Yalnız kızı acayip gömmüşşünüzMerhabalr benim bir arkadaşım var üniversiteden çok iyi niyetli bir kız geçen telde konuşuyoruz evlenmeyi gerçekten çok istediğini anlıyorum. Hayatımda biri yok şu an falan dedi Ben de hayırlısı olsun dedim
Neyse bana göre bu arkadaş biraz kötü giyiniyor. Yanı sosyal medyada fotoları falan var mesela birinde kot giymiş ama bu uzun gelmiş altta çizme vs olunca böyle kat kat durmuş kötü görünüyor. Birinde şalvar tarzı bsy var üstünde ama kumaşı vs kötü biraz yanı ben de bol kiyafet giyerim ama evde.
Bir de hep basit düz kıyafetler var üstünde. Mesela düz gömlek düz tshort desen bile yok
Yanı vücut tipi göğüs bel kalça dümdüz hanı kıvrımı vs ortaya çıkarabilir ne bileyim çok hoş bluzlar kıyafetler de var.
Bir de makyaj vs yapmıyor yapmayabilir tabi de. fotograflarda kasları çok seyrek yok gibi duruyor.
Her şey dis görünüş kiyafet değil evlilik de kolay değil illa ki evlenmesi için değil
Ben bu arkadaşımı uyarmak istiyorum ya da böyle tavsiye vermek ama nasıl yapicm bilmiyorum
Bir de ayrı sehirlerdeyiz
Ben konu sahibinin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum. Bir kere bir seminerde biriyle tanışmıştım bayağı şıktım çocukla tekrar görüşelim dedik, neyse aradan zaman geçti is çıkışı kahve içelim dedi, günlerden de cuma bende kazak kot giymiştim hava buz tabi mont var üzerimde çocuk yüzüme söylemişti bugün çok farklısın diyegerizekali hala aklıma gelince sinirlerim hoplar bastım eve gittim. Konu sahibi arkadaşına destek olmak istemiş, evet birbirini sevmek için kıyafet önemli değil ama insan disini beğenmediği kişinin içini merak etmez arkadaşlar üzgünüm ama bu böyle.
Ya tabii ki talebi yok ama hani laf arasi oneri babinda soyle bi tarz sana cok yakisir diyebilir. Tabii herkesin zevki belki konu sahibi arkadas hic giyinmeyi kombin yapmayi bilmiyordur. Gercekten alanin uzmani olmadikca en fazla laf arasi onerisi olabilir o da arkadaslar arasi gibisindenKarşıdaki kişinin böyle bir talebi yok sorun orda. Konu sahibi durumdan vazife çıkarıyor sadece.
bir tanecik bile desenli tişörtüm yok. hatta düz bulamayınca deliriyorum dfgdfjkhg. abla bülent ersoy heraaaaal.Kizin desenli giymediğine bile laf etmissiniz ya. Höh artik.
Ben söylemek istediğimi tam anlatamadım sanırım. Buradaki kadın gayet güzel giyinmiş. Böyle bir durum olsa zaten konu açmazdım burayaSizin anlattiginiza gore ben de kötü giyiniyorum, butun yaz kot sort uzerine beyaz tisort/atlet giyerim, desenli, güllü dallı seylerden nefret ederim.
Kaş kontörü sevmem, dogalini hayatimda gormedim, zaten dolgun kaş da sevmem, asiri ve renkli makyajdan da nefret ederim, yani resimlerime bakan biri makyajsiz oldugumu dusunur (kapatici, allik, rimel, nude tonlarda ruj vs kullanıyorum ama bakinca gorunmez bunlar, sadece fresh gorunursunuz)
Neyse uzatmayayım tamamen zevk meselesi, eminim arkadasiniz da sizin begendiginiz tarzi kendine uzak buluyordur,
Mesela sizin tarifiniz (uzun kotu bota sıkıştırma, duz gomlek, kot) ornek kombin fotosu olarak paylasilmis :) yani size gore kötü ama...
Eki Görüntüle 2673448
Ben de cok buyuk cogunlukla siyah veya koyu renk ağırlıklıyım, renkli seyim azdir. Desenli renkli hele hic yoktur herhalde. Kime ne kibir tanecik bile desenli tişörtüm yok. hatta düz bulamayınca deliriyorum dfgdfjkhg. abla bülent ersoy heraaaaal.
onu olduğu gibi sevicek birisiyle olması doğru olan, birinin ittirmesiyle zorla bi kalıba girmesi değil.hem zevkler ve renkler tartışılmaz belki siz de bize göre kıro ya da rüküş geleceksiniz ama arkadaşınız çok tarz ve cool gelicek hiç belli olmaz :)Merhabalr benim bir arkadaşım var üniversiteden çok iyi niyetli bir kız geçen telde konuşuyoruz evlenmeyi gerçekten çok istediğini anlıyorum. Hayatımda biri yok şu an falan dedi Ben de hayırlısı olsun dedim
Neyse bana göre bu arkadaş biraz kötü giyiniyor. Yanı sosyal medyada fotoları falan var mesela birinde kot giymiş ama bu uzun gelmiş altta çizme vs olunca böyle kat kat durmuş kötü görünüyor. Birinde şalvar tarzı bsy var üstünde ama kumaşı vs kötü biraz yanı ben de bol kiyafet giyerim ama evde.
Bir de hep basit düz kıyafetler var üstünde. Mesela düz gömlek düz tshort desen bile yok
Yanı vücut tipi göğüs bel kalça dümdüz hanı kıvrımı vs ortaya çıkarabilir ne bileyim çok hoş bluzlar kıyafetler de var.
Bir de makyaj vs yapmıyor yapmayabilir tabi de. fotograflarda kasları çok seyrek yok gibi duruyor.
Her şey dis görünüş kiyafet değil evlilik de kolay değil illa ki evlenmesi için değil
Ben bu arkadaşımı uyarmak istiyorum ya da böyle tavsiye vermek ama nasıl yapicm bilmiyorum
Bir de ayrı sehirlerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?