arkadaşın abartıyor.
sokakta biri onu zorla öpse, bu arkadaşının suçumu ?
pardon da espiri bunun neresinde???
Arkadaşları bu durumu sizin arkadaşınıza "espiri" olsun olarak nitelendirebiliyor..
ha onlar nitelendirdi de sevgilisi nasıl bunu espiri olarak diyebiliyor ya insan utanır.. madem espiri diyon çek kendini benim sevgilim x bundan hoşlanmaz de..
kendi elinde foto çektirmekte çektirmemekte..
çekilse bile sildirmekte!!
yok öyle espiri olsun diye çktiler aman kızma aman abartıyorsun..
he abartmış olsa o erkek aramalı idi saatler geçmiş adamdan tık yok üstüne bir de güçlü modda!!!!
hiç güzel kokular almadım açıkcası...
Kötü olmuş. Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim.
Ama arkadaşınızın sevgilisi olayı dosdoğru anlatmış, yani anlatıldığına göre onda suç yok.
Kızdaki de iyi cesaret, daha yeni tanıştığın adama sarılmak da neymiş. Arkadaşları da fotoğrafını çekmiş. Pes yani. Ne espirisi?
Yine de dikkat etsin arkadaşınız, sevgilisinin arkadaş grubuna.
Ben direk açık söyleyeyim, hanımefendiliği bırakıp yolardım o adamı!
Hepimizin arkadaşları var, şakacılar dahil!
Hangimize böyle sarılma şakası yapılıp da fotoğrafımız çekilebilir?
Demek ki bu müsadeyi kendisi vermiş, sözlü olmasa bile davranışlarıyla aradaki sınırı oldukça kaldırmış.
Arkadaşınız sonuna kadar haklı benim gözümde...
açık konuşacağım kusura bakma..
kendini bi şekilde temize çıkarıyor şimdiden.. bu bir suçluluk duygusu en basitinden.. bana anlatılanlar inandırıcı gelmedi..
belli bir yakınlaşma sağlanmış kız yada erkek her neyse hiç önemli değil sonuçta bi karede sarılarak resim çekilecek pozisyona gelinmiş..
"ilerleyen zamanlarda senin bu fotograftan öyle yada böyle bi şekilde haberin olursa ben sana bunu şimdiden söylüyorum günah benden gitti canım sevgilim"
mesajını veriyor bahsedilen olayın kahramanı..
çok masumane birşey olarak bakamadım malesef
bende böyle düşünüyorum.benim neden bir erkekle o şekilde bir fotoğrafım yok?
tavizler verilmiş,alınmış gibi geldi bana da...bende yoktumki orda, anlasaydım durumu.
Ben aynı adamla 8 senedir çıkan biri olarak.
Erkek arkadasınızı da suçluyorum çünkü arkadaşlarına tavır alabilir. Benim bir iliskim var ve sizin bizi germeye hakkınız yok derdim. Diğer yandan size anlatmasa bu durumu nasıl öğrenebilirsiniz(fb ya da twitter a mı koyulma ihtimali var mı bu resmin).
2 ay çok yeni bir tanıma donemidir. Sizin erkek arkadasınız üzerinizde nasıl bir intiba bıraktı şimdiye kdr o önemli
bende böyle düşünüyorum.benim neden bir erkekle o şekilde bir fotoğrafım yok?
tavizler verilmiş,alınmış gibi geldi bana da...bende yoktumki orda, anlasaydım durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?