrinden vazgeçirmeye çalış.
o zAman psikolojik olarak digerlerinden farkli olmasi kendisi oyle hissetmesine itmeye baslamis olabilir diye dusunuyorum bence onunla konusmalisiniz . eğer butun erkekler bu goruntude olsaydi yada insanlar baktiklarinda garip karsilamasaydida ayni seyi isteyip kadin olmayi dusunurmuydu ? eger hayir dusunmezdim derse bu terapilerle ve hormon tedavisiyle biraz duzeltilebilir diye dusunuyorum . Ama arkadasinizda gercekten kadin olma istegi varsa ona bu durumun normal oldugundanve onun gibi bircok insanin varligindan soz etmelisiniz . Ailesiylede bu durumu net bir sekilde konusmali . desteklerine ihtiyaci oldugundan soz etmeli. eger gorunen bir durum varsa aileside farkindadir heralde ..cinsel yönelimle ilgili bir durum değil hormonal bir durum cinsellik en son planda
en büyük korkusu ailesi her türlü ailemi kaybedeceğim diyor söylese de söylemese de kaybedecekailesine kabul ettirmeli çok zor da olsa bir arkadaşım başardı ve doktora gitti ameliyatla cinsiyet değiştirmesine dair belge aldı.
aslında herşeyi göze almış ama psikolojikmen kendisini hazırlaması gerekiyor
aile farkında gibi ama ailesi bu konu ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmadığı için fikir yürütemiyor...durumu gerçekten hormonal vücut hatları kadınsı hatta göğüsleri çıkmış durumda gizlemeye çalışıyor ama belli ediyor yine deo zAman psikolojik olarak digerlerinden farkli olmasi kendisi oyle hissetmesine itmeye baslamis olabilir diye dusunuyorum bence onunla konusmalisiniz . eğer butun erkekler bu goruntude olsaydi yada insanlar baktiklarinda garip karsilamasaydida ayni seyi isteyip kadin olmayi dusunurmuydu ? eger hayir dusunmezdim derse bu terapilerle ve hormon tedavisiyle biraz duzeltilebilir diye dusunuyorum . Ama arkadasinizda gercekten kadin olma istegi varsa ona bu durumun normal oldugundanve onun gibi bircok insanin varligindan soz etmelisiniz . Ailesiylede bu durumu net bir sekilde konusmali . desteklerine ihtiyaci oldugundan soz etmeli. eger gorunen bir durum varsa aileside farkindadir heralde ..
Psikolojik olarak düzelemiyor muymuş. ne bileyim ya da baska bir çözüm yok mu illa cinsiyet mi degistirmesi lazımevet haklısın, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum arkadaş olarak bütün sorumluluk ona ait sonuçta hayat onun
vazgeçirme konusunda ise çok kararlı zerre teredüt yok kendisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?