herkesin vardır böyler arkadaşları çevresinde.
kendi içlerinde yarış içine girerler.
bende takma kafana, o hayatına seni ne derece dahil ediyorsa
sen o derece dışında bırak
sorduğu sorulara umursamaz şekilde dalgaya alarak cevap ver.
çünkü bu tarz kişiler arkadaş olmasa da komşu,işyerindeki insanlar vs.
tarzında her zaman karşımıza çıkabilir.
kesinlikle haklısın zaten umursamıyorum banane ne hali varsa görsün.şimdi yazdı bnmde sinirim bozuldu kk ya anlatim dejarj olim dedim :).çevremde bu tür insanlar çok var onları anlatmıyorum zaten
Ben yarış gibi görmedim aslında...
Aşağı yukarı aynı zamanda evlenmişsiniz.Belki arkadaşın çocuk konusunda kararsızdır,sana sorup fikir edinmeye çalışıyordur.Hani acaba zamanı geldi mi gibisinden...
Son söylediği de şaka olabilir.Malum,yazı olunca ne maksatla söylendiği tam anlaşılmıyor.
merhaba kızlar.bugun bir arkadaşıma sinir oldum.bekarlığımdan olan bir kız arkadaşım var evlendikten sonra farklı yerlere gelin gittmizden hiç görüşmedik yüzyüze.sadece facede konuştuk.o benden 1 buçuk ay önce evlendi.evlendiğim ilk ayından beri naber nasıl dedikten sonra ilk sorduğu soru şu çocuk düşünüomusn???bende olmuyor diemiyorum tabiki henüz erken diyordum.sen düşünüomusun dedim de yok hayır bende düşünmüyorum diyordu.bugunde yine facede karşılaştık yine naber nasılsın 3.soru çocuk düşünüomusun dedi.bende evet geçen ay düşük yaptm dedim.aaaa dedi şaşırdı.hani düşünmüyordun dedi son 3 aydr düşünüyoruz dedim bende yalandan.(halbuki en başından beri istiyoruz olmuyor neyse.)3 ay sonramı hamile kaldın dedi evet dedim.aaa o zman bende hemen korunmayı bırakayım dedi.hönk oldum.nie bana mı bağlı senin göbeğin dedim.aaa olur mu ben senden önce evlendim yapmam lazım dedi.kendi çapınca benimle yarış haline gitmiş gerizekalı.sinir oldum yaaa.düşük yapmış olmam onu 1-0 yeniyormuşum hissi uyandırdı onda.bana kalırsa o da korunmuyor ve olmuyor çocuğu habire o yüzden soruyor çocuk düşünüomusun die.uff sinir oldum akşam akşam yaaa.içimi dökmek istedim.başınızı şişirdimse kusura bakmayın kızlar.
Ay aklıma geldi ben de bi zamanlar liseden yakın bi arkadaşımlala aynı yerde çalışıyodum.
Kız patronla kavga etti kendiyle ilgili özel bi sebepten, işten ayrılıyodu, giderken bana dediği şu : Sen gelmiyor musun? Neden dedim, e görmüyo musun kavga ettim dedi, ben de olabilir ben etmedim dedim, o günden sonra bi daha görüşmedi benle. Çok da tın ya hey Allah'ım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?