Arkadaşımı kaybettim,sanırım inancımı da!

Aldatilan bir kadin olarak hele helede kocasi oleli iki sene olmus iki cocugu var 14 ve 10 yaslarinda dul bir kadinin kocamin pesinden turlu ali cengiz oyunlariyla elde etme cabalirindan sonra hayatta hicbir kadina guvenmemeyi ogrendim.oda masum ve magdur rolunu kocama iyi oynamis.kuma olmak icin herseyi yapmisti.cok sukurki kocam uyanip tekmeyi basti.ama bizide darma duman etti.aylardir psikiyatrik tedavi goruyorum.lutfen boyle kadinlari dislayin dislayin ki bir daha birilerinin hayatini alt ust etmesinler

Geçmiş olsun ,Rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyler.

Kocanda sağlam pabuç değilmiş ki kadına kanmış bir dönem.
O tür kadınların dışlanması kadar o yolun yolcusu erkeklerde dışlanmalı.
Kadın yapınca or*spu, erkeğe gelince madur damgası verilmemeli.

Yasamayan anlamaz.allahim yasatmasin.empati kurulamayan konulardan biri evlat acisi digeri aldatilmak.asla o aciyi empati kurarak hissedemezsiniz.asla gorusme zamanla ofken tiksintiye doner yoksa

Erkegin kaybedecek birseyi yok ki magdur olsun.o her turlu kazancli olan taraftir.nefis yok ki mide yok ki onlarda.kadindir bir iliskiyi baslatabilecek taraf

Burada bir tek o kadın suçlu değil koçan çocuk mu ki ali cengiz oyunlarına kanıyor bence öyle koca gıda dışlaması sonuçta bu kadınlardan her yerde var hangi biriyle uğraşacak insan olan yine evdeki kadına oluyor (sana) erkeğe bir halt olduğu yok

Eğer gerçek bir dostluk olsaydı aranızdaki zaten ilk başta yargılamazdın arkadaşını bunu yaptığı için tabiki yaptığı doğru değil ama bunu sana rahat bir şekilde anlayabilseydi ki sen yargılamasan anlatıcakmış sende ona göre doğru yolu gösterir arkadaşlığını sonuna kadar yapardın baktın ki bildiği yoldan şaşmıyor için rahat bir şekilde artık görüşmeme kararı alırdın. Çünkü elinden geleni yapmış doğru yolu göstermiş ama o dinlememiş olurdu...

Dostum dediğim kişiyi tasvip etmesemde yaşadığı ilişki yüzünden terk etmem koca kadın ben kendi arkadaşlığıma bakarım ben şimdi en yakın arkadaşimdan yola çıkıyorum daha çok kardeş gibiyiz nerdeyse 20 senedir.
Misal kardeşin böyle bir yanlış yapsa silemezsin bende silemem

Bilemiyorum,dost olduğumuzu sanmış ta olabilirim ama yargılamamaya özen gösterdim,kırılmayacağı şekilde tüm oluşabilecek olumsuzlukları tek tek sordum.Bence gerçekler acı geldi ona,ya da dediğiniz gibi o beni dost görmemiş.Öyleyse böyle bir mahremi nasıl paylaşır bir insan bir insana,hem de kapı komşuyuz,her gün yüz yüzeyiz,büyük cesaret öyleyse.

Dediğim gibi elinizden geleni yapmışsınız gerisi Allah'la onun arasında sizin içiniz rahat olsun ben olsam gerçekten hayatımın büyük bir kısmında olmasından memnunsam dostluğumu bitirmezdim çünkü sizden çıkmış artık konu ama olsa da olur olmasa da yokluğunu hissetmem yada belli bi süre sonra yokluğuna alışırım diyorsanız size karşı görüşmeyin gitsin ne kazanacaksın ne kaybedeceksin onu değerlendirin eğerdi kazancınız çoksa bu devirde iyi arkadaş bulmak zor kaybetmeyin derim.

Terk edemiyorum sorun da bu!ama içten içe de bir acaba yaşıyorum işte karmaşık hisler anlatamıyorum.

Çok haklısınız,teşekkürler.....

Kadın masum rolü oynamış bi yelloz ama sizin masum tatlı ponçik kocanız kandırılmış bi zavallı kıyamam

Bence asıl sizin gibi ikinci kadına damgayı yapıştırıp hala kocam diye dolanan kadınları dışlayalım ki erkekler kolay kolay aldatıp salak bahanelerle karşımıza çıkmaya cesaret edemesin .

Evlilikleri sorunluydu ve arkadaşım boşanmak istiyordu ,son bir sene ayrı yatıyorlarmış vb...sebepler yüzünden depresyona girmişti,ağır depresyon sonucu yani!

Tahmin ettiğim gibi... Adam bu yüzden intihar etmiş... Arkadaşın da şuanki sebeple boşanmak istiyormuş... Size yansıtılan neydi bilemem tabi ama müneccim olmaya lüzum yok gibi. Herkes kendi hayatını yaşar başkasının hayatında biryerinizin olması gerekmiyor. O o hayatı seçtiyse size de uymuyorsa yolunuz ayrılır. Arkadaş çoğu zaman budur biyere kadar yürürsünüz sonra yol ikiye ayrılır sizde şuan o noktadasınız. Değişecek olsa size açılmaya devam ederdi. O o hayatı seçtiyse ondan uzaklaşmakta siZin seçiminiz. Zaten anlarsa da anc böyle anlar. Siz yanındayken değil

Erkegin kaybedecek birseyi yok ki magdur olsun.o her turlu kazancli olan taraftir.nefis yok ki mide yok ki onlarda.kadindir bir iliskiyi baslatabilecek taraf
Olur mu ya , kadının ki namus ta erkeğin namusu yokmu, nefislerine hakim olamıyor diye haklı mı oluyorlar, kadın ne kadar suçluysa adam da o kadar suçlu. Ben eşime bi daha aynı gözle bakamam böyle bişey yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…