Arkadaşımın Derdi

Oyyy bir sürü akıl akıl veriyoruz danışıyoruz.Velhasıl olmadı ayrıldılar adam olmayan adam gidecek yine bir başka kızı üzecek.
Yol ver gitsin de olmuyor anacım , adam etmeyi becerebilmekte gerek ,birazcık hürremleşmek gerek :)

Kan kustururdum.
Benim bir hatam yok dese de,
Öyle arkadaşları olduğu için,
böyle bir ortama girip bunları yaşamaya sebep olduğu için
yeterince hatalı bence.
Yemin ediyorum kan beynime sıçrardı,
kıyameti koparırdım..
Daha fazla yazmayayım
sanki başıma gelmiş gibi ben sinir stres yaptım.

çok doğru yaklaşmışsınız,teşekkür ederim.
taviz vermemeyi düşünüyorum bende ama bu olay hep bir soru işareti olarak kalacak devam etsek bile.
bakalım.. ileride o mükemmel ilişki hepimiz için gerçek olur umarım:)

benim sevgilimden istediğimde buydu işte:'(
çokmu şey istedim?.

çok şey istemedin!!!
senin bir suçun bir hatan bir yanlışın bir eksiğin yok
!
sorun karşı da o yüzden üzülme lütfen canımsın..
bırak tele de bakma.. zor biliyorum ama inan bakma telefonu ver ayline onda kalsın atsın çantasına..
görme telefonu canım sakın sorgulama da kendini senin bir yanlışın yok

inanırmısınız aynı şeyi yaşadım bende.kan beynime sıçradı en net tabirle.
o yüzden,kırıcı olmamak adına telefonu kapatmak istedim.

lütfen üzülmeyin, sakin olun.
şimdi arkadaşları sizin kıskanç olduğunuzu biliyorlarsa, kendi akıllarına göre densiz bir şaka yapmaya çalışmışlardır belki, erkek arkadaşınız da size bunu söylemiştir.
cumartesi gecesi, muhtemelen içkili ortam.
hoş bir şey kesinlikle değil, ama hemen sinirlenip kötü de düşünmemek lazım.

bi gözlemlersiniz bundan sonraki durumu, o fotograf ortaya çıkarsa arkadaşları bi yerlere koyarsa ona göre daha net yorumlarsınız kafanızda.
bence şimdi bu konunun üstüne gitmek yerine, arkadaş grubu gerçekten bu kadar cıvık mı diye incelemeye alın.

sadece hala aramaması bence biraz soru işareti, o hoşuma gitmedi.
ama bu durum bence büyük tavizler verilecek abartılacak bir şey değil. bundan sonrası önemli

ben olsam soyle dusunurdum bunlar o anda kızla resim cektirdi ama sonra dusundu bu resimi facede paylasırlarsa ne uydırıyım sonra arkadaslarımın espri olsun diye bunu yaptıı seni kızdırmak istediler gibi gibi

evet yarın aradığında da ben hayatımı yaşıyor olucam ama...

biz izmitteyiz şuan,izmitliyiz ikimizde.aylin ankarada okudu,mezun oldu ve izmite geldi bir süreliğine.aylinle çocukluk arkadaşıyız.

Buradan çıkardığım sonuç yeni nesilin yüzde 90 ı aynı demek ki
Gerçekten hiç canınızı sıkmayın, yarın süt dökmüş kedi gibi gelecek ne de olsa sizin kapınıza.
O zaman bırakın hırsınızı ve hıncınızı.
Şimdi ne kadar güzel arkadaşınızla berabersiniz, keyif yapın, sohbetin dozunu kaçırın, uykusuzluktan gözleriniz şişsin.
Ama bu konuyu aklınızdan çıkarın, o nasıl şuan kadeh tokuşturuyorsa siz de bakın hayatınıza.

Hakikaten gececek arkadaşımın dediği gibi, o yapamadı, ben yapamadım, bir çoğumuz yapamadı ve hala yapamıyoruz(!) ama siz yolun başındasınız yapın, kendinizi daha çok önemseyin ve bize de örnek olun.

bende o resmi görmek istiyorum
karşıma ne çıkacak bilmiyorum,belkide sildik diyecekler.
aklıma türlü türlü şeyler geliyor
ve evet,kredi notu eksiye doğru yol alıyor bende aramadığı her dakika.
çünkü bana telefonda "mekandan çıkıcam zaten birazdan" demişti.eve geçseydi mutlaka arardı. geceyi başka bir yerde geçirmiyorsa yada..çok kötüyüm

Ayrıca arkadaşları gerçekten öyle bir şey yaptıysa o kişilerle takılmasından hayır gelmez.İlişkini devam ettirmek istiyorsan onu o arkadaşlarından kopartmalısın.Zor gibi görünse de hiç değil.Başlarda benim sevgilimin de böyle çirkin bir ortamı vardı şuan da hepsiyle küstürdüm.2 senemize giricez yakında.Kadın da biter olay.Zoru seviyorsan denemelisin.

masum adam böyle davranmazdı bence.evet,arkadaşları geyiği seven adamlar ama bu kadarıda fazla gerçekten.
herşeyi geçtim,hala aramaması...sinirlerim bozuluyor düşündükçe

öyle ölüp bitecek biri değilim zaten sevgilimden ayrılınca.sadece olanları hazmedemiyorum.
bitecekse de ortak kararla bitmeliydi.yada benim kafamda bu kadar soru işaretleri bırakarak değil..
aylin uyudu şimdi,kızcağız da çok üzüldü benim üzülmeme.benim hiç uykum yok şu an sinirden..

