Arkadaşımın Derdi

sizin çok kıskanç oldugunuzu bilen (veya düşünen) arkadaşları, sevgilinizi maymuna çevirmişler, eger çok kıskançsanız bunu arkadaşlarına belli etmeyecektiniz. Başkalarının önünde yapsın helal olsun..., yanlızkende ben sana güveniyorum asla yapmazsın vb ... şeklinde takılsaydınız fotosu çekilen gruptan başka biri olurdu. :) mutluluklar şimdiden , üzmeyin kendinizi böyle ufak şeylere dünyada daha ne büyük dertler var, bugün 17 tane eve ateş düştü.

ama onun bana dediğine göre zaten ne yaptıysa kız yapmış,kız elini koymuş arkadaşının işaretiyle.
yani o kendini %100 masum görüyor.ben de hakikaten kızmı buna yakınlaşmaya çalışıyordu anlayabilirdim orada olsaydım ama gerçi ben olsaydım kız bunada cesaret edemezdiki...

çok güzel anlatmışsınız düşündüklerimi.bende birebir bu şekilde düşünüyorum.
"sildirmeye çalıştım ama şantaj yapıcaz diyolar espri olsun diye" dedi...
ve saat 3 oldu,3 saattir de aramıyor beni.hakikaten ayıp etti... çok ayıp etti hemde.

neyin şantajı yapılıyor? ne espirisi var bu oalyın saçmalıyorlar.. ki bana pek de inandırıcı gelmiyor..
gelmeme sebebide hala seni aramamış olması canım...
iki aylık tazecik bir ilişki..
o kadar arayıp söyleyen adam teli kapatınca gönlünü almak için çareler aramalı idi.
böyle sessiz kalıp zeytin yağı gibi üste çıkap zannımca..
aramıcak sen arıcan egosu tavan yapacak aramazsa seni sen arama canımsın zordur ama tut kendini..
ayıp etmiş bir de üstüne 3 saat geçti tık yok.. sen arkadaşınla güzel bri gece geçirecekken geceni rezil ediyor ama umrunda olmuyor..
buna iyi ders vermezsen bu konuyu hemen kapatır ymuşarsan devamı gelir bence..
başka konularda üzülen olursun canım ""TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR"""

Saat 3:00 olmuş kız kendini yiyor ve haber yok. Anladığım kadarıyla da tatlı capkinlardan.
O zaman arkadasınız ya böyle uykusuz gecelere talim edecek yada gercekten hakedene emek verecek.(tabi resmi de görmek lazım )

hepimiz bir şekilde hayatımızı kurguluyoruz ve bunu yaparken bize eşlik edecek insanları gözlemliyoruz ister istemez.
o sebepten, benim için önemli bir meseleydi bu.bu adamla devam edip etmeyeceği.
fakat buna üzülmem,düşen helikopterdeki şehitlerimize,onların ailelerine üzülmememi gerektirmez.
bir insan aynı anda pek çok üzüntü yaşar ve "ortamına göre" de birtanesini konuşmak ister.tıpkı benim gibi...

bu arkadasların yası kac 14-15 falansa normaldir diycem ama 20 lerin ustundeyse espri anlayıslarını geliştirmeleri gerektigini dusunuyorum boyle olunca sen direkt olarak o arkadasalrıylada takılmasından rahatsızlık duyucan haklı olarak iş mi bu yani o kızda nasıl bir kisilikse artık ben olsan boyle sakamı olur milletin arasını ne diye bozıcam diye kabul etmezdim kızmakda haklısın kim olsa bozulur cunku acaba boyle bir sey varmı yoksa erkek arkadasım kılıfmı uydururyor diye dusunur

Arkadaşınızın sevgilisi suçlu bence.Suçunu örtmek için de hemen böyle bir yalan uydurmuş.Benim başıma gelse böyle bir durum arkadaşınızın yerinde olsam kıyameti koparırdım önce kızı sonra sevgilimi maffederdim ya da üçümüz yüzleşicez derdim.Ki öyle kıskanç abartan birisi de değilim ama burada durum farklı arkadaşınızı sevgilisi resmen salak yerine koymaya çalışıyor

çok teşekkür ederim,inanın bu tavsiyenize uyacağım.hemen kapanmayacak bu konu yani.
taviz vermeyeceğim.kararlıyım.ve evet, hala ses seda yok..

evet,tatlı çapkınlardan bencede
inanamıyorum,insan arardı yahu,arardı...

