- Konu Sahibi suigenerisim
-
Yapacak olan her yerde yapar zaten.Evliler daha cesur ve atak oluyorlar, seçme durumları da olmuyor fazla.
Evli veya bekar olunca ne değişiyor? Hey allahım yaselam kızlar ben yaklaşık 9 aylık evliyim. çok sevdiğim bir arkadaşım bize geleceğini söyledi( farklı bir şehirde yaşıyor) bende tabiki gel dedim ki gelmesini çok isterim. ancak arkadaşım yatıya gelip gelmeyeceğini söylemedi. bizde de aile geleneği olarak ( annem ve anneannemin vasiyeti) eve yakın tanıdık dışında bekar misafiri yatıya kabul etmiyoruz. sizce arkadaşım yatıya geleceğini söylerse ne demeliyim? onu kırmak istemiyorum. bir de evde bekar arkadaşı misafir etme konusundaki düşünceleriniz neler?
Hayır yapmam onları.Güzide doğu anadolu adetlerinin arasında kaynanaya hizmet, büyüklerin sözünden milim çıkmama, lafını çiğnememe, iki elin kanda da olsa eş ailesine hep hizmet tam hizmet var, yapacak mısınız onları da?
İşyerinde arşivde yapanı biliyorum, defalarca farklı kızlarla. Bi tanesi tek olmadığını anlayıp karısına uçurmasa adamın, kadın yakışıklı gocam var beni seviyo diye geziyodu.Yapacak olan her yerde yapar zaten.
Eve almazsın adam gider otelde yapar. Yeter ki yapmak istesin yani.
Arkadasiniz da zaten kocaniz icin yanip tutusiyor hatta sadece arkafasiniz degil butun kadinlar.Hey allahim yaa daha sacma bir gelenek daha var midir acaba diye dusunmekten kendimi alamadim.Ne kadar kotu bir bakis acisidir bu yaselam kızlar ben yaklaşık 9 aylık evliyim. çok sevdiğim bir arkadaşım bize geleceğini söyledi( farklı bir şehirde yaşıyor) bende tabiki gel dedim ki gelmesini çok isterim. ancak arkadaşım yatıya gelip gelmeyeceğini söylemedi. bizde de aile geleneği olarak ( annem ve anneannemin vasiyeti) eve yakın tanıdık dışında bekar misafiri yatıya kabul etmiyoruz. sizce arkadaşım yatıya geleceğini söylerse ne demeliyim? onu kırmak istemiyorum. bir de evde bekar arkadaşı misafir etme konusundaki düşünceleriniz neler?
İşlerine gelmeyince cevap yokSon durum ne oldu geliyor mu arkadaşınız
Ben yatılı misafir sevmem ama evli veya bekar ayrımı yapmam rahatsız oluyorum. Ailem bile olsa yatılı misafir bana huzursuzluk veriyor. Böyle bi düşüncesi olsa tamam sonuçta kimse evinde yatılı birini ağırlamak zorunda değil derim ama bekar olduğu için arkadaşını istememesi bi tuhaf. Ama yaşlılarda böyle bir düşünce var bizimkiler de söyler evinize herkesi sokmayın diye.Bu tipler aldatılınca erkeğin elinin kiridir suç kadında derlervasiyetmiş.
Millet vasiyette ev araba bırakır seninkilerin bayıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?