arkadaşımı kıskanıyor muyum :(

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
.........................................................................................................

Son düzenleme:
Takma bu kadar kafana seni rahatsiz ediyosa bidaha konusmaz muhattap olmazsin.

Takma bu kadar kafana seni rahatsiz ediyosa bidaha konusmaz muhattap olmazsin.

sorun hareketleri değil arkadasımı kıskanmak istemiyorum sürekli görüştüğüm bi insan ve seviyorum ama bi yandan da bu düşünceler olunca kendimi suçlu hissediyorum

Buna kıskançlık demeyelim de icerlemek diyelim.
Bazen bana da olur. Ben ondan daha iyiniyetli oldugum halde neden o seciliyor derim filan.
Ama napicaksin hayatin kanunu. Vardir Allahin bir bildigi. Parasi varsa erkekler onun pesinden ayrilmiyordur. Ne yazikki.

galıba erkek arkadasım haklı

arkadaş değilsiniz bence artık bu duygular varsa ortada arkadaş olunmaz bu yuzdne görüşmeyin artık o kişiyle

seviyorsun onla vakit geçirmektende hoşlanıyorsun ama seni çok rahatsız eden tavırlarıda var demekki... bence eziyet etme kendine.. bişeyi bahane edip uzaklaş. inan şuan kafanı taktığın biçok sorun kaybolacak ve kuş gibi hafifleyeceksin. şöyle kendini bilmeyip ona buna laf söyleyen insanları ben hiç sevmiyorum.

o gün bi kız hakkında konusuyoruz kız o kadar sevimli ki sarışın rekli gözlü cibil cibil bi şey hoş kız dedim bence o da başladı ıyyyyyy kezban gibi dib boyası gelmis(kızın saçı dogal sarı nasıl dipboyası gelcekse), hem kötü de giyiniyor dedi yahu sen o marka kıyafetleri çıkarsan bi Allahın kulu dönüp bakmaz diyemedim kırılır dedim tersledim sustu

o kızın arkadaşınız olduğuna eminmisiniz? arkadaşlar birbirini çirkin görmez istesede göremez arkadaşlık bağı o çirkinliği görmenize müsade etmez,ayrıca bir beraberliğiniz var neden kızın eski sevgililerinin davranışları( peşini bırakmamaları'nı) kıskanıyorsunuz anlayamadım,diyelim ki parası için bırakmıyorlar ne fark edecek ki?kızın sevgililerinden önce siz bana göre arkadaşlığınızı gözden geçirin çirkin bulduğunuz lafları ile size rahatsızlık veren birine arkadaşım demek mantıksız ,peki siz neden o kızı hayatınızda tutuyorsunuz? parası için değil de popileritesi için olabilir mi?

ne populeritesı allasen ya kızın tek arkadası benim ve ben de onun kadar olmasa da paraya ihtiyacı olmayan biriyim. gerci sen de öyle düşünüyo olabilirsin yanlıs konusmak istemem. senin düsüncen

bence kafanıza takmayın..

benimde en yakın arkadaşım vardı hep onu seçerlerdi bende derdim içimden ben çirkinmiyim alımlı değil miyim diye
ama zaman zaman oluyor böyle durumlar insanın iç dünyasında..

sizinde zamanla geçecektik..

Kıskanmıyorsun bence. Sadece arkadaşını iyi tanımışsın bazı hareketlerinden rahatsız oluyorsun. Mesela o kızlar hakkında kezban falan demese başkalarıyla dalga geçmese seni rahatsız etmicekti bu kadar. Tanınmış ve varlıklı bir ailedense her erkeğin evlenmek isteyeceği bir kızdır. Peşlerinden koşarlar evet. Çok düşünme bence arkadaşının bu özelliklerini.. Ayrıca birebir ilişkilerinde erkeklerle çok iyi de olabilir. Tek kriter güzellik değil..

Son düzenleme:
bence sizi asıl rahatsız eden arkadaşınızın kibirli olması , buna kıskançlık denemez. ama gün gelir dayanamazsınız, iyice soğursunuz ondan gibime geliyor

doğru söylüyosun da işte insan yine de soruyor kendine

evet ben de soruyorum neden bu kadar vazgecilmez olamıyorum diye demekki farklı artıları var erkekler için

bence sizi asıl rahatsız eden arkadaşınızın kibirli olması , buna kıskançlık denemez. ama gün gelir dayanamazsınız, iyice soğursunuz ondan gibime geliyor

sürekli üzerindekilerin markasını sayar da sayarrr ama diğer yönden çok alakalı biridir benim kaprislerimi ceker sevmiyor da değilim çok egleniriz ama bu yönleri beni delirtiyor

Sizin gibi bir arkadaşım olsun istemezdim. Kıskanmayı bir kenara bırakıyorum, insanlık hali zaman zaman herkes arkadaşına ya da hayatına özenir.

Sizin bu yaptığınız tamamen fesatlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…