Arkadaşımı kaybettim,sanırım inancımı da!

Çok yerinde bir hadismiş,keşke birşeyler yapabilsem her iki hemcinsim için ama malesef!

Balla hislerim de yanılmam ama öyle geçiyor içimden
Adamı tanıyan herkes şok geçiriyordu 5 vakit namazında,sabah ezanında kuran okuyan çok temiz biriydi,ama işte evlilik halini bilemem,kadın sadece sevmiyorum artık,ilişkimizi çok yıprattı, bana karşı hiçbir zaman ilgili olmadı ve bende herşey zamanla bitti diyordu ,ölmeden önce bunları söylerdi!

Of of of bu adam bu yüzden kıydı canına var ya kesin bi kere anlattığın gibi biriyse

Adamın onu sevmediğini, aslında ailesiyle mutlu olduğunu ona gösterin. Kendisiyle yüzleşmesini güzel bi dille sağlayın.
Adam bir başkasını sevse ve mutsuz olsa şimdiye kadar boşanırdı zaten, lafla herkes herkesle boşanıyor, icraat yok sadece oylama var, senin gururun nerde gibisinden metin hazırlayın. Şimdi ben pek yazamadim; ama ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

Arkadasimi tek kalemde siler atar arkama bakmazdim.boyle bir ahlaksizlik vicdansizlik uc cocuklu bir adamin aski.hicbiri bahane deyil yok girucu usulu yok cok erken evlendim duygularima yenik dustum hepsi bos lakirdi.insallah cocuklarini birakip kacmazlar ikiside.cok var ornegi.bir arkadasimin ablasi kocasindan bosanmis iki cocuklu bir kadin.cocuklari birakip kocaya kaciyor evli bir adama yazik arkdasim bakiyor hala anane ve dede sahip cikiyor.teyzede annelik yapiyor.
Ne hali varsa görsün deyin gorusmeyin.boyle bir ahlaksizligida ask adi altinda yasayanlarada yaziklar olsun..

Bunun şüphesi beni bu kadar etkilediyse,eğer gerçekse şüphelerimiz, o nasıl yaşayabiliyor bu vicdanla,hiç oturtamıyorum kafamdaki kadına.
İşte aklı başından gitmiş kadının resmen.
Eşinin ölümü, (eğer etkisi varsa) vebali... Herşeyi geçtim. Kendi çocukları var. Onları dahi düşünmüyor.

Kafanda ki kadın evli bir adamla beraberlik düşünür müydü?
İhtimal bile vermezdim.
Eşi öldükten sonra, bana bu olayları anlatmadan önce, diyordum dünyanın sonu değil,çocukların küçük ,parasal olarak rahatsın ama genç kadınsın evlenebilirsinde.O da hayır evlenmem demiyordu,ama böylesini asla düşünemezdim asla!

Kafanda ki kadın evli bir adamla beraberlik düşünür müydü?
Nasıl bi ruh hali içindeyse herşeyi mübah goruyor kadin. Adamın bile isteye bosanmadigini, özellikle bahanelerle onu oyaladigini pek ala biliyor. Kendini kandırıyor.. kanmak isteyene, ne yapabilirsin ki?

Nasıl bi ruh hali içindeyse herşeyi mübah goruyor kadin. Adamın bile isteye bosanmadigini, özellikle bahanelerle onu oyaladigini pek ala biliyor. Kendini kandırıyor.. kanmak isteyene, ne yapabilirsin ki?
Çok haklısın o bunu istiyor,ama bu kandırılışa göz yummakla,karşı gelip adamı dövmek arasında gidip geliyorum!

Gecende hemen hemen ayni konuyu actim. Bende var boyle arkadas. Ben cok sogudum. Actigim konuda herkes bi daha hic gorusme falan dedi, karsilastigimda yapamadim yine konustum. Ama bilmeden onceki halim gibi samimi olamiyorum. Bi yandan kiziyorum bi yandan seviyorum arkadisimi. Degisik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…