Arkadaşımın benimle yarışma hali

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
merhaba kızlar.bugun bir arkadaşıma sinir oldum.bekarlığımdan olan bir kız arkadaşım var evlendikten sonra farklı yerlere gelin gittmizden hiç görüşmedik yüzyüze.sadece facede konuştuk.o benden 1 buçuk ay önce evlendi.evlendiğim ilk ayından beri naber nasıl dedikten sonra ilk sorduğu soru şu çocuk düşünüomusn???bende olmuyor diemiyorum tabiki henüz erken diyordum.sen düşünüomusun dedim de yok hayır bende düşünmüyorum diyordu.bugunde yine facede karşılaştık yine naber nasılsın 3.soru çocuk düşünüomusun dedi.bende evet geçen ay düşük yaptm dedim.aaaa dedi şaşırdı.hani düşünmüyordun dedi son 3 aydr düşünüyoruz dedim bende yalandan.(halbuki en başından beri istiyoruz olmuyor neyse.)3 ay sonramı hamile kaldın dedi evet dedim.aaa o zman bende hemen korunmayı bırakayım dedi.hönk oldum.nie bana mı bağlı senin göbeğin dedim.aaa olur mu ben senden önce evlendim yapmam lazım dedi.kendi çapınca benimle yarış haline gitmiş gerizekalı.sinir oldum yaaa.düşük yapmış olmam onu 1-0 yeniyormuşum hissi uyandırdı onda.bana kalırsa o da korunmuyor ve olmuyor çocuğu habire o yüzden soruyor çocuk düşünüomusun die.uff sinir oldum akşam akşam yaaa.içimi dökmek istedim.başınızı şişirdimse kusura bakmayın kızlar.

herkesin vardır böyler arkadaşları çevresinde.

kendi içlerinde yarış içine girerler.

bende takma kafana, o hayatına seni ne derece dahil ediyorsa

sen o derece dışında bırak

sorduğu sorulara umursamaz şekilde dalgaya alarak cevap ver.

çünkü bu tarz kişiler arkadaş olmasa da komşu,işyerindeki insanlar vs.

tarzında her zaman karşımıza çıkabilir.

kesinlikle haklısın zaten umursamıyorum banane ne hali varsa görsün.şimdi yazdı bnmde sinirim bozuldu kk ya anlatim dejarj olim dedim :).çevremde bu tür insanlar çok var onları anlatmıyorum zaten

bence gül geç tatlım yaa resmen seni kıskandığı için senle yarışa girmiş. böyle insanları hiç anlayamıyorum gerçekten

kesinlikle haklısın zaten umursamıyorum banane ne hali varsa görsün.şimdi yazdı bnmde sinirim bozuldu kk ya anlatim dejarj olim dedim :).çevremde bu tür insanlar çok var onları anlatmıyorum zaten

anladım:)
ben başlasam anlatmaya o tarz insanları işin içinden çıkamam zaten

aynen ya sabır diyorum insanların birbiriyle alıp veremediği ne bilmiyorum.üstelik yüzüne gülerler

böyle insanlar etrafımızda oldukça çok canım..hiç takma hatta olmuyosa olmuyo bile diyebilirsin..sonuçta elinde olan bişey değil..bana bekarken ne zaman evleniyosun diye sorup dururlardı neyse evlendim millet çocuk derdine düştü ne zaman ne zaman diye oda oldu bu seferde ikinci ne zaman diye soranlar ıyyyy..insanlar neden böyle yarış halinde anlamıyorum..herkes kendine baksa keşke

Ben yarış gibi görmedim aslında...
Aşağı yukarı aynı zamanda evlenmişsiniz.Belki arkadaşın çocuk konusunda kararsızdır,sana sorup fikir edinmeye çalışıyordur.Hani acaba zamanı geldi mi gibisinden...
Son söylediği de şaka olabilir.Malum,yazı olunca ne maksatla söylendiği tam anlaşılmıyor.

