Benim çocugum karışma derim ama söyledigi şey dogru gece 8 9 gibi uyuması gerekiyor tabi bunu 4 ten sonra ara uyku yok şeklinde asla degil arkadaş da yanlış yönlendirmiş 2 aylık bebek o kadar süre uykusuz kalmaz ama yavaş yavaş bi rutin ile 8 9 gibi uyutmaya alıştırın şuan zaten yeni yeni çocuk kendine geliyor her bebek de aynı degil hepsinin huyu vs farklı bu sizin kötü anne oldugunuzu göstermez sakın öyle düşünmeyin ama inanın erken uyuması ve bi düzeni olması hem bebek için hem anne için büyük konfor ben alıştırdım 9 dan sonra kendime zamanım kalıyor ve çocugum büyüme hormonu en çok çalışan saatleri kaçırmamış oluyor çocukla yat çocukla kalk anne için çok yıpratan bişey oluyor şuan zaten uyku düzeni tam olmaz yeni yeni başlarsanız 2 aya ancak oluşurİyi akşamlar arkadaşlar.
2 ay önce bir kız çocuğum oldu. 2 aydır pek çok anne gibi gazıydı, reflüsüydü, uyumamasıydı.. pek çok sorunla mücadele ettim.
Bugün çocuğuma oyun halısı getirdik. Akşam saatlerinde halıyı sevecek mi onu test ediyorduk. Bu esnada yakın bir arkadaşımın söyledikleri beni çok üzdü.
Kızımı bu saatte uyanık tutarak, onla oyun oynayarak çok büyük kötülük yapıyormuşum. Bebeğimi ne olursa olsun akşam 20’den sonra aydınlık ortama çıkarmayacakmışım, onu oyalamak için oyun oynamayacakmış. Bebeğim melatonin salgılayamıyormuş bu sebeple.
Evet belki kızımın iyiliğini istediği için bunları demiş olabilir ama benim kendimi çok yetersiz hissetmeme sebep oldu.
Siz böyle bir durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Swancım gerçekten çok kırıldım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Çok bildiğini sanan ve annelik dersi vermeye meraklı biri bence. Bence çok hadsiz, bu ne cürret?
Swancım gerçekten çok kırıldım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Ben çocuğuma neden kötülük yapmak isteyeyim. Ama uyumuyor ve bende onu oyalamaya çalışıyorum. Karanlık odada ağlamasına razı mı geleyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?