- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
sürekli üzerindekilerin markasını sayar da sayarrr ama diğer yönden çok alakalı biridir benim kaprislerimi ceker sevmiyor da değilim çok egleniriz ama bu yönleri beni delirtiyor
Benim de öyle bir arkadaşım vardı üniversitede. Biz yalnızken çok iyidi doğaldı. Birbirimizin evlerinde defalarca kaldık. Ama yanımıza biri gelince zenginliğini anlatmak için bi yerlerini yırtardı gerekiyosa beni bile ezip geçerdi kalabalık ortamlarda. Güvenilir bir kızdı sır saklardı, dertleşirdi. Ama dayanamıyodum artık. Ve görüşmemeye başladım. Sevgilimden ayrılmak kadar zor bişeydi benim için. Aramamaya uğraşmak falan, sinemaya gitmek isteyip onu çağırmamak ama tuttum kendimi
Bi tahammül noktamız var heralde. Bir yerden sonra insan ne kadar iyi olursa olsun sevmediğimiz özelliğe dayanamıyoruz..
populerite dediğim erkekler arasındaki populeritesi,paraya ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum zaten dediğimde bu değildi,yine tekrar ediyorum arkadaş olduğunuza eminmisiniz?parasından ötürü erkekler çevresinde ve sizden başka arkadaşı yok bence buna üzülür gerçek bir arkadaş kıskanmazne populeritesı allasen ya kızın tek arkadası benim ve ben de onun kadar olmasa da paraya ihtiyacı olmayan biriyim. gerci sen de öyle düşünüyo olabilirsin yanlıs konusmak istemem. senin düsüncen
populerite dediğim erkekler arasındaki populeritesi,paraya ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum zaten dediğimde bu değildi,yine tekrar ediyorum arkadaş olduğunuza eminmisiniz?parasından ötürü erkekler çevresinde ve sizden başka arkadaşı yok bence buna üzülür gerçek bir arkadaş kıskanmaz
Kıskanmak mı sinir olmak mı yaşadığın, bilemedim ama benim düzgün bir ilişkim varsa asla ve kat'a kimsenin ilişkisini kıskanmam.
İlişkinde bir sorun mu var, ya da maddi sıkıntılar mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?