- Konu Sahibi willedwoman
-
mesaj atın bence, bugün kaynımdayız işe ordan geçicem, ertesi gün bugün de eltimdeyiz evde bulamazsın, öbür gün teyzemin oğlunun kankasının kayınvalidesini house party düzenlemiş ona katılıcaz heralde orda kalırım vs vs. istenmediğini anlayınca zaten vazgeçecektrkızlar merhaba bana bi akıl verin.
iş yerinde bi bayan arkadaş var evi bize yürüme mesafesi 20 dk ben işe hergün kendi aracımla geliyorum bu birgün beni aradı sabah çıkmadıysan sana geleyim beraber geçelim işe dedi tamam gel dedim neyse geldi benim aracımla işe geçtik benim evle iş yeride araba ile 10 dk.
bu hergün sabah 7:30 da gelmeye başladı bize mesai 8:30 da başlıyor. ben normalde sekize doğru kalkarım kahvaltımı ederim sabah haberlerini izlerim sakin sakin hazırlanır çıkarım evden. bu gelince rahat edemiyorum sabahın yorgunluğu oluyo. çok zaman kapıya vura vura erkenden o uyandırıyo evimin içinde gezip duruyo yatak odama giriyo dakka başı banyoya giriyo parfümlerimden sıkıyo. makyaj mazemelerimden kullanıyo çok rahatsız oluyorum. evin içinde bağıra bağıra konuşuyo. küçük kızım var 4 yaşında o uyuyo oluyo onu uyandıracak diye korkuyorum. mesele işe götürmek değil. ama hersabah onu çekmek artık çok geriyo beni çok rahatsız oluyorum. ben onu kırmak üzmek istemiyorum. kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim.
Bir iki kere rahatsizim vs bahaneler uydurdugunuzda anlar.kızlar merhaba bana bi akıl verin.
iş yerinde bi bayan arkadaş var evi bize yürüme mesafesi 20 dk ben işe hergün kendi aracımla geliyorum bu birgün beni aradı sabah çıkmadıysan sana geleyim beraber geçelim işe dedi tamam gel dedim neyse geldi benim aracımla işe geçtik benim evle iş yeride araba ile 10 dk.
bu hergün sabah 7:30 da gelmeye başladı bize mesai 8:30 da başlıyor. ben normalde sekize doğru kalkarım kahvaltımı ederim sabah haberlerini izlerim sakin sakin hazırlanır çıkarım evden. bu gelince rahat edemiyorum sabahın yorgunluğu oluyo. çok zaman kapıya vura vura erkenden o uyandırıyo evimin içinde gezip duruyo yatak odama giriyo dakka başı banyoya giriyo parfümlerimden sıkıyo. makyaj mazemelerimden kullanıyo çok rahatsız oluyorum. evin içinde bağıra bağıra konuşuyo. küçük kızım var 4 yaşında o uyuyo oluyo onu uyandıracak diye korkuyorum. mesele işe götürmek değil. ama hersabah onu çekmek artık çok geriyo beni çok rahatsız oluyorum. ben onu kırmak üzmek istemiyorum. kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim.
hayır katkıda bulunmuyor. zaten istememde bulunmasın öyle olursa hiç kurtulamam. gelirken poğaça falanda almaz ben kahvaltı yapamıyorum der ama ben kahvaltı yaparken gelirse güzelde karnını doyurur benim evde.Bu kadın sizin yol masrafınıza katkıda bulunuyor mu merak ettim. Ya da evinize gelirken bir simit poğaça alıyor mu?
haklısınız. bi kere geleyim evdeysen diye aradı tamam dedim ben birtek o günlük zannettim ama bir daha arkası hiç kesilmedi.Senin hatan evine gelmesine musade etmek olmus. Bu arsiz tiplerin nazik nazik ayagini kesemezsin. Yuzsuz cunku. Ciddi ciddi istemiyorum sabahlari evime gelmeni ozel alanim kalmadi yeter ya bunaldim artik gelme diyeceksin gececeksin
bu duruma çare bulamazsam sanırım emekli olana kadar yada o evden taşınana kadar çekiçem bu çileyi.Belki hayatınız boyunca sakin bi insandınız ama artık gerekli kişilere karşı değişim vaktiniz gelmişte geçiyor...
buna daha ne kadar tahammül edebileceğinizi düşünün.
1 sene daha? 3 sene daha?
Bunu düşünmek çirkefleşmenizi kolaylaştırır
bunu söylüyorum bende yürüyecem kilo vermem lazım diyorum sesini çıkarmıyo.arabanızı servise bırakabilirsiniz bikaç gün, yada yaz geliyo artık arabamla değil yürüyerek gidicem diyebilirsiniz..
geldi canım bugünde gelmezmi 7:45 te geldi 8 gibi de annem geldi annem bile rahat hazırlanayım diye geç geliyor çocuğuma baktığı halde. yine sabah bağıra bağıra konuşmaya başladı evin içinde annemde tersledi biraz sus dedi çocuğu uyandıracan dedi her sabah her sabah yeter dedi. ben içimden tamam dedim benim yapamadığımı annem yaptı dedim ama oda tamam anneme tamam teyze kusura bakma dedi. sonra çıktık evden yol boyu hiç konuşmadım bir iki laf etti sessiz kaldım.Konu sahibi takipteyim yarın sabah gelecek mi meraktayım. Gelirse sen ne yapmayı düşünüyorsun?
geldi canım bugünde gelmezmi 7:45 te geldi 8 gibi de annem geldi annem bile rahat hazırlanayım diye geç geliyor çocuğuma baktığı halde. yine sabah bağıra bağıra konuşmaya başladı evin içinde annemde tersledi biraz sus dedi çocuğu uyandıracan dedi her sabah her sabah yeter dedi. ben içimden tamam dedim benim yapamadığımı annem yaptı dedim ama oda tamam anneme tamam teyze kusura bakma dedi. sonra çıktık evden yol boyu hiç konuşmadım bir iki laf etti sessiz kaldım.@suzi0713 Bu sabah da geldi mi tekrar ? konuşmadınız mı henüz ?
Yarın işe gitmicrm deyin sallayın, ertesi günde mesaj atın direk yüzüne söyleyemiyorsanız. Kusura bakma ama benim kndime göre düzenin var hergün sabah evime gelmeni istemiyorum çoçuğum var benim. Rahatsızlığımı dile getirdim tavırlarımla anlamadın. Bundan sonra mesafeli olmak istiyorum.eşim 7 de çıkıyo evden birazda onun rahatlığı var galiba nasıl olsa kocası evde değil diye geliyor. eşimde bana kızıyor neden böyle insanlarla arkadaşlık kuruyorsun diyor. ama inanın bunun bu derece ne zaman samimi olduk bende anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?