- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.249
- 168
- 34
- Konu Sahibi The Calender
-
Aynı kafa yapısı bütün 2. Kadınlar da var zaten çokta yabancı gelmedi okuduklarımNasıl bi ruh hali içindeyse herşeyi mübah goruyor kadin. Adamın bile isteye bosanmadigini, özellikle bahanelerle onu oyaladigini pek ala biliyor. Kendini kandırıyor.. kanmak isteyene, ne yapabilirsin ki?
Değişik evet,bir yandan bana dost ,bir yandan başka bir kadına düşman!Gecende hemen hemen ayni konuyu actim. Bende var boyle arkadas. Ben cok sogudum. Actigim konuda herkes bi daha hic gorusme falan dedi, karsilastigimda yapamadim yine konustum. Ama bilmeden onceki halim gibi samimi olamiyorum. Bi yandan kiziyorum bi yandan seviyorum arkadisimi. Degisik...
Sevmekten ziyade haline üzülüyorsun, merhamet ediyorsun belki.. Çünkü resmin tamamına bakınca, o da bi mağdur.Gecende hemen hemen ayni konuyu actim. Bende var boyle arkadas. Ben cok sogudum. Actigim konuda herkes bi daha hic gorusme falan dedi, karsilastigimda yapamadim yine konustum. Ama bilmeden onceki halim gibi samimi olamiyorum. Bi yandan kiziyorum bi yandan seviyorum arkadisimi. Degisik...
Değişik evet,bir yandan bana dost ,bir yandan başka bir kadına düşman!
Böyle bir konuyu burada okusam, bende sıralardım her sıfatı,ama işte karakteri zayıfmış demek bana hiç kolay gelmiyor.O kadın bu kadın değil sanki,Örtüşmüyor hiç.Arkadasimi tek kalemde siler atar arkama bakmazdim.boyle bir ahlaksizlik vicdansizlik uc cocuklu bir adamin aski.hicbiri bahane deyil yok girucu usulu yok cok erken evlendim duygularima yenik dustum hepsi bos lakirdi.insallah cocuklarini birakip kacmazlar ikiside.cok var ornegi.bir arkadasimin ablasi kocasindan bosanmis iki cocuklu bir kadin.cocuklari birakip kocaya kaciyor evli bir adama yazik arkdasim bakiyor hala anane ve dede sahip cikiyor.teyzede annelik yapiyor.
Ne hali varsa görsün deyin gorusmeyin.boyle bir ahlaksizligida ask adi altinda yasayanlarada yaziklar olsun..
Tevekkeli, insanın kendine ettiğini düşman bile edemez derler.Değişik evet,bir yandan bana dost ,bir yandan başka bir kadına düşman!
EVet hala özlüyorum ama çok sinir oldum dünyada sanki baska insan yoktu.Benim dostluğum 2 senedir, sizinkinin yanında devede kulak tabi!
İşte burada yine erkeklerin bu rahatlığı,bu nemalanmaya hazır oluşu,beni fazlasıyla kızdırıyor.Ve kadınların da buna izin vermesi.Sevmekten ziyade haline üzülüyorsun, merhamet ediyorsun belki.. Çünkü resmin tamamına bakınca, o da bi mağdur.
Malesef kadın boşanmak istiyordu cnm.Bir de o kadini hic tanimadigim halde bende senin gibi ona karsi suclu hissediyorum. Esinin neden intihar ettigini biliyor musun? Bu olayla alakasi yoktur insallah.
Sevmekten ziyade haline üzülüyorsun, merhamet ediyorsun belki.. Çünkü resmin tamamına bakınca, o da bi mağdur.
Yüreğimi parçalıyor resmin bütünü,çocukları,yalnızlığı ve kendine ettiği düşmanlık ,kendisine düşman biri dost olanın doğru sözünden ne anlar ki ece?Konuyu bir daha bana açmamasından belli düşünceleri,ve ben belki ona göre yanlış düşünüyorum ya da duygusuz ama,bunlarda vicdan nerede?EVet hala özlüyorum ama çok sinir oldum dünyada sanki baska insan yoktu.
Belki baska insanlar umursamaz bu durumu ama sanırım senin de ben gbi kuralların var.
Nasıl yapabilirim ki adamla ilgili hiçbirşey bilmiyorum yani kimliğiyle ilgili,ve bana anlatır mı o da muamma,çünkü tavrım ne kadarsa sessiz olsada çok nettim!Ben bu arkadaştan hiç hoşlanmadım hatta nefret ettim..eşinin intaharinda payı olduğunu da düşündüğüm için iyice sinir oldum.Polyanna ne yap et adamın karısına bir haber ucur.kendini deşifre etmeden kısa bir not bir mesaj ne biliyim birşeyler işte..bence kadın bilmiyor hiç birşey.
Evet sen doğru olani yapmıssın bence deYüreğimi parçalıyor resmin bütünü,çocukları,yalnızlığı ve kendine ettiği düşmanlık ,kendisine düşman biri dost olanın doğru sözünden ne anlar ki ece?Konuyu bir daha bana açmamasından belli düşünceleri,ve ben belki ona göre yanlış düşünüyorum ya da duygusuz ama,bunlarda vicdan nerede?
Keşke bilsem o zaman ne yapacağımı bilirdim,aklım karışmazdı bu kadar,ama eşinin ölüm sebebi bildiğim kadarıyla ağır depresyon(kadın boşanmak istediği için depresyona girmiş, bir türlü ikna edemiyordu kadını)Arkadaşinim eşi neden intihar etti ? Bu olayla bi alakasi olabilir mi acaba
Malesef kadın boşanmak istiyordu cnm.
Evet en önemlisi de güven,yani belki çok acımasızca ama güven bitti mi ,malesef hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.O kestirip atamadı ,yani arkadaşın gibi değildi,daha karar vermedim,kafam karışık bla bla bla....Eşiyle olan bir konuda,yaşarken konuştuğumda herşeyi affet, bir şans ver demiştim, o da çok netti hayır bitti,sevemiyorum,dokunamıyorum,tiksiniyorum diyordu.Evet sen doğru olani yapmıssın bence de
Baskaları özel hayatı sanane diyebilir ama ben de bu yasantıda bi insana guven duyamaZdım
Güven duyamadıktan snr bnm hayatımda olması da anlamsız.
Umarım bir gün farkına varır
Ben arkadasımı o davranısı için elestirdiğimde
Hayatı cok ciddiye alıosun , ne var ki dedi
Sen benim babamdan hoslansan , ben kızıyım diye babamla olmaz miisin dedi.
Daha fazla konusacak birsey olmadıgına emin oldum.
İşte bir yandan bu soru,arkadaş ne için ,koşullu mu,koşulsuz mu?ne için?arkadaşlık ayrı hatalar ayrı size zarar verecek sizi direkt üzecek bir şey yapmamış ki
ben olsam şans tanırdım ve şunu bilirim insanlar bir hatayla yagılanamayacağı gibi bir doğruylada yargılanamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?