Arkadasimi nasil uyarayim

Valla ben de dümdüz giyinirim hiç giyme kültürüm yok anlamam. Cem yılmaz, acunılıcalı gibiyim hepte siyah giyerim biri bana dese alınır mıyım sanmıyorum. Uyarma gibi değil de sen hediye alarak başla bu tarzlar moda sana da alalım mı de yakışır bence sana de. Yada makyaj ürünlerinden bir kaç birşey göster, ayyy bunu kullansan sende efsane olur falan gibi yürü direkt uyarı yerine bu şekilde daha mantıklı kırılmamış olur

Yalnız kızı acayip gömmüşşünüz

Ben de bunu çok yaşıyorum kötü giyindiğimde kimse iplemiyor biraz güzel giyinip hafif makyaj yapsam. Hemen x hanım oluyoruz ortamlarda hele eşofman falan giyince abicim diyolar ne alakaysa ya

"Canım yanlış anlama ama sen dar giyiyorsun, vücudun çok belli oluyor. Üstelik renkli renkli çok dikkat çekiyor. Biraz daha sade giysen? Desensiz bir şey görmedim hiç üzerinde. Bir insan hiç mi düz giyinmez. Çok göz yoruyorsun. Hem giyim kuşam makyaja bu kadar düşkün olmak da ne bileyim tam bir zaman müsrifliği. Zaman geri gelen bir şey değil. BU arada kaşların çok koyu olmuş bugün. Ay herkeste de tornadan çıkmış gibi aynı şekilde boyanmış kaş. Biraz kendin mi olsan?"
Nasıl hissettiniz?
İçinizden kocaman bir "Sana neeee" geçti mi?

Sizin anlattiginiza gore ben de kötü giyiniyorum, butun yaz kot sort uzerine beyaz tisort/atlet giyerim, desenli, güllü dallı seylerden nefret ederim.
Kaş kontörü sevmem, dogalini hayatimda gormedim, zaten dolgun kaş da sevmem, asiri ve renkli makyajdan da nefret ederim, yani resimlerime bakan biri makyajsiz oldugumu dusunur (kapatici, allik, rimel, nude tonlarda ruj vs kullanıyorum ama bakinca gorunmez bunlar, sadece fresh gorunursunuz)
Neyse uzatmayayım tamamen zevk meselesi, eminim arkadasiniz da sizin begendiginiz tarzi kendine uzak buluyordur,
Mesela sizin tarifiniz (uzun kotu bota sıkıştırma, duz gomlek, kot) ornek kombin fotosu olarak paylasilmis :) yani size gore kötü ama...

Karşıdaki kişinin böyle bir talebi yok sorun orda. Konu sahibi durumdan vazife çıkarıyor sadece.
Ya tabii ki talebi yok ama hani laf arasi oneri babinda soyle bi tarz sana cok yakisir diyebilir. Tabii herkesin zevki belki konu sahibi arkadas hic giyinmeyi kombin yapmayi bilmiyordur. Gercekten alanin uzmani olmadikca en fazla laf arasi onerisi olabilir o da arkadaslar arasi gibisinden

Uzun çizme giyip kot pantolonu çizmenin dışında tutuyorsa o çok komik oluyor. Pantolonu içine sokmalı

Valla ben kötü niyet sezmedim ... burda sanane diyen çoğu kadın o kızı görse belki rüküş deyip gözleriyle ezecekler kızı...mesele her zaman grand tuvalet gezmeli değil ama düzgün giyinmekte önemli ... dünya "ye kürküm ye" dünyası... beraber alış veriş yapmayı teklif edip "bak bu sana çok yakışır,bi denesene" deyip giydirin eminim oda değişiklik hoşuna gidip bir adım atabilir

Detaycı biriyimdir. İyi giyinirim, özgün bir tarzım olduğunu düşünürüm. Arkadaşım veya tanıdık biri olan takip ettiğim kim varsa kıyafetleri, giyimi gözüme çarpar. Kendimce aklımdan yorum yapar geçerim. Bahsettiğiniz tarzda da bir arkadaşım var. Bir erkek arkadaşımla görüştürdüm ve giyiminden dolayı önyargılı yaklaştı. Tanıştılar olmadı ama adamın yorumunu söylemedim.
Çünkü banane. Onu o şekilde beğenecek erkek vardır. Herkes aynı tipte olmak zorunda değil.
Temiz giyiniyorsa uyarmak haddinize değil.

Ben söylemek istediğimi tam anlatamadım sanırım. Buradaki kadın gayet güzel giyinmiş. Böyle bir durum olsa zaten konu açmazdım buraya

Uyarmayın.
Size sorsa idi,fikrinizi söylerdiniz ama sormamış.
Durup dururken biri bana giyimimle ilgili birşeyler söylese memnun olmam şahsen.
Ona sorsanız belki oda sizi abartılı giyinmekle itham edecek.
Tarz meselesi bu. Bende sade/salaş şeyleri severim mesela. Arkadaşım dallı,güllu giyiniyorsa da onun tarzı bu der geçerim

Sizler benim bahsettiğim durumu tam anlayamadınız
Yazıyla anlatılacak bisy değil zaten. Buraya kızın fotosunu atsam benimle aynı yorumu yapacaksınız belki de. öyle bsy de .yapmayacağma göre.
Neyse bence durumu bilmeden bana saydırmışsınız
daha da böyle yazmanıza greek yok.
En baştan da kızın evlenmek istediğini evlenmediği için üzüldüğünü söylemiştim. Kendimce böyle bsy düşündüm yanlıştı belki de. Evlenmek nasıp tabi ki giyimle çok da ilgisi olmayabilir. Ben günumiz dünyasında sosyal medyada dışarıda hep bakımlı kadın gördüğümüz için belki öyle olursa havası değişir hem kendini de iyi hisseder diye böyle yazdım.
Tabi ki bana kalmadı. Beni tümden ilgilendiren bir durum yok

Arkadasınsa nıye bunu soyleme tarzının yollarını arıyorsun anlamıs degılım?
Oldugu gibi söyle alınacagını sanmıyorum.

Verecegı cevap ıse; ben boyle sevıyorum " der en fazla. Heralde buna da sen alınmazsın. Sonucta zevkler tartısılmaz .
Belkı o da senın tarzını begenmıyordur.
Zevk bu sonucta

onu olduğu gibi sevicek birisiyle olması doğru olan, birinin ittirmesiyle zorla bi kalıba girmesi değil.hem zevkler ve renkler tartışılmaz belki siz de bize göre kıro ya da rüküş geleceksiniz ama arkadaşınız çok tarz ve cool gelicek hiç belli olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…