- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi willedwoman
-
Umarım sen arabayı bana ver ben seni alırım dememiştirSon durum nee
Burada hayal gucumu zorluyorum konustular konusma kavgaya dondu birbirlerinimi yoldular
Kadin laftan anlamadi konu sahibine cinnetmi gecirtti yoksa
Kadinda buraya uyr idi seni oradaki kk uyeleri gaza getiriyor aranizi acmaya calisyorlar canim arkadasim uyma onlara daha gunaydin diyeceginiz cok sabahlarimiz olacakmi dedi
Ayy noldu acaba
Ve bütün malzemelerini kullanıp parfümlerini sıkıyoruz ayrıca karnımızi da doyuruyoruz:)Suziii neler oldu anlat yoksa yarin sabahin korunde tum kk toplanip senin eve geliyoruz
Ayni zmanda arabanla bizi de gezdireceksin bence cik ortaya yoksa bela bir iken 1000 olacakVe bütün malzemelerini kullanıp parfümlerini sıkıyoruz ayrıca karnımızi da doyuruyoruz:)
Bence sen bir hafta de ben bi yere arkadaşım da falan kalicam ordan işe gelicem boşuna gelip kapıyı çalma evde olmuyucam gelmez artikyazmayı unuttum kızlar bide bu bayan 44 yaşından ama çocuk gibi laftan anlamıyor. kocası çalışmıyor evde yatıyor. son model arabalarıda var. bikere sana yürümek zor oluyo söyle eşin hergün sabah seni işe bıraksın dedim. eşim sabaha kadar bilgisayar başında oturuyo gece uyuyamıyor. yazık zaten sabaha karşı yatıyor nasıl kaldırayım diyo. adam akşam 3 kadar yatarsa gece uyuyamaz tabi. işte aramıyor kocası neymiş ona göre iş yokmuş yazık nasıl çalışsınmış. bunları duyunca dahada deli oluyorum kendi arabamla işede götürmek istemiyorum.
Anaa 12 dakika icinde ne yaptida banlandiBence sen bir hafta de ben bi yere arkadaşım da falan kalicam ordan işe gelicem boşuna gelip kapıyı çalma evde olmuyucam gelmez artik
+19 sayfa boyunca çözüm yazıldı hiç biri size uymuyor
Yapacak bir şey yok böyle devam edin o zaman ne diyelim
Ne desek boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?