hepimiz mükemmel bi ilişki yaşamak isteriz ama bu hiç bi zaman mümkün olmuyor yada benm için şimdiye kadar mümkün olmadı belki bi zaman sonra mümkün olacak
ama bi şekilde sanslıyız ki karşımızdaki kişinin gerçekliğini öğrenme anlama sansımız oluyor..
şuan yaşadığın şey senin ona karşı "güven" sorunu yaşamana sebep olacak..
ve ben inanıyorum ki "güven" ve "saygı" bi ilişkide ki en temel unsurlardan..
bilmiyorum senin bu saatten sonra bakışını bu olay nasıl etkileyecek ama 2 aylık bi ilişkide net bi tavır sergilemen gerekiyor.
bunun sebebi de hiç birimizin orada olmayıp olayın gerçekliğinden habersiz olmamız..
o yüzden şuan ne bu adam güvenilmez diye veryansın edebiliyorum ne de adam masum canım abartıyosun diyebiliyorum..
sadece kendinden ödün verme
sıkma canını hiç bişey senden önemli değil
benim sevgilimden istediğimde buydu işte:'(
çokmu şey istedim?.
Kan kustururdum.
Benim bir hatam yok dese de,
Öyle arkadaşları olduğu için,
böyle bir ortama girip bunları yaşamaya sebep olduğu için
yeterince hatalı bence.
Yemin ediyorum kan beynime sıçrardı,
kıyameti koparırdım..
Daha fazla yazmayayım
sanki başıma gelmiş gibi ben sinir stres yaptım.
evet yarın aradığında da ben hayatımı yaşıyor olucam ama...
biz izmitteyiz şuan,izmitliyiz ikimizde.aylin ankarada okudu,mezun oldu ve izmite geldi bir süreliğine.aylinle çocukluk arkadaşıyız.
Ben her insana kredi veriyorum hayatımda
Hataları, iyilikleri, karakterleri vb. gibi kıstaslarım var
Eğer benim hayatımdaki kisinin profili bu olsaydı
Kredi notu 1'e düşmüştü aradığı zaman bana resmi gönder der ona göre de kararımı verirdim.
Hayat kısa ilk iki ayda sizin cicim aylarınız
lütfen üzülmeyin, sakin olun.
şimdi arkadaşları sizin kıskanç olduğunuzu biliyorlarsa, kendi akıllarına göre densiz bir şaka yapmaya çalışmışlardır belki, erkek arkadaşınız da size bunu söylemiştir.
cumartesi gecesi, muhtemelen içkili ortam.
hoş bir şey kesinlikle değil, ama hemen sinirlenip kötü de düşünmemek lazım.
bi gözlemlersiniz bundan sonraki durumu, o fotograf ortaya çıkarsa arkadaşları bi yerlere koyarsa ona göre daha net yorumlarsınız kafanızda.
bence şimdi bu konunun üstüne gitmek yerine, arkadaş grubu gerçekten bu kadar cıvık mı diye incelemeye alın.
sadece hala aramaması bence biraz soru işareti, o hoşuma gitmedi.
ama bu durum bence büyük tavizler verilecek abartılacak bir şey değil. bundan sonrası önemli
Buradan çıkardığım sonuç yeni nesilin yüzde 90 ı aynı demek ki
Gerçekten hiç canınızı sıkmayın, yarın süt dökmüş kedi gibi gelecek ne de olsa sizin kapınıza.
O zaman bırakın hırsınızı ve hıncınızı.
Şimdi ne kadar güzel arkadaşınızla berabersiniz, keyif yapın, sohbetin dozunu kaçırın, uykusuzluktan gözleriniz şişsin.
Ama bu konuyu aklınızdan çıkarın, o nasıl şuan kadeh tokuşturuyorsa siz de bakın hayatınıza.
Hakikaten gececek arkadaşımın dediği gibi, o yapamadı, ben yapamadım, bir çoğumuz yapamadı ve hala yapamıyoruz(!) ama siz yolun başındasınız yapın, kendinizi daha çok önemseyin ve bize de örnek olun.
Ayrıca arkadaşları gerçekten öyle bir şey yaptıysa o kişilerle takılmasından hayır gelmez.İlişkini devam ettirmek istiyorsan onu o arkadaşlarından kopartmalısın.Zor gibi görünse de hiç değil.Başlarda benim sevgilimin de böyle çirkin bir ortamı vardı şuan da hepsiyle küstürdüm.2 senemize giricez yakında.Kadın da biter olay.Zoru seviyorsan denemelisin.
masum adam böyle davranmazdı bence.evet,arkadaşları geyiği seven adamlar ama bu kadarıda fazla gerçekten.
herşeyi geçtim,hala aramaması...sinirlerim bozuluyor düşündükçe
Canımmm çok yenisiniz daha başlar da bu tarz şeyler olur (olmamalı ama).
O yüzden canını sıkma başlar da çiftler de karşısındakini kıskandırma , rağbet görüyorum vs izlenimi bırakma gibi durumlar oluyor .
Tavrını koyucaksın tekrarlarsa o zaman düşünürsün ...Arama sakın , o arasın ararsada diyeceksin sen de o rahatlığı görmese kız o şekil de davranamazdı diye .
Bir daha bu tarz bir şey olursa senden bilirim diye açık açık söyle.
oturup halıyı tırmalamıştım sinirden ben resmen!!! böyle an da geldi başıma!!
ve ona telde yalvarıyordum şuan kötüyüm sakın sen de suratıma sakın kapatma diye( not: kalp rahatsızlıgım var)
kapatınca yerlere yatmıştım sinirden (aptallıkmış biliyorum o an fark etmedim diye kızdim sonra kendime)
bak ne güzel arkadaşınlasın keşke benimde bir dostum bir sırdaşım bir düşmanım biel olsa şuan aynı evde olsa idim..
bugünü az sinir az acı ile atlatabilirsin aylin var ne güzel.. bir film bulun mesela onu izleyin kafan dagılsın biraz...
düşündükçe sorguladıkca kabul etmedikce daha cok sinirlenir daha cok canını acıtırsın..
aramadı
yaptığı hata devam ettiriyor. seni kaybediyor bırak o acı ceksin o sinir olsun. sen aylinle takılmaya calış canımsın..sinirlenme artık degmez!!
eğer ikna olursam sevgilimin iyi niyetine ki bu çok zor şu saatten sonra,
o arkadaşları çok canımı sıkacak gibi,evet.çok çirkin yahu
ya şuan seni okadar iyi anlıyorum ki, böyle telefon acıp saydırıp saydırıp kapatmak istiyosun yada şuan net olarak nerede ne yaptıgını arayıp öğrenmek istiyosun içini rahatlatmak için yaa ara 3 günlük dünya demicem sanaçünkü şuan o arkadaş ortamında o kızdanda aldıgı destekle şuan 2. plandasın üzgünüm şuana kadar aramamış olmasından bu anlaşılıyor, yada ben bunu anlıyorum. aramamalısın çünkü ararsan egosu tavan yapacak, bu duruma ragmen üstüne düşersen 2. bi hatasını sindirmeye meyilli görüneceksin onun gözünde.
eğer içinde ona karşı aman aman bi sevgi yoksa bunun acısını o yalnız kalıp sana döndüğünde çıkaracaksın ama şuan senin kendini yiyip bitirmen sadece sana zarar.
sadece sakin ol bak gör herşey senin istediğin gibi ilerleyecek. o seni arayana kadar sakın irtibat kurma :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?