arkadaşımdan bıktım

Bide o düşüncesizce hareket ediyorsa sen neden düşünceli davranıyorsun!!!!
Bide ne demek eşyalarını karıştırıyor

Tersle at sende ne bu kadar yüz veriyorsun anlamadım ki kırmıyayım diye diye kendin üzülüyorsun.

Siz kıramayacaksınız belli annenizle konuşun, ayarlayın o daha erken gelsin. O konuşsun kadınla, gerekirse böyle azarlasın hep ayağı kesilir heralde artık.

Yok artık!
Konuşmuşsunuz, hâlâ tavır aynı.
O zaman çıkarın içinizdeki çirkef mahalle kadınını
Valla müstehaktır.
Katlanmayın bu duruma, kendi yaşamınızı, eşinizle ilişkinizi, çocuğunuzun uykusunu, dahası sizi etkiliyor, bu nedir yahu.

7.30 da geldiğinde eşin evde oluyor mu? Oluyorsa kapıyı eşin açıp müsait değiliz desin içeri almasın. Eninde sonunda pes eder herhalde...

Arkadaşınız tam bir psikolojik vaka. Durumunuza gerçekten üzüldüm ama sizin de bu kadar rahatsız olduğunuz bir insanla iletişiminizi kontrol altına almak yerine ev değiştirme ya da emekli olana kadar umutsuzca katlanma kararı almanız normal değil.

Anlıyorum şimdiye kadar birine haddini bildirmek için bile olsa kırıcı bulduğunuz davranışlardan kaçınmış olabilirsiniz, insanları kırmamak için elinizden geleni yapmış olabilirsiniz, karakteriniz böyleyken şimdi böyle bir insanla iletişimi sınırlama yolu size kaba ve kırıcı geldiği için yadırgıyor ve kendinize yakıştıramıyor olabilirsiniz. Ama bu düşünceler şu an kırmak istemediğiniz bu insanın özel hayatınıza saygısızlık ettiği, tüm ailenizin huzurunu kaçırdığı gerçeğini değiştirmiyor. Hem bakın yüzüne karşı kırıcı olmak istemediğiniz o insanın arkasından ne kadar dolmuşsunuz, buradan bir yardım umuyorsunuz ve ben dahil onu hiç tanımayan insanlar hakkında ne kadar kötü düşünceler besliyor. Bunu sizi suçlamak için yazmadım, aslında arkasından düşündüklerinizin ve söylediklerinizin de kırıcı olduğunu, birinin yüzüne söylendiğinde kırıcı olan şeylerin arkasından söylendiğinde de kırıcılığından bir şey kaybetmediğini anlatmaya çalışıyorum.

Açık sözden anlamıyorsa daha açık anlatın ve kendinize bu kadar eziyet etmeyin lütfen. Yüzüne karşı söyleyemiyorsanız mesaj atın. Onu da yapamıyorsanız bir kaç gün arabanızı başka bir yere parkedin, sabah eşimle çıkacağım oradan işe geçeceğim iş yerinde görüşürüz gibi bir mesaj atın, eve gelirse anneniz erken çıktı diyip kapıdan çevirsin. Bir kaç kere benzer bahaneler türetin. Yine anlamazsa çok açık ve net yalnız gidip gelmek istediğinizi söyleyin. Merak etmeyin o kadar tavırdan anlamayan bir insan dediğiniz lafa da gücenmez. Gücenirse de isabet olur zaten.

Bu kadın sizin için çok mu elzem?
Kan bağınız mı var ?
İş yerinizde patronunuz mu?
Kısacası o hayatınızda olmasa ne kaybedersiniz?

Atın bir mesaj
Yüzüne söyledim ama anlamadın düzenim bozuluyor. Sen en iyisi yürüyerek git. İş yerinde görüşürüz. De gitsin. Hayır küsünce kolun bacağın mı eksilecek. Ne bu korku

Helal teyzeye:) ellerinden öperim..

Bakmıyım diyorum konuya,cinlerimi tepeme getiriyo çünkü bu tür insanlar merak da ediyorum belki kurtulmuştur diye ama anlaşılan durum hala aynı

Ben olsam bir hafta izin alırım ve onu bu alışkanlığından vazgeçirmek için bir süre araçla gitmem ve ondan geç cikacagimi söyler yavaş yavaş tepkimi koyarım
iznim bitince yine gelir kışın kombim arızalandı tamire gönderdik sabahları gelme annemlerde kalıcaz dedim hergün aradı eve geçtinizmi diye. eve geçince haber vermedim. arabayı kapının önünde görmüş çıktı geldi. birde bana neden haber vermedin diyo.

Bu kadın arsızlıgı eline almış
Belliki konu sahibi sende naif bi hanımsın kimseyi kırmak istemiyosun
Ama artık laftan anlamıyosa kavganı edip baglarını koparacaksın yapcak başka bisey kalmamış malesef

yok artık. !!!. okudumda ınanamadım. laftan anlamıyor. ama sizde kırmak istemiyorsunuz.ay bu kadarı katil eder insanı. ben olsam coktan cinnet geçirmiştim. araba kullanma o zaman. bi süre arabasız idare ediver. cunku kırmak istemiyorsunuz türlü türlü yollarla bu alışkanlıktan vazgeçirceksiniz. arabasız git işte, veya daha erken cık git. her gün başka bi bahaneyle kıvırırsın. kaç köşe bucak.

haber vermek zorunda mıyım ki. ne dediniz peki

Ya burada N nisaa diye bir üye vardı ona da her hafta sonu eşinin arkadaşı ve ailesi geliyordu. Senin konunu ona benzettim çok. Akraba falan değilsiniz değil mi? Kimseleri kıramama haliniz değişik.

Sana zili sök diye tavsiyede bulundular kimseyi dinlememişsiniz. Bir şey yapmayacaksanız oturun çekin çilenizi. Burada arkadaşları öneri diye yormayın...

Madem annen terslemiş geçen,o halde sen de annenin ağzından diyebilirsin ki "annem diyo ki arkadaşın sabahları çocuğu uyandırıyo sonra uykusunu alamadan kalkınca olan bana oluyo bakmakta zorlanıyorum o yüzden aşağıda beklesin arkadaşın yukarı gelmesin" diyerek hem kadınla tartışmamış olursun hem de aman yukarı çıkma annem kızıyo şeklinde açık konuş emir verici konuş.Rica etme ezilip büzülme bunu söylerken kesin dille söyle sonra annemle tartışıyoruz canım senin yüzünden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…