merhaba,buna ben cevap vereyim,ben aylinin arkadaşı.
sokaktaki biri onu zorla öpemez,bu örnek işlevsel değil anlayacağın.
madem kız ona "zorla" sarıldı,o ortamı terk etmesi gerekmez miydi?bu nasıl bir rahatlıktır?
ve hala aramadı beni,mekandan çıkmış olsa arardı...
orada olmayışının pişmanlıgını yaşıyorsun ama sen orada olsaydın zaten sen orada oldugundan karakter sahibi gerçekliğini ortaya koymayacaktı..
bi şekilde gerçek yüzünü görüyorsun işte..
kendi diliyle kazdığı çukura düşmüş sahsiyet, orada olsaydım anlasaydımlık bi durum sen orada olsaydın anlaşılmayacaktı zaten
çok güzel anlatmışsınız düşündüklerimi.bende birebir bu şekilde düşünüyorum.
"sildirmeye çalıştım ama şantaj yapıcaz diyolar espri olsun diye" dedi...
ve saat 3 oldu,3 saattir de aramıyor beni.hakikaten ayıp etti... çok ayıp etti hemde.
merhaba.evet zaten arkadaşı benim facemde ekli.resmi orada yayınlamakla tehdit ediyormuş şaka yaparktan.
öyle diyor yani bana...
bu 2 ayda bana kızlarla fazla haşır neşir olmayı,ilgi görmeyi seven bi adam gibi geldi.bunu ona da söylüyordumve o saçmalama yok öyle bişey diyordu.
sizin çok kıskanç oldugunuzu bilen (veya düşünen) arkadaşları, sevgilinizi maymuna çevirmişler, eger çok kıskançsanız bunu arkadaşlarına belli etmeyecektiniz. Başkalarının önünde yapsın helal olsun..., yanlızkende ben sana güveniyorum asla yapmazsın vb ... şeklinde takılsaydınız fotosu çekilen gruptan başka biri olurdu. :) mutluluklar şimdiden , üzmeyin kendinizi böyle ufak şeylere dünyada daha ne büyük dertler var, bugün 17 tane eve ateş düştü.
neyin şantajı yapılıyor? ne espirisi var bu oalyın saçmalıyorlar.. ki bana pek de inandırıcı gelmiyor..
gelmeme sebebide hala seni aramamış olması canım...
iki aylık tazecik bir ilişki..
o kadar arayıp söyleyen adam teli kapatınca gönlünü almak için çareler aramalı idi.
böyle sessiz kalıp zeytin yağı gibi üste çıkap zannımca..
aramıcak sen arıcan egosu tavan yapacak aramazsa seni sen arama canımsın zordur ama tut kendini..
ayıp etmiş bir de üstüne 3 saat geçti tık yok.. sen arkadaşınla güzel bri gece geçirecekken geceni rezil ediyor ama umrunda olmuyor..
buna iyi ders vermezsen bu konuyu hemen kapatır ymuşarsan devamı gelir bence..
başka konularda üzülen olursun canım ""TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR"""
Saat 3:00 olmuş kız kendini yiyor ve haber yok. Anladığım kadarıyla da tatlı capkinlardan.
O zaman arkadasınız ya böyle uykusuz gecelere talim edecek yada gercekten hakedene emek verecek.(tabi resmi de görmek lazım )
bu arkadasların yası kac 14-15 falansa normaldir diycem ama 20 lerin ustundeyse espri anlayıslarını geliştirmeleri gerektigini dusunuyorum boyle olunca sen direkt olarak o arkadasalrıylada takılmasından rahatsızlık duyucan haklı olarak iş mi bu yani o kızda nasıl bir kisilikse artık ben olsan boyle sakamı olur milletin arasını ne diye bozıcam diye kabul etmezdim kızmakda haklısın kim olsa bozulur cunku acaba boyle bir sey varmı yoksa erkek arkadasım kılıfmı uydururyor diye dusunur
evet,tatlı çapkınlardan bencede
inanamıyorum,insan arardı yahu,arardı...
Arkadaşınızın sevgilisi suçlu bence.Suçunu örtmek için de hemen böyle bir yalan uydurmuş.Benim başıma gelse böyle bir durum arkadaşınızın yerinde olsam kıyameti koparırdım önce kızı sonra sevgilimi maffederdim ya da üçümüz yüzleşicez derdim.Ki öyle kıskanç abartan birisi de değilim ama burada durum farklı arkadaşınızı sevgilisi resmen salak yerine koymaya çalışıyor
evet,tatlı çapkınlardan bencede
inanamıyorum,insan arardı yahu,arardı...
çok teşekkür ederim,inanın bu tavsiyenize uyacağım.hemen kapanmayacak bu konu yani.
taviz vermeyeceğim.kararlıyım.ve evet, hala ses seda yok..
benim sevgilimden istediğimde buydu işte:'(
çokmu şey istedim?.
Ararsa huzuru bozulacak, sizinle tartışıp canı sıkılacak.
Günler torbaya mı giriyor, yarın arar affettirir şimdi keyif zamanı...
Genel erkek yapısı; 'sadece anı yaşa, yarına Allah kerim' den ibaret.
Neden bilmiyorum ama profile baktım, Ankara'dasınız sanırım.
Bana bir arkadaşımı hatırlattı beyefendi bu anlattıklarınız üzerine niyeyse, şüphedeyim o mu acaba diye:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?