arkadaşımdan bıktım

Eşim senle görüşmemi ve eve gelmeni istemiyor. Çocuğumu her sabah rahtsız ediyorsun diye. Ve maşallah makyaj malzemelerin eskiden çabuk bitiyor dedi de kestir at eşinin üstüne.bu dan sonra kendi imkanlarınla gidersin. Eşim istemiyor de.
En kolay çözüm.

Boylelerini terslemeye bayiliyorum kendisi yuzsuz zaten alinmaz bile merak etme acik acik derdim ben bi daha seni birakmayacagim diye ne demek erkenden geliyo evini geziyo malzemelerini kullaniyo kocanin donu hakkinda bile konusmus gercekten bi gun dayanamazdim

Rahatsız oluyorum ve seni iş yerine getirip götürmek istemiyorum. Yarın lütfen gelme beni geriyorsun de. Bu kadarla bitir neden niçin nasıl anlatma ne derse desin. Üzgünüm şartların bana uymuyor daha da baska laf etme gelirse de kapıyı açma bu kadar. Arsızsa zaten hic alınmayacaktır ve emin ol o sana inat bi kaç gün sonra baska bi arkadaşına kene gibi yapışıp sana nispet yapacaktır.

Benzin parasını kırışacağız de ya da arabamı satıyorum senden bıktım de :) ne yüzsüz şeymiş.Sinir oldum sabah sabah çekilmez

siz hatayı bunu tekrarlamasına müsade ederek yapmışsınız zaten. bu yüzden de umursamıyor işte.
açık açık sabahları ona göre daha geç kalktığınızı , evden kaçta çıktığınızı o saatte gelmesini istediğinizi söyleyeceksiniz.
bana sorsanız ben bu kişiyle görüşmem bile,saygısız ne demek odama girecek.birde sormadan parfümlerimi sıkacak.

Ne insanlar var ya...Çocuk bile yabancı bir evde rahatça gezmez böyle...Sakın kırar mıyım ,üzer miyim diye düşünmeyin,yarın işim var geç gideceğim,seni de geç bırakmayayım kendin git deyin,gelirse de surat asın;bırakın o utansın siz değil

tek cümleyle artık seni bırakmak istemiyorum diyin. sebep belirtmek istemiyorum nasıl olsa anlamıyorsun diyin. iki cümle yeter. arsız insanlara arsız olmak lazım. kendi canınızı sıkacağınıza o sıkılsın. haketmiyor. sabah sabah kimseyi çekemem vallla evde. aşağıda beklese neyse çok aşırı saçma.

Kırmadan bu işi halletmeniz zor gibi görünüyor. Erken gelmesini bikenara birakin yatak odaniza banyonuza girmesi kisisel esyalarinizi kullanmasi cok ayip. Bunun icin bile tepki gostermeniz gerek. Mahremiyete saygisi olmayan bi sekilde saygi duymayi ogrenmeli. Bi ara benide işe bi arkadas götürüyordu ama bizim bi bulusma saatimiz vardi ve hic evine cikmadim cikis saatimiz ayni olunca arabanin orda buluşturduk. Sonra ben acaba rahatsiz oluyormu diye dusunup dusunup kurmaya baslayinca konusmustum arkadasimla geriliyorum ben sabahlari seni rahatsiz ediyorum diye. Sagolsun cok dusunceli oldugumu ve rahatsiz edecek bi durumun olmadigini soylemisti sarilmisti:)

Arabayı satacağını söyle. benzin parası vs yetisemedigini anlat.
Sende benzine ortak ol de. Ya da araba motoru yipranmis vs.
Artik en pahali benzin cesidi hangisiyse onu kullanin alin nasil oluyor bilmiyorum:)
Eminim kacacaktir.

Yaptığı davranışlar çok ayıp. Sizin mahremiyetinize böyle giremez, kişisel eşyalarınızı kullanamaz. Kıracağım diye üzülmeyin artık, fazlasıyla tölerans göstermişsiniz. Düşüncesizliği de aşmış bu durum artık. Saatlerimiz uymuyor, maalesef artık birlikte gidemeyiz. Buna artık devam edemem diyin. Üstelerse de gelme diyin. Bu ne yüzsüzlük?

Ben olsam bir hafta izin alırım ve onu bu alışkanlığından vazgeçirmek için bir süre araçla gitmem ve ondan geç cikacagimi söyler yavaş yavaş tepkimi koyarım

Kırmak istemiyorsan götürmek istiyorum diyorsan o zaman sen evinde bekle ben senin kapıya gelicem de

Valla akşamdan beri sana çözüm arıyorum kafamda Bak arkadaşım, en güzeli açıklık. Rahat edemiyorum, başka yere gidecek oluyorum söyleyemiyorum, erken çıkacak oluyorum geç çıkacak oluyorum olmuyor, beraber gitmeyelim nolur kırılma de. Başka çaren yok sinir hastası olacağına bir arkadaşın küsüversin. Milleti kırmayacağız derken hastalık sahibi oluyoruz yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…