- Konu Sahibi sporcuanne1997
-
valla napsam şaşırdım.hatta geçenlerde tel.de konuşurken birkaç yere borç verdiklerini,geri istediklerini ve ödenmediğini söyleyip dertleşti benle.ya benle eşim memuruz,onlar da asgari ücretle çalışıyorlar.böyle lüks yaşadıklarını görünce istesem diyorum.ama ne zaman konuşsak geçim sıkıntısından bahsediyor dert yanıyor..istememem için yapıyor olabilir..
selam kızlar.ben bundan yaklaşık 1,5 yıl önce bir arkadaşıma borç vermiştim.şöyle oldu,o evlenecekti alyans alacaklardı düğün için kapora vermesi gerekiyordu kuyumcuya.beni aradı sen verebilir misin benim yerime elimiz düzelince veririz diye.benim de durumum müsaitti 300 tl gittim kuyumcuya verdim.düğün oldu 1 ay sonra bir konuşmada senin parayı da veremedik dedi.bende sorun değil eliniz düzelince verirsiniz dedim.1.5 yıl geçti hala tık yok.o kadar paracıl bırı degılım ama suan maddi olarak sıkısık durumdayız.yeni evlendik herşeyimizi kendimiz aldık borcun içindeyiz yani baya sıkıştıkarkadaşım da zevkine düşkün biri,her hafta sonu gezerler ,alışverişler yaparlar,lüks yaşıyorlar yani.1000tl lik telefon almış geçen gösteriyor.bizde herşeyimizi kısıyoruz para yok diye.diyeceğim şu ki nasıl istesem bu parayı onu kırmadan fikirlerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?