• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımdan bıktım

Son durum nee:KK34:
Burada hayal gucumu zorluyorum konustular konusma kavgaya dondu birbirlerinimi yoldular:sinirli:
Kadin laftan anlamadi konu sahibine cinnetmi gecirtti yoksa:silah:
Kadinda buraya uyr idi seni oradaki kk uyeleri gaza getiriyor aranizi acmaya calisyorlar canim arkadasim uyma onlara daha gunaydin diyeceginiz cok sabahlarimiz olacakmi dedi:KK4:
Ayy noldu acaba:işsiz:
Umarım sen arabayı bana ver ben seni alırım dememiştir:KK53::KK53:

Ayy ne sabırlı kadınlar var maşallah.
Ben sabah işe giderken elime ayagıma dolaşcak yolarım valla.
Bide evde çocuğum olcak cinnet gelir.
Ben çevreme eşime dostuma komşuma neye sinir oluyosam lapp diye sölüyorum ben şişiceğime onlar şişsin.
O kırılmasın bu dökülmesin diye kendinizi üzüyonuz.

yazmayı unuttum kızlar bide bu bayan 44 yaşından ama çocuk gibi laftan anlamıyor. kocası çalışmıyor evde yatıyor. son model arabalarıda var. bikere sana yürümek zor oluyo söyle eşin hergün sabah seni işe bıraksın dedim. eşim sabaha kadar bilgisayar başında oturuyo gece uyuyamıyor. yazık zaten sabaha karşı yatıyor nasıl kaldırayım diyo. adam akşam 3 kadar yatarsa gece uyuyamaz tabi. işte aramıyor kocası neymiş ona göre iş yokmuş yazık nasıl çalışsınmış. bunları duyunca dahada deli oluyorum kendi arabamla işede götürmek istemiyorum.
Bence sen bir hafta de ben bi yere arkadaşım da falan kalicam ordan işe gelicem boşuna gelip kapıyı çalma evde olmuyucam gelmez artik

sorunları bir bir söyleme taraftarıyım güzel bir dille çözüm bulmak gerek hele ufak bir kızım varsa kimseyi çekemem kırılsın darılsın.:63:

valla çok iyi bilirim bende de var o dert karılı kocalı üstelik. yüzsüz oluyor böylesi, yok dersin bir ton piskolojik baskı kaldıramazsın bağırır çağırırsın bide üstüne özür dilemek için gelirler. sonrası gene aynı tempoda devam eder... yapışkan insanları sevmiyorum ya. zor işi zor...

Bencillik çok kötü bir şey. Başıma böyle bir olay gelse, onu kırmaktan başka çarem olmazdı sanırım. Yeterince sizin iyimserliğinizi suistimal etmiş. Tepkinizi koymanızda bir sakınca görmüyorum.

Back
X