Canımmm çok yenisiniz daha başlar da bu tarz şeyler olur (olmamalı ama).
O yüzden canını sıkma başlar da çiftler de karşısındakini kıskandırma , rağbet görüyorum vs izlenimi bırakma gibi durumlar oluyor .
Tavrını koyucaksın tekrarlarsa o zaman düşünürsün ...Arama sakın , o arasın ararsada diyeceksin sen de o rahatlığı görmese kız o şekil de davranamazdı diye .
Bir daha bu tarz bir şey olursa senden bilirim diye açık açık söyle.

eğer ikna olursam sevgilimin iyi niyetine ki bu çok zor şu saatten sonra,
o arkadaşları çok canımı sıkacak gibi,evet.çok çirkin yahu

masum adam böyle davranmazdı bence.evet,arkadaşları geyiği seven adamlar ama bu kadarıda fazla gerçekten.
herşeyi geçtim,hala aramaması...sinirlerim bozuluyor düşündükçe

oturup halıyı tırmalamıştım sinirden ben resmen!!! böyle an da geldi başıma!!
ve ona telde yalvarıyordum şuan kötüyüm sakın sen de suratıma sakın kapatma diye( not: kalp rahatsızlıgım var)
kapatınca yerlere yatmıştım sinirden (aptallıkmış biliyorum o an fark etmedim diye kızdim sonra kendime)

bak ne güzel arkadaşınlasın keşke benimde bir dostum bir sırdaşım bir düşmanım biel olsa şuan aynı evde olsa idim..
bugünü az sinir az acı ile atlatabilirsin aylin var ne güzel.. bir film bulun mesela onu izleyin kafan dagılsın biraz...
düşündükçe sorguladıkca kabul etmedikce daha cok sinirlenir daha cok canını acıtırsın..
aramadı
yaptığı hata devam ettiriyor. seni kaybediyor bırak o acı ceksin o sinir olsun. sen aylinle takılmaya calış canımsın..sinirlenme artık degmez!!

çok teşekkür ederim güzel cevabınız için. asla aramam ama onun aramasınıda bekliyorum böyle işte kuzu gibi
önce düngece konusuna ikna etmeli beni ki dediğm gibi çook zor.ondan sonra bir daha bu tarz şeylere cesaret edememeli,haklısınız.

ya şuan seni okadar iyi anlıyorum ki, böyle telefon acıp saydırıp saydırıp kapatmak istiyosun yada şuan net olarak nerede ne yaptıgını arayıp öğrenmek istiyosun içini rahatlatmak için yaa ara 3 günlük dünya demicem sana çünkü şuan o arkadaş ortamında o kızdanda aldıgı destekle şuan 2. plandasın üzgünüm şuana kadar aramamış olmasından bu anlaşılıyor, yada ben bunu anlıyorum. aramamalısın çünkü ararsan egosu tavan yapacak, bu duruma ragmen üstüne düşersen 2. bi hatasını sindirmeye meyilli görüneceksin onun gözünde.

eğer içinde ona karşı aman aman bi sevgi yoksa bunun acısını o yalnız kalıp sana döndüğünde çıkaracaksın ama şuan senin kendini yiyip bitirmen sadece sana zarar.
sadece sakin ol bak gör herşey senin istediğin gibi ilerleyecek. o seni arayana kadar sakın irtibat kurma :/

çok teşekkür ederim,nickin gibi güzelsin canım benim.çünkü,geçiyor gerçekten...geçecek umudu değilmi zaten hepimizi zor zamanlarımızda ayakta tutan
aylin az önce uyudu.bende internetteyim öyle,kafa dağıtmaya çalışıyorum.yarın aylinle şöyle güzel bi kahvaltı yapalım istiyorum.huzurlu uyanmak istiyorum.

Son düzenleme:
eğer ikna olursam sevgilimin iyi niyetine ki bu çok zor şu saatten sonra,
o arkadaşları çok canımı sıkacak gibi,evet.çok çirkin yahu

Valla okuyunca sevgilimin eski çevresi geldi aklıma ben bile sinirden deli oldum,seni hiç düşünemiyorum.Şunu söyliyeyim ben bir sene çabaladım onu bu insanlardan tamamen kopartmak için o bir sene boyunca aklımı kaybedicem sanmıştım deli deli davranır olmuştum,amacıma ulaştım şimdi de çok güzel zmanlar yaşıyorum çabaladığıma değdi.İyi düşün affediceksen de o kızla mutlaka yüzleş anca o koşulda affet.

ayline asla aramayacağıma yemin ettim zaten gecenin başında.aramayacağım.
ama dediklerin çok doğru,içim içimi yiyor. 4'e kadar aramazsaa(ki hiç umudum yok) yatıp uyumaya çalışıcam.
yarın da(bu farazi bizaman) kedi gibi geri döndüğünde,açıklama yapmaya çalıştığında bu gece aramamasının her saniyesini burnundan getireceğim.
daha çok yeni çünkü,beni 2 ayda çılgın aşıkmı belledi bu adam,naptı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…