Arkadaşımın dediği söz beni uyutmadı

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kizlar 3 4 senedir cok kucuk bir ilcede memurum.Memurlarin cogu da birbirini tanir.Ama yakin arkadasim olan 5 6 kisi var.
Bundan 2 bucuk sene once biri gorusmek istedi ben de gorustum ama ilk görüsme ile kaldi.Cok yakin zamanda bu gorustugum kisi benim yakin arkadasim olanlardan birinin arkadasina biz gurbaaa ile sevgiliydik demis.Arkadasim da beni aradi ben de anlattim durumu sadece 1 defa gorustum olmadik ama sevgili dedim.
Neyse ben bu sene biriyle sevgili oldum.2 ay gorustum.Bir hafta oldu ayrilali.Onun disinda bir de gecen sene biriyle gorustum buradan 2 hafta da bitti yani konustuk bitti gibi bir sey oldu
.Olayi anlamaniz icin yazdim kizlar.Dün bu yakin olan 5 6 arkadasimla bulustuk bir cafede .Iclerinden biri (cok muhafazakardir) sen bir daha buradan kimseyle görüşme bak senin adını cikarirlar.O cocuk da sevgili olmasan bile sevgilim demis ,kimseyle gorusme dedi.Ben de görüşmem dedim zaten 3 4 ay sonra tayinim cikacak benim gidicem dedim. Ama cok kafama taktım kizlar kendimi niye savunmadım diye .Ne ile itham etmis dusundukce kotu oldum gece uyuyamadim.Sizlere anlatip rahatlamak istedim .Çok kendimi savunabilen biri değilim zaten bir sey diyemedim eve gelince de icim icimi yedi ya

kotu mu dusunmustur kizlar hakkimda
Kimin ne düşündüğü hiç önemli değil
Önemli olan sizin ne düşündüğünüzdür
Her düşünce kalıbına göre hareket edemezsin
Biri seni aşırı bulurken diğeri yetersiz bulacaktır
Peki sen neredesin burda

O, çok muhafazakar arkadaşınız, yarın bir gün "adı çıkmasın" diye ilk konuştuğuyla evlenmeye kalkmasın. Memleket narsist, sosyopat kaynıyor zira. Yazık olur keten helvaya aman.

Tabi ki görüşeceksiniz, insan kendine eşya bile alırken 2 kere düşünüyor. Siz hayatınıza yoldaş almak için 200 kere düşünün. Kimin ne dediği de umurunuzda olmasın, genelde böyle konuşanların eline fırsat geçince partyhard moduna geçtiklerini çok gördük.

"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche
Bu sözü de çok severim, hiç yanıldığını da görmedim. Size tavsiyem siz de aklınızın bir köşesine yazın. Böylelikle hadsiz insanlar için uykunuzdan olmazsınız.

Arkadaşınızın kötü düşündüğünü sanmıyorum ki küçük bir ilçede başınıza gelecekler için sizi uyarmak istemiş. Bende memurum ve zamanında bende küçük ilçelerde çalıştım ve gerçekten de oralarda olmayan şeyler bile olmuş gibi gösterilip başkalarına farklı aktarılabiliyor. Ama arkadaşınız bu tutumunda devam ederse uygun bir dille ona cevabını verebilirsiniz.

+1

Bende arkadaşınızın kötü bir niyetinin olmadığını düşünüyorum. Bence gereksiz yere mesaj atıp bunu kafaya takmış gibi görünmeyin. Dediğiniz gibi ilçe küçükse eğer bu şekilde bir kaç kişiyle görüşmeniz ve sizin deyiminizle basit bir görüşme başkası tarafından sevgiliydik denmişse biraz daha dikkatli davranmanız gerekir. Arkadaşınız da sizi uyarmış. Tabi üslubu arkadaşınızla olan samimiyetiniz de önemli ama bence üzerinde fazla durulacak bir mesele değil. Canınızı sıkmayın.

adamlar her kadına koşayım, her kadınla yatıp kalktığımı anlatayım yarışına girdikçe kadınlar kendini baskılamak kapatmak zorunda kalıyor. belli ki sizin arkanızdan adam şöyle yaptık, böyle yaptık, beni deliler gibi sevdi ben istemedim, peşimde koştu dediyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…