Kıskandırmak istemiş arkadaşını olay bu kadar basit :)
Neyin espirisi ki bu kurgu da hata var bi kere.
Resim çekip ne yapacaklar ? Sosyal paylaşım sitelerine falan mı koyacaklar arkadaşına sormadan hemde.

telefonda dedim zaten,bu ne çocukça bir şey ya dedim.bencede haklısın gereksiz oldu ama abartılcak bi durum yok dedi...

Ararsa huzuru bozulacak, sizinle tartışıp canı sıkılacak.
Günler torbaya mı giriyor, yarın arar affettirir şimdi keyif zamanı...

Genel erkek yapısı; 'sadece anı yaşa, yarına Allah kerim' den ibaret.

Neden bilmiyorum ama profile baktım, Ankara'dasınız sanırım.
Bana bir arkadaşımı hatırlattı beyefendi bu anlattıklarınız üzerine niyeyse, şüphedeyim o mu acaba diye:44:

benim sevgilimden istediğimde buydu işte:'(
çokmu şey istedim?.

hepimiz mükemmel bi ilişki yaşamak isteriz ama bu hiç bi zaman mümkün olmuyor yada benm için şimdiye kadar mümkün olmadı belki bi zaman sonra mümkün olacak
ama bi şekilde sanslıyız ki karşımızdaki kişinin gerçekliğini öğrenme anlama sansımız oluyor..
şuan yaşadığın şey senin ona karşı "güven" sorunu yaşamana sebep olacak..
ve ben inanıyorum ki "güven" ve "saygı" bi ilişkide ki en temel unsurlardan..
bilmiyorum senin bu saatten sonra bakışını bu olay nasıl etkileyecek ama 2 aylık bi ilişkide net bi tavır sergilemen gerekiyor.
bunun sebebi de hiç birimizin orada olmayıp olayın gerçekliğinden habersiz olmamız..
o yüzden şuan ne bu adam güvenilmez diye veryansın edebiliyorum ne de adam masum canım abartıyosun diyebiliyorum..

sadece kendinden ödün verme
sıkma canını hiç bişey senden önemli değil

Ben her insana kredi veriyorum hayatımda
Hataları, iyilikleri, karakterleri vb. gibi kıstaslarım var

Eğer benim hayatımdaki kisinin profili bu olsaydı
Kredi notu 1'e düşmüştü aradığı zaman bana resmi gönder der ona göre de kararımı verirdim.
Hayat kısa ilk iki ayda sizin cicim aylarınız

çok teşekkür ederim,inanın bu tavsiyenize uyacağım.hemen kapanmayacak bu konu yani.
taviz vermeyeceğim.kararlıyım.ve evet, hala ses seda yok..

bizzat yaşayıp görüyoryuz canım bir taviz verilince devamı geliyor mutlaka geliyor..
ses gelmez bence bugün hiç sıkma canını araması gereken o aramadıkça ayıbı büyüten hatasını düzeltmek yerine senin güvenini senin onun hakkında olumlu düşüncelerinin yanına soru işareti koymana sebep oluyor geçen her dakika..
o telefonu kapatıp aramayıp sonra zeytinyağı olup olayı kapatmak istemeler.. insanı yer bitirir o teli beklemeler.. telefonu sessize al canım hatta arasa da açma bugün açarsan der jki bak beni beklemiş.. sessize al gözün görmesin teelfonu...
açma arasa bile sürtsün burnu..
bunlar bundan anlıyor.
sinir oldum bir hata yap üstüne arama daha da hataya devam et.
sakın taviz verme sonuna kadar haklısın biiz yapamadık zamanında ama dank etti kafama(ıza) sen bizden olma !!!!.

sabahı beklesin bence,bu durumda uykuda tutmaz ama biraz uyumasını sağla,uykusuzken yanlış karar verebilir,yazık kıza üzüldüm .

benim sevgilimden istediğimde buydu işte:'(
çokmu şey istedim?.

Bunu istemene rağmen redd mi etti?Yangına körükle gidici gibi olmasın ama gerçekten sevgilin bir şeyden dolayı suçlu ki bu şekilde kendisini masum göstermeye çalışıyor.İki aylıkmış ilişkiniz en güzel dönemlerinizi yaşamanız lazımken,bir dediğini iki etmemesi gerekirken şu saçmalığa bak.

evet yarın aradığında da ben hayatımı yaşıyor olucam ama...

biz izmitteyiz şuan,izmitliyiz ikimizde.aylin ankarada okudu,mezun oldu ve izmite geldi bir süreliğine.aylinle çocukluk arkadaşıyız.

Espri Anlayışları Acayipmiş..
Yolunu Yapıyor Sevgili..
Duyunca Kızmasın Diye..

Kaç Yaşında Yahu Çocuk Gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…