• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın bana ihtiyacı var..

hayır o aile oğlunun yanında olur emin olsun, bari bi süre kendinden soğutmaya falan çalışsın, nefret ediyorum böyle erkeklerden ya, neyin zoru arkadaş kız işte belki isteğiyle belki değil senle yüzeysel bişiler yaşıyor allahım ya ileri gitmiyorsa var bi sebebi ne bu ya! ay gebertesim var böylelerini :mad:

Çocuğun ailede tam muhafazakar. Bu çocuk nasıl olmuş yaa aklım almıyor...

Polise gitse ne yazık ki bu ülkede bir cacık olmaz.
5 yıl görüşmüş kendi rızası ile olmuş derler

arkadaşın resmen tecavüze uğramış ... yazık 5 yıllık ilşki ardından böyle iğrenç bir olay

ayrıldığını söylesin ve devam ederse polise şikayet ederim ve bunun ucunda hapis cezası olduğunu belirtsin
kesin çocuk tahmin ediyordur polise gitmeyeceğini o yüzden rahattır

Şimdi ben kızı teselli mi edeyim baskı mı kurayım.. Kendine güveni yerle bir olmuş durumda.

arkadaşına destek ol tabiki..
ne yapmak istediğini sor...
erkek arkadaşı şuan nasıl davranıyor tehdit falan ediyor mu onları öğren
ne bileyim yaşları 18 yaş üstü olduğu için kendi rızası denilebilir...

Tecavüze uğramış bir insan gidip şikayetçi olmuyorsa yapacak bişey yoktur. Başına daha kötü şeylerin geleceği de yüksek ihtimaldir.

Kıza ya zorla birlikte olduracak şimdiden sonra yada kız da razı gelecek :( dediğin gibi daha kötü şeyler gelecek başına :(
kaç kere kıza vurduğunu biliyorum. ne desem dinlemiyor

arkadaşına destek ol tabiki..
ne yapmak istediğini sor...
erkek arkadaşı şuan nasıl davranıyor tehdit falan ediyor mu onları öğren
ne bileyim yaşları 18 yaş üstü olduğu için kendi rızası denilebilir...

ya çocuk bizim yanımızda dünya tatlısı ama kıza çektiriyor. bunca sene de hep çektirdi. bir kaç kez de vurdu..

arkadaşın resmen tecavüze uğramış ... yazık 5 yıllık ilşki ardından böyle iğrenç bir olay

5 yıl ya dile kolay.. Hiç mi sevgiline değer vermedin adam! nasıl yaptı anlayamıyorum iğreniyorum,çocukla ben de arkadaş olduğum için..

Kıza ya zorla birlikte olduracak şimdiden sonra yada kız da razı gelecek :KK43: dediğin gibi daha kötü şeyler gelecek başına :KK43:
kaç kere kıza vurduğunu biliyorum. ne desem dinlemiyor
Kendine şiddet uygulayan bir adamla birlikteliğe devam etmeyi seçmişse başına gelecekleri de kendi seçmiştir. Üzülmene gerek yok bence.

Merhaba kızlar.. Bugün sizden yardım isteyeceğim arkadaşım için. Konuyu anlatıyorum hemen..
Üniversiteden en yakın canım kanım dostum, okuldan bir çocukla tanıştı o zaman daha 2. sınıftaydık. Çocuk inanılmaz kibar,anlayışlı ve gerçekten çok yakışıklı. Ee tabi bizim kız kaptırdı kendini. O zamandan beri çıkıyorlar 5. senelerine girecekler.
Çocuk hep cinsel birliktelik istiyordu ama arkadaşım kabul etmedi. Yüzeysel bir şeyler yaşadıklarını söylüyordu hep. Dün gece beni aradı bu ağlaya ağlaya bir şey oldu zannettim.. X benimle zorla birlikte oldu, istemedim, çok sinirlendi tehdit etti dedi. Şok oldum ne yapacağım arkadaşlar kız perişan. İlişkileri 5 yıl sürüyor ama her ay mutlaka ayrılırlar. Güvenemiyorda ne yapacağız :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

şikayet edecek. tehdit mesajları varsa falan alıp götürecek.

pardon canım yanlış anlamışım arkadaşınıza destek çıkmalısınız ama bu psikolojiyi kolay kolay atlatamaz bende yardım almalı çok zor durum ALLAH YARDIMZISI OLSUN

ya çocuk bizim yanımızda dünya tatlısı ama kıza çektiriyor. bunca sene de hep çektirdi. bir kaç kez de vurdu..
Arkadaşınız canını sokakta mı? bulmuş. Neden kendisine şiddet uygulayan, acı çektiren kişiyle duygusal bağ kuruyor? Arkadaşınızın bence o kişiyle bağlarını kopartıp, o kişiden uzaklaşması lazım.. Şikayetçi olursa da bir şey değişeceğini sanmıyorum. Sanırım arkadaşınız da reşit.. Dediğim gibi arkadaşınız o kişiyle bütün bağlarını koparsın.. Çocuk resmen kıza işkenceler etmiş.. Kendine köle bulmuş.. Kimsenin kölesi olmayın.

Polis var ..
Devam etmemeli..
ailesi ne tepki verir ?
kendine yazık kızın ..

Back
X