arkadaşımdan bıktım

Ay yazın buraya numarasını gerçekten toplu taciz ediceğiz okadar uyuz olduk. :) eşim senle görüşmemi istemiyor. Tavır hal ve hareketlerinden hoşlanmıyor. Tek gidersin iş yerinde görüşürüz kusura bakma canım de kestir at başkasının üstüne. Bu nedir ya yolcaz kadını artık biz burada sabredemiyoruz. Sen nasıl sabrediyorsun.

zili söksen kapıyı yumruklar. burdaki arkadaşlar artık çirkefliği ele al kavga et demişler aslında çözümün bu olduğunu biliyorum ama ben insani yollardan halletmek istedim. olmayacak biliyorum.

sanırım sorun sende kadın seni iyice çözmüş oyuncak gibi hoyratca kullanıyor seni egosu yüksek biri

sabredemiyorum hergün sabah kapı çaldı çalıcak derken yüreğim ağzıma geliyor. kalp atışlarım hızlanıyor. onun yüzünden panik atak oldum.

evde çocuklarla uğraşmaktan sen gelmedin aklıma dedim. bir derdim sen değilsinki dedim. pis pis güldü
bence kesin bi dille onu istemediğini artık gelmemesi gerektiğini belirtmemişsin .
çok normal bi ima mı hatta ima yok giibi. çocuklardan aklıma gelmedin demişsin . buraya gelmiş bu laf.

kızlar bugün artık açık açık konuşucam konuyu değiştirmeye çalışsada konuşucam bir arkadaşım var işyerinde durumu oda biliyo konuyu benim yanımda aç bende sana destek olurum ağzıma geleni söylerim dedi iki taraftan sıkıştırırız dedi. öyle yapacaz bugün yine öğle yemeğinden sonra gelir yanıma. sizede haber veririm. bu arada derdimle dertlenen yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. iyiki varsınız.

sabredemiyorum hergün sabah kapı çaldı çalıcak derken yüreğim ağzıma geliyor. kalp atışlarım hızlanıyor. onun yüzünden panik atak oldum.

sabredemiyorum hergün sabah kapı çaldı çalıcak derken yüreğim ağzıma geliyor. kalp atışlarım hızlanıyor. onun yüzünden panik atak oldum.[/

ya allah aşkına, bu kadın sizin ekmeğinizi, suyunuzumu veriyor.
bu kadar çekinge neden ???????
türlü, türlü uyardınız anlamadı, anlamak istemedi. safa yattı.
açık bir şekilde, görüşmek istemiyorum diyin aaaaaa

Kadın diyomuş ya ben yukarıda beklerim nolucak sen de annemle ben kötü oluyorum çocuk uyanıyo diye çok kızıyo geriliyo diyerek kesin dille yukarı çıkartma.Böyle giderse işin iş walla.

Yukarı çıkmanı istemiyorum de açık ve net ol.Kırılırsa kırılsın küserse de kendi bilir hiç tınlama valla.

Peki sakince şöyle deseniz, canım iş arkadaşıyız falan tmm ama benim bütün sabahki düzenim bozuluyor bu şekilde, iş arkadaşımsın arada bir tabi görüşürüz işede bırakırım seni ama hergün hergün olmuyor kusura bakma deseniz

evinden sen al onu :) yani kırmak istemiyorsanız evinize gelmenizi istemiyorsanız sen evde bekle ben seni kapıdan alayım de hem kırılmaz hem de bi şekilde kurtulursun bi kaç kere alır sonrasında da olmuyo yetişemiyorum falan bi alır bi almaz sonra da tamamen almazsın :)

son gelişmeleri bize mutlaka yaz bazı kadınlarda özgüvenleri o kadar tavan yapmış oluyor ki karşında ki insana her hareketini onaylamak zorunda sanki bu çocuk yaşta aileden verilen terbiye ile alakalı sınır konulmayan çocuklar bu insanlarda empati yok sinsilik ön planda

hadi bakalım bekliyoruz haberlerini
normalde kalp kırmaktan korkarım ama çoktan haketmiş malesef

aşırı sinir bozucu bir kadın

saçını başını yolmak istedim resmen

Böyle senin için zor oluyor üzülüyorum akşamlarında gel bizde kal deyin☺ ben seni evinden alırım geçerken deseniz yani zaten mecbur değilsiniz de arabam serviste deseniz mesela

Başlıkta arkadaş diye geçiyor ama bu tür menfaatçi insanlara arkadaş demeyi ben pek yeğlemiyorum canım. Ayrıca kırmayayım diye korkuyor insan fakat menfaati kesilir kesilmez bütün iyilikler boşa gidiyor ve keşke yaptıklarımı hiç yapmasaydım diyorsun.Arkadaslık çıkar ilişkisi üzerine kurulmaz ben sizin yerinizde olsam mesafe koyarım hiçbir açıklama yapma gereği de duymam.Disaridayim derim başka bir yerdeyim derim bir süre sonra o da anlayıp uzaklaşır zaten.

Bekliyoruz, hadi bitir şu işi!!!

annenin ağzına sağlık bayıldım, helal olsun. öğleden sonra güzel haberler verirsin hadi inşallah, hepimiz rahatlarız.
gece bile aklıma takıldı bu konu. kocanın çamaşırını falan görmüştü. sabah sabah ev hali tabi dağınık olcak ama bu kadın kocanın donunu bile dedikodu malzemesi yapar yarın bi gün

Yok artık bence sen adresini telefonunu herşeyi değiş bu pişkin yoksa kurtulamadı ne biçim insanlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…