arkadaşıma ne diyeyim?

Kv niz sizi el üstünde taşımalı bence

Bu nasıl bir fantezidir böyle bu nasıl bir yaratıcılıktır 800 yıl düşünsem enteresan bir fantezi cümlesi kurmak için şuna bir adım bile yaklaşamam. Biz de parfümü küçük şişelere koyup özlediğimizde koklayalım max bu Eşimle yeni konuştuğumuz dönemde benden istediği ve ayyyy diye içimin eridiği şeye bak

Konuda bağımsız olarak size madalya takmalilar. Nasıl sabr ettiniz anlamadım. Eşiniz maşallah pek bir sessiz.

Bende bekarken, evli arkadaşıma yatıya gitmek istedim annem yollamadı. O zaman saçma gelmiş ve sinir olmuştum ama ne bileyim bunda da vardır bir bildikleri büyüklerin diyorum. Bekar bir arkadaşım gelse ben rahatsız olmam ama şu an bekar olsam evli arkadaşımın evinde kalmayı tercih etmem.

Bence tamamen kültür ile alakalı, kabul etmek kadar kabul etmemek de bana normal geliyor. Bu eşe, arkadaşa yada kendine güvenle alakalı bir durum değil. Nasıl ki bunu normal bulanlara karışma hakkımız yoksa normal bulmayanlara karışma hakkımız yok. Herkes kendi hayatı.

Teşekkür ederim, esim aslinda sessiz kalmadi, pasif bir adam degildir, ailesine (bize) karsi cok korumacidir, ama ikimizinde ilk kez yuzlestigi bir durumdu, ikimizde agzimizin tadi kacmadan cozulsun kafasindaydik.

Neredeyse her gun ya da gun asiri abisiyle hakaretlesme boyutuna vardirmadan konustu, gozumle gordum kulagimla duydum (yani burada okudugum aile meselelerinde oldugu gibi ne yapayim annem, ne yapabilirim abim ayip olur kafasinda degildi) yani pasif degildi ama yeteri kadar da hir gur cikarmadi.

Aslinda bu konuda kabahati ben kendimde buldum geriye donup oz elestiri yaptigimda, bazen edepli olacagim diye hem kendimi hem etrafimdakileri cok frenliyorum, cunku kotu bir huyum var kendimi frenlemedigimde cok yikiciyim, kufur etmem ama cok agir konusurum o evreye gectigimde kendimden hic hoşlanmıyorum anne oldugumdan beri, halbuki bazi insanlar bu frenlemeyi hic haketmiyor.

Söylemiyorum söylemiyorum diyorum ama neyapicak yüzünemi sürecek yiyecekmi tövbe estegfurullah ne iğrenç zevkli insanlar varr.

Genital bölge kokusu bazı insanlar için feromonsal birşey.
Hahshshs baskasina cevap vermissiniz ama niyeyse bana bildirim geldi, uykusuz kafayla okuyorum okuyorum anlayamiyorum, sonra farkettim yanlis oldugunu. Yahu diyorum ben hic genital bolge ile ilgili yorum yapmamistim neler oluyor...

Geleceği gün. Belliyse konusamadik günübirlik mi olacak kalacak misin diye sorabilirsiniz. Yani çok cekinceniz varsa eşiniz birgecelik annesine aile aynı şehirde değilse arkadaşı varsa ona gitsin .rahatca vakit gecirirkz diye eşimi gönderdim diyebilirsiniz

bodycilerin spor esnasında giydiği donları atletleri para ile satın alan aplalar var Kadınların üç gün üstüste giydiği çorap ve külotlu çoraplara servet doken amcalar dayılar var susuyorum :)))
Sapıklıktan başka bir şey değil ya bu.Kiminse çişli boklu donlarını almak sonuçta tuvalete gidip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…