- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Muhafazkarlar çok sever boş konuşmayı bence hayatından çıkar sanane istersem 100 kişiye veririm deseydin
insan nerede,ne konuşacağını, nasıl konuşacağını bilmedikten sonra ne olduğu, nasıl giyindiği önemli değil tıpkı sizin yorumunuzda saçmalamanız gibi konuyu anlamadan BOŞ KONUŞMUŞSUNUZ!Muhafazkarlar çok sever boş konuşmayı bence hayatından çıkar sanane istersem 100 kişiye veririm deseydin
Bu benim fikrim :) umrumda değilsinizinsan nerede,ne konuşacağını, nasıl konuşacağını bilmedikten sonra ne olduğu, nasıl giyindiği önemli değil tıpkı sizin yorumunuzda saçmalamanız gibi konuyu anlamadan BOŞ KONUŞMUŞSUNUZ!
Aklıma o bile gelmediMuhafazakar derken neyi kastediyorsunuz bilmiyorum,
inançlı ama açık bir bayanım,
bahsetmeye çalıştığınız ben ve benim gibiler olmadığı kesin;
ama şu iğrenç görüşe banlanma uğruna cevap vermeden duramayacağım
boş yada dolu konuşmak insanların (tam olarak ne demekse),
başörtülü yada açık olmalarına göre değil, adaletli, görgülü, eğitimli, vs vs olmalarına göre değişiyor aklınızda olsun.
Sevgili 'istersem 100 kişiye veririm" diyecek kadar dolu konuşan, ama tüm varlığını bacak arasından ibaret sayan hanımefendi....
Konu sahibi arkadaşının uyarısında art niyet yok bence. Kendini savunman gereken kişi arkadaşın değil, arkandan "bir dönem sevgiliydik" diye yalan söyleyendir.
Sizde Benim :)Bu benim fikrim :) umrumda değilsiniz
Aynen o yüzden destan yazdınSizde Benim :)
Ah cidden mi çok mu geldi okuma alışkanlığı edinmen gerekli öyleyseAynen o yüzden destan yazdın
Aklıma o bile gelmedidemek istediğim herşeyi dine bağlayıp kendileri her halti yiyendi şimdi sus
kotu mu dusunmustur kizlar hakkimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?