Arkadaşımın dediği söz beni uyutmadı

Muhafazkarlar çok sever boş konuşmayı bence hayatından çıkar sanane istersem 100 kişiye veririm deseydin

Muhafazakar derken neyi kastediyorsunuz bilmiyorum,
inançlı ama açık bir bayanım,
bahsetmeye çalıştığınız ben ve benim gibiler olmadığı kesin;
ama şu iğrenç görüşe banlanma uğruna cevap vermeden duramayacağım
boş yada dolu konuşmak insanların (tam olarak ne demekse),
başörtülü yada açık olmalarına göre değil, adaletli, görgülü, eğitimli, vs vs olmalarına göre değişiyor aklınızda olsun.
Sevgili 'istersem 100 kişiye veririm" diyecek kadar dolu konuşan, ama tüm varlığını bacak arasından ibaret sayan hanımefendi....

Konu sahibi arkadaşının uyarısında art niyet yok bence. Kendini savunman gereken kişi arkadaşın değil, arkandan "bir dönem sevgiliydik" diye yalan söyleyendir.

Muhafazkarlar çok sever boş konuşmayı bence hayatından çıkar sanane istersem 100 kişiye veririm deseydin
insan nerede,ne konuşacağını, nasıl konuşacağını bilmedikten sonra ne olduğu, nasıl giyindiği önemli değil tıpkı sizin yorumunuzda saçmalamanız gibi konuyu anlamadan BOŞ KONUŞMUŞSUNUZ!

insan nerede,ne konuşacağını, nasıl konuşacağını bilmedikten sonra ne olduğu, nasıl giyindiği önemli değil tıpkı sizin yorumunuzda saçmalamanız gibi konuyu anlamadan BOŞ KONUŞMUŞSUNUZ!
Bu benim fikrim :) umrumda değilsiniz

Aklıma o bile gelmedi demek istediğim herşeyi dine bağlayıp kendileri her halti yiyendi şimdi sus

Kendi endişesini paylaşmış, çünkü arkadaşınızın aklı öyle kalıplaşmış.
Ben uyarısında kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Size "Oynaksın" diye bir şey ima etmiyor, kendi "Anne öğüdü"nü söylüyor, neyi öğrendi ve kabullendiyse, arkadaşı olarak sizi uyarmış(!) kendince sadece.

Aklıma o bile gelmedi demek istediğim herşeyi dine bağlayıp kendileri her halti yiyendi şimdi sus

He tamam sustum, taş atmamam gereken insanlardansınız. (Altı çizili kısımda bir özlü söz gizlidir, tavsiyem araştırın ve üstünüze alının.Taş mecazi olarak kullanılmıştır)

İstersen her gün başkasıyla görüş yat kalk ona neymiş ? Adı çıkmak ne ya. Bu lafta hicbir iyi niyet göremedim ben. İnsanlar yanlış düşünenilir iftiraya uğrayabilirsin de diyebilirdi adın çıkar demeyi tercih ettiğine göre öyle düşünüyor. Bir de kac yasinda insanlarsiniz memursunuz bu laflar cok 'ocuksu,ergenimsi. Oldu olacak önümüze çıkan ilk erkekle de evlenelim. Adımız çıkmasın aman diyim.

ben de kotu niyet sezmedim,
ama arkadaslik edecek birisi gibi de durmuyor, ne diye canini sikasin ki.

Küçük ilçelerde böyle dedikodu yapmayı seven tipler vardır bence arkadaşınız sizi uyarmış ben kötü niyetli görmedim sizi düşünmüş bana kalırsa.

Hayatınızı başkaları için mi yaşamak istiyorsunuz. Kim ne yakıştıracaksa yakıştırsın. Benim senelerdir bir kulağımdan girdi bir kulağımdan anında çıktı. Şuan geç olmuş lafı ağzına tıkamak için ama bir dahakine sanane, kime ne ? Neye göre adım çıkacakmış neyin adı bu derdim beynini yakardım herhalde. Sonra karşısına geçip bozarıp kızarıp kendini açıklamaya çalışmasını gülerek izlerdim.
Hem çıksın adınız ne olacak. Siz hayatınıza birini almadan değerlendirme yapıyorsunuz. Sonuçta hata payınızı minimuma düşürmedir bu.
Kim ne demiş ne düşünüyor umursamayın kendinize bakın.

laf sahıbınde batar demısler artık kımseye gıdıp bır acıklama yapmayın sen neden oyle dedın dıye sormayın
bırı sıze boyle bırsey dıyecek olursa nerde nasıl davranmam gerektıgını bılırım senı de o bahsettıgın kısıyle yuzlestırmek ıstıyorum boyle bırsey neden sana uydurmus ogrenmek ıcın derdım

boylelıkle bundan sonra ne bırı ıftıra atabılırdı ne de baska bırı kendınde kımseyle gorusme deme hadsızlıgınde bulunabılırdı.

memur olmus atanmıssınız daha kendınız kendı hakkınızda fıkır beyan edemıyorsunuz

Hic hoslanmam boyle zevzekliklerden, ona ragmen art niyetli dedigini düşünmüyorum. Kendi yetistigi pencereden bakinca sizi uyarmak istemiş gibi gorunuyor. Ha bu mantalitede bir insanla arkadaslik etmek ister misiniz kismi ayrıca dusunulmesi gereken bir sey bence.

Ne kadar cahil bir çevre.
Adının çıkması ne yahu.
İnsan bir görüşme ile adını çıkaracaklarsa zaten belli ysni zihniyet.
O 1 kere görülüp sevgili olduk diyen de hayatında hiç sevgilisi olmamış galiba çok saçma davranmış 1 kere görüşüp sevgili oldunuz sanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…