- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi willedwoman
-
Tersle at sende ne bu kadar yüz veriyorsun anlamadım ki kırmıyayım diye diye kendin üzülüyorsun.bugün öğle arası görüştük. ayrılırken yarın sabah görüşürüz dedi bende canım aslında bende seninle o konuyu konuşacaktım dedim. sabahları erken gelmen den rahatsız oluyorum dedim evde çocuk uyuyor sabah gürültü olunca uyanıyor sonra anneme sıkıntı oluyor dedim. gürültü yapmam dikkat ederim dedi. rahatsız oluyorum dedim. oda işi şakaya vurarak kız ben sana ne yapıyorum sen hazırlanana kadar oturur beklerim dedi.
ya bu insanı tanımanız lazım anlatmakla olmaz. inanın türk malındaki abiye kuzunun 10 katı. işyerinden başka bi arkadaş var. bununla samimi ona açtım konuyu oda bana hak verdi. bide sen konuş dedim ben demişim gibi değilde kendin uyarıyorsun gibi sabahları ayıp olur insanları rahatsız etme falan de dedim. oda konuşmuş ne var bunda diyormuş ben olsamda gelecek olmasamda gelecek ne sıkıntı var bunda diyormuş. vallahi bu sıkıntıdan nerdeyse evi taşımak istiyorum ordan. bazı arkadaşlar sen onu evinden al o sana gelmesin demiş. ben onu evinden alsamda eşim duysa aramız açılır enayimisin der kendi arabaları var olmasa neyse.
Siz kıramayacaksınız belli annenizle konuşun, ayarlayın o daha erken gelsin. O konuşsun kadınla, gerekirse böyle azarlasın hep ayağı kesilir heralde artık.geldi canım bugünde gelmezmi 7:45 te geldi 8 gibi de annem geldi annem bile rahat hazırlanayım diye geç geliyor çocuğuma baktığı halde. yine sabah bağıra bağıra konuşmaya başladı evin içinde annemde tersledi biraz sus dedi çocuğu uyandıracan dedi her sabah her sabah yeter dedi. ben içimden tamam dedim benim yapamadığımı annem yaptı dedim ama oda tamam anneme tamam teyze kusura bakma dedi. sonra çıktık evden yol boyu hiç konuşmadım bir iki laf etti sessiz kaldım.
bence yürümeye başlayabilrsin artık havalarda iyiyken belki zor gelir kendi arabalarıyla gidip gelmeye başlar senide rahat bırakırbunu söylüyorum bende yürüyecem kilo vermem lazım diyorum sesini çıkarmıyo.
Helal teyzeye:) ellerinden öperim..geldi canım bugünde gelmezmi 7:45 te geldi 8 gibi de annem geldi annem bile rahat hazırlanayım diye geç geliyor çocuğuma baktığı halde. yine sabah bağıra bağıra konuşmaya başladı evin içinde annemde tersledi biraz sus dedi çocuğu uyandıracan dedi her sabah her sabah yeter dedi. ben içimden tamam dedim benim yapamadığımı annem yaptı dedim ama oda tamam anneme tamam teyze kusura bakma dedi. sonra çıktık evden yol boyu hiç konuşmadım bir iki laf etti sessiz kaldım.
yorumunuz hoşuma gitti. Vurdumduymaz Kadın herkesi sinir etti yaVer bana numarasını ben söyleyeyim o derece gıcık oldum
iznim bitince yine gelir kışın kombim arızalandı tamire gönderdik sabahları gelme annemlerde kalıcaz dedim hergün aradı eve geçtinizmi diye. eve geçince haber vermedim. arabayı kapının önünde görmüş çıktı geldi. birde bana neden haber vermedin diyo.Ben olsam bir hafta izin alırım ve onu bu alışkanlığından vazgeçirmek için bir süre araçla gitmem ve ondan geç cikacagimi söyler yavaş yavaş tepkimi koyarım
haber vermek zorunda mıyım ki. ne dediniz pekiiznim bitince yine gelir kışın kombim arızalandı tamire gönderdik sabahları gelme annemlerde kalıcaz dedim hergün aradı eve geçtinizmi diye. eve geçince haber vermedim. arabayı kapının önünde görmüş çıktı geldi. birde bana neden haber vermedin diyo.
bugün öğle arası görüştük. ayrılırken yarın sabah görüşürüz dedi bende canım aslında bende seninle o konuyu konuşacaktım dedim. sabahları erken gelmen den rahatsız oluyorum dedim evde çocuk uyuyor sabah gürültü olunca uyanıyor sonra anneme sıkıntı oluyor dedim. gürültü yapmam dikkat ederim dedi. rahatsız oluyorum dedim. oda işi şakaya vurarak kız ben sana ne yapıyorum sen hazırlanana kadar oturur beklerim dedi.
ya bu insanı tanımanız lazım anlatmakla olmaz. inanın türk malındaki abiye kuzunun 10 katı. işyerinden başka bi arkadaş var. bununla samimi ona aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?