Yanlış anlama demesen yanlis anlanir ama, o ilk uyarı çok önemli"Canım yanlış anlama ama sen dar giyiyorsun, vücudun çok belli oluyor. Üstelik renkli renkli çok dikkat çekiyor. Biraz daha sade giysen? Desensiz bir şey görmedim hiç üzerinde. Bir insan hiç mi düz giyinmez. Çok göz yoruyorsun. Hem giyim kuşam makyaja bu kadar düşkün olmak da ne bileyim tam bir zaman müsrifliği. Zaman geri gelen bir şey değil. BU arada kaşların çok koyu olmuş bugün. Ay herkeste de tornadan çıkmış gibi aynı şekilde boyanmış kaş. Biraz kendin mi olsan?"
Nasıl hissettiniz?
İçinizden kocaman bir "Sana neeee" geçti mi?
asdfghjklşliYanlış anlama demesen yanlis anlanir ama, o ilk uyarı çok önemli
Canım yanlış anlama ama kınadığını yaşamadan olmezsinasdfghjklşli
Kınıyorum sizi. O "yanlış anlama" değil, "Canım yanlış anlama"
Lütfen ama "canım" önemli, "canım" çok mühim.
Yemeğin tuzu, balığın limonu, yazın güneşi kadar mühim.
Sevgiler efendim. :)
ahahahahaCanım yanlış anlama ama kınadığını yaşamadan olmezsin
Hangi niyette olduğumu nereden biliyorsunuz? Kimsenin giyinisini laf etmem dedikodu yapmam. En hoşlanmadığım şeylerden biridir bu.burası anonim bir yer o yüzden buraya yazdım. tutupta kızın fotosunu mu attim buraya? Aa bakın giyinise mi dedim veya başka arkadasimla bunu mu konuştum da böyle yazıyorsunuz.Uyarı yapmak istediğiniz arkadaşınız yerine koyun beni çünkü bir arkadaşım makyaj yapmadığım için beni uyarmıştı (ona göre genç kızlar makyaj yapmalı). Bir diğer arkadaşım (mecburi arkadaş, iş arkadaşı) yolda gördüğü insanları taktığı tokaya, giydiği ayakkabıya göre yargılar, arkalarından atar tutar, güzel giyinmediğini düşündüğü iş arkadaşlarını gömer (sizin arkadaşınızı gömdüğünüz gibi).
Sizin yaptığınız arkadaşınızı düşünmek, ona destek olmak değil, onu beğenmemek.
Dış görünüş her şeydir klişesinin arkasına sığınmak sığ insanların bayrak tutanı olmaktır bana göre.
Bir insan temiz giyiniyorsa ve uçlarda değilse (iş yemeğine bikiniyle gelmiyorsa mesela); bak canım dış görünüş her şeydir, ben senin iyiliğin için söylüyorum diyerek insanlara güya "tavsiye" veremezsiniz, onları uyaramazsınız.
Dış görünüş sizin gibiler yüzünden her şey.
Bu kadar önemliyse gidin güzel giyindiğini düşündüğünüz insanlarla arkadaş olun da kızcağızı rahat bırakın bari. (en azından arkasından yazık bu kız da çok kötü giyiniyor diye dedikodu yapılmamış olur)
Bir de detaylı detaylı incelemiş, gelmiş burada anlatmışsınız.
Bu arada iyiniyetli olduğunuzu asla düşünmüyorum çünkü arkadaşlarımı hiç böyle süzmedim, tanıdığım hiçbir iyiniyetli/kendi halinde insan da başkasının tipini, kaşını, gözünü böyle süzüp yorum yapmadı. Yukarıda bahsettiğim her iki kişi de haset fesat ve sığ insanlardı.
Hangi niyette olduğumu nereden biliyorsunuz? Kimsenin giyinisini laf etmem dedikodu yapmam. En hoşlanmadığım şeylerden biridir bu.burası anonim bir yer o yüzden buraya yazdım. tutupta kızın fotosunu mu attim buraya? Aa bakın giyinise mi dedim veya başka arkadasimla bunu mu konuştum da böyle yazıyorsunuz.
ne biçim yorumlar bunlar böyle.
Sadece uyarmam doğru olur mu diye sordum.
Diş görünüş her şey demedim. Kaldı ki böyle düşünmüyorum da. Evlenecegim kişide bile en son baktigim şeydir dış görünüş.
Niyetinizi anlamlandirmak bir kaba sığdırmak yapamadim bunlari... acaba arkadaşınızın herseyden once maddi durumu var mi? Bu kadar detayli incelemenizi gerektirecek hangi sebepler olabilir? Hediye alabilirsiniz kendi tarzınızda arkadaşınıza. Sonucta kardeslerinin kiyafetlerini giyenler var. Universitedeyken bir arkadasimiz boyleydi 1 yıl boyunca hep ayni esofmani giymis ben bu konularda hic dikkat etmem kızın teki ortalik yerde ustundeki kokmadi mi artik deyince ortam buz kesilmisti. Insanlari biraz rahat birakalim yahu. Universite arkadaşınız yaninizda degil aile durumunu bilemezsiniz. Dediğim gibi icinizden geliyorsa ona güzel kiyafetler alabilirsiniz yoksa senin kiyafetlerinde senin makyajindi senin kaşındı olmaz böyle seyler ya.Merhabalr benim bir arkadaşım var üniversiteden çok iyi niyetli bir kız geçen telde konuşuyoruz evlenmeyi gerçekten çok istediğini anlıyorum. Hayatımda biri yok şu an falan dedi Ben de hayırlısı olsun dedim
Neyse bana göre bu arkadaş biraz kötü giyiniyor. Yanı sosyal medyada fotoları falan var mesela birinde kot giymiş ama bu uzun gelmiş altta çizme vs olunca böyle kat kat durmuş kötü görünüyor. Birinde şalvar tarzı bsy var üstünde ama kumaşı vs kötü biraz yanı ben de bol kiyafet giyerim ama evde.
Bir de hep basit düz kıyafetler var üstünde. Mesela düz gömlek düz tshort desen bile yok
Yanı vücut tipi göğüs bel kalça dümdüz hanı kıvrımı vs ortaya çıkarabilir ne bileyim çok hoş bluzlar kıyafetler de var.
Bir de makyaj vs yapmıyor yapmayabilir tabi de. fotograflarda kasları çok seyrek yok gibi duruyor.
Her şey dis görünüş kiyafet değil evlilik de kolay değil illa ki evlenmesi için değil
Ben bu arkadaşımı uyarmak istiyorum ya da böyle tavsiye vermek ama nasıl yapicm bilmiyorum
Bir de ayrı sehirlerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?