arkadaşıma ne diyeyim?

Evli veya bekar olunca ne değişiyor? Hey allahım ya

Hayır yapmam onları.
Ama kaynanamlar bana ev alsın isterim. 12 tane kalın "bilenzik" isterim. E bir de set tabi ki.
Evlendikten sonra da ayda bir 3-4 saatliğine misafir ederim, mümkünse yemekli olmasın, çaya gelsinler.
Kaynanam konserve, buzluğa atılacak yiyecek falan yaparsa da yarısını bölüp bana yollasın mesela.
Ha bir de çocuk doğurursam ona da baksın. Ama dadı gibi olsun, ben eve gelince sessizce evden çıksın gitsin.
Öyle işte.

Yapacak olan her yerde yapar zaten.
Eve almazsın adam gider otelde yapar. Yeter ki yapmak istesin yani.
İşyerinde arşivde yapanı biliyorum, defalarca farklı kızlarla. Bi tanesi tek olmadığını anlayıp karısına uçurmasa adamın, kadın yakışıklı gocam var beni seviyo diye geziyodu.

Arkadasiniz da zaten kocaniz icin yanip tutusiyor hatta sadece arkafasiniz degil butun kadinlar.Hey allahim yaa daha sacma bir gelenek daha var midir acaba diye dusunmekten kendimi alamadim.Ne kadar kotu bir bakis acisidir bu ya

Bu tipler aldatılınca erkeğin elinin kiridir suç kadında derler vasiyetmiş.
Millet vasiyette ev araba bırakır seninkilerin bayıklığı
Ben yatılı misafir sevmem ama evli veya bekar ayrımı yapmam rahatsız oluyorum. Ailem bile olsa yatılı misafir bana huzursuzluk veriyor. Böyle bi düşüncesi olsa tamam sonuçta kimse evinde yatılı birini ağırlamak zorunda değil derim ama bekar olduğu için arkadaşını istememesi bi tuhaf. Ama yaşlılarda böyle bir düşünce var bizimkiler de söyler evinize herkesi sokmayın diye.

Arkadaşınızı tanımadığımız için yorum yapamıyorum mesela benim 10 yıldır tanıdığım bekar arkadaşım var gözüm kapalı güvenirim gelsin kalsın derim, ama bir tane evli var onu çaya bile çağırmam kocasının akrabasıyla cilveleşir kendi de utanmadan anlatır zaten kestim arkadaşlığı,, yani bu kişiye bağlı yaa bilemedim zamanda kötü herkese güvenilmiyor

Anneanneniz vasiyet ede ede bunu mu etti gerçekten Vasiyetimi çiğnerseniz hortlarım da dedi mi

Arkadaşınız baya hoş biri sanırım dikkat çekmeyecek bir tip olsa böyle düşünür müsünüz? Ayrıca siz mi davet ettiniz o kendisi mi gelmek istedi. Davet edilmeden ben şahsen gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…