Takma bu kadar kafana seni rahatsiz ediyosa bidaha konusmaz muhattap olmazsin.
galıba erkek arkadasım haklıBuna kıskançlık demeyelim de icerlemek diyelim.
Bazen bana da olur. Ben ondan daha iyiniyetli oldugum halde neden o seciliyor derim filan.
Ama napicaksin hayatin kanunu. Vardir Allahin bir bildigi. Parasi varsa erkekler onun pesinden ayrilmiyordur. Ne yazikki.
galıba erkek arkadasım haklı
seviyorsun onla vakit geçirmektende hoşlanıyorsun ama seni çok rahatsız eden tavırlarıda var demekki... bence eziyet etme kendine.. bişeyi bahane edip uzaklaş. inan şuan kafanı taktığın biçok sorun kaybolacak ve kuş gibi hafifleyeceksin. şöyle kendini bilmeyip ona buna laf söyleyen insanları ben hiç sevmiyorum.
..................... Ne yönden ? :)
o kızın arkadaşınız olduğuna eminmisiniz? arkadaşlar birbirini çirkin görmez istesede göremez arkadaşlık bağı o çirkinliği görmenize müsade etmez,ayrıca bir beraberliğiniz var neden kızın eski sevgililerinin davranışları( peşini bırakmamaları'nı) kıskanıyorsunuz anlayamadım,diyelim ki parası için bırakmıyorlar ne fark edecek ki?kızın sevgililerinden önce siz bana göre arkadaşlığınızı gözden geçirin çirkin bulduğunuz lafları ile size rahatsızlık veren birine arkadaşım demek mantıksız ,peki siz neden o kızı hayatınızda tutuyorsunuz? parası için değil de popileritesi için olabilir mi?
Kıskanmıyorsun bence. Sadece arkadaşını iyi tanımışsın bazı hareketlerinden rahatsız oluyorsun. Mesela o kızlar hakkında kezban falan demese başkalarıyla dalga geçmese seni rahatsız etmicekti bu kadar. Tanınmış ve varlıklı bir ailedense her erkeğin evlenmek isteyeceği bir kızdır. Peşlerinden koşarlar evet. Çok düşünme bence arkadaşının bu özelliklerini.. Ayrıca birebir ilişkilerinde erkeklerle çok iyi de olabilir. Tek kriter güzellik değil..
bence kafanıza takmayın..
benimde en yakın arkadaşım vardı hep onu seçerlerdi bende derdim içimden ben çirkinmiyim alımlı değil miyim diye
ama zaman zaman oluyor böyle durumlar insanın iç dünyasında..
sizinde zamanla geçecektik..
bence sizi asıl rahatsız eden arkadaşınızın kibirli olması , buna kıskançlık denemez. ama gün gelir dayanamazsınız, iyice soğursunuz ondan gibime geliyor
arkadaşım ilimizin tanınmış ailelerinden çok zenginler. çok sükür parasını değil ama ilişkilerini kıskanıyorum. arkadaşım kiminle konustuysa çıktıysa hep peşinden koştular gitme bırakma diye yalvardılar 3 yıl önceki eski sevgilisi bile. bu durumu çok kıskanıyorum diyeceksiniz güzel kızsa tabi bırakmazlar. değil gerçekten çok çirkin o pahalı kıyafetleri atın karsınızda gercekten cok çirkin bi kız olacak.bunu söylerken utanıyorum ama kıskanıyorum bu durumu ya da farklı bi şey hele bi de pahalı kıyafetleriyle cevredekileri eleştirip kezban falan deyince iyice sinirleniyorum çıkar o kıyafetleri daha betersin diyememek içimi yiyor. erkek arkadasımla dertlestim ben biliyorum parası için o erkekler öyle gibisinden konuştu. çünkü bi eski sevgilisini yakından tanıyor. öyle işte anlatma istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?