bence 3 çocuk istiyorum de hatta daha fazla de görsün gününü

Hiç sevmediğim bi karakter tipi Allah uzak etsin
Kendisi yarışanlar olduğu gibi dışardan birileri de bazen birileriyle yarıştırmaya çalışıyor insanları sürekli karşılaştırarak vs.

canım kendini üzme, zaten de çok sık görüşmüyormuşsunuz. bebişin olunca arar haber verirsin :)
allah gönlüne göre versin canım, doğru zamanda illa ki sen de isteğine kavuşacaksın :) inşallahh :)

ama evlendiğim ilk gunden beri soruyor.hadi aynı zamanda olsun dese canıma minnet ama öyle demiyorki bnmde hemen çocuk yapmam lazım o zaman diyor.hem aynı anda yapsak nolur çocukları birliktemi büyütcez yooooo.mesafeler uzak görüşemeyiz bile.ilk zamanlar düşünmüyorum dedimde ay bende düşünmüyorum erken diyordu.ama düşük yaptımı öğrenince değişiverdi birden ne tuhaf insanlar var.gerçi umrumda değil 100 tane yapsın dahada görüşmem onunla.ama bu tip insanlara uyuz oluyorum bu arkadaşım sadece 1 örneğiydi.

40 yaşında görümcem var şakaya vurup söylediği laflar ahh ahh bi duysanız.bi cümlesi şöyle'' ay kız sen doğurmazsan ben doğurcam senin yerine'' diyor.2 tane kızı var bide uyuzun.banane doğurursan doğur ondan bundan borç para isteme çocuk büyütmek için dedim bende lafımı koydum hehehehehhheheh.kendini millete acındırmayı çok severde uyuzummm ondan

böyle tipler erkesin hayatında var az çok karşımıza çıkıyor hepimizin:86:
böyleleri hiç umursamamak en iyi cevap olsa gerek:89:
sen şanslısın yine de zaten uzakmışsınız pc de görüşmezsin olur biter

Benimde etrafimda boyle biri vardi. Allah sukur sert bir dille arkadasligimizi bozdum. Ayni ben gibi olmak istiyordu. beni hep internet sitesinden takip ettigini ben koreliyle evlendim diye kendinin de koreli birini bulup evlendigini soyle. Ayyy ne salakca. Bence onemli olan asktir ask!
Sende benim gibi yap. Arkadasligini boz yoksa ileride daha cok seni sinirlendirir.

Böyle dengesizler var ne yazıkki hiç canını sıktığına değmez tatlımm...Benim 15 yıllık arkadaşımda kendinden 2 ay sonra 2.evliliğimi yaptım diye şuan benle dostluğu kesti..Kendi 30 yaşında anca karar verip (lafım yanlış anlaşılmasın gec evlenenlere bişi dediğim yok..Bunun durumu farklıydı)biriyle evlendi. ben boşandıktan 2 sene sonra tekrar evlendim diye çekemedi sanıırm...İnsanoğlu garip yanii allahtan farklı memlekete gitmişsin yoksa kötü olurdu..Belli kıskançlığı çünkü..

Ebe nineler...Ben de bu konu yüzünden arkadaşım sandığım biriyle konuşmuyorum artık.Bizim konu da çocukla ilgili,ama biraz daha farklı.Kendisi 2 tane yaptı ,bana yap diye baskı kuruyor resmen.Aman ,boş verin onun arkadaşlığı da eksik kalsın...

Ay aklıma geldi ben de bi zamanlar liseden yakın bi arkadaşımlala aynı yerde çalışıyodum.

Kız patronla kavga etti kendiyle ilgili özel bi sebepten, işten ayrılıyodu, giderken bana dediği şu : Sen gelmiyor musun? Neden dedim, e görmüyo musun kavga ettim dedi, ben de olabilir ben etmedim dedim, o günden sonra bi daha görüşmedi benle. Çok da tın ya hey Allah'ım...

Hahaha..Sahimi yaa...."Sen gelmiyor musun?"İntihar etse gel peşimden dicek galibaaaaAyyy allahım ne insanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…