Arkadaşımın derdi

Adam evli ! Bence yeterince unutmak icin bir sebep olmali. Bunu kendisine tekrarlamali. Oki tamam gönül de bu da musait bir yere konsun mübarek olur mu ole şey.

Merhaba hanımlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum.Arkadasim başka memleketten buraya geldi ve çalıştığı yerden birine aşık oldu ama sorun şu ki adam evli ve çocuklu . Arkadaşım ondan vazgeçmek istiyor ama yapamıyor istemde çıkamıyor çok ihtiyacı var ve çalıştığı yer çok iyi napsa unutur sizce napmali
Bu tarz konulara deli oluyorum söyle arkadaşına adam evli hiç mi Allah korkusu yok! eşinin yerinde kendi de olabilir di kimsenin kafasını bulandır madan adamın dikkatini çekmeden çıksın gitsin onun da eşine biri güya aşık olursa anlar o zaman çok sinir oldum :sinirli::KK62:böyleleri yüzünden babasız kalıyor çocuklar hııııı bi kaşık suda boğucammmm!!!

Adam evli evli daha ötesi varmı ? senin yerinde olsam evli erkekleri ayartan kadınla arkadaş kalmazdım ,bu tarz kadınların bilinen geneli evlileri ayartmak ,tepkinide koymak istiyorsan burada savunma yapacagına arkadaşlığını kesmelisin ,şahsen ben öyle bir kadınla arkadaşlık yapamam....

L..n bi bitmediniz be.Arkadasim s..ctı napıyım deseydinde söyle demeseydin. Ne diyelim şimdi, gitsin evlensin madem.Şu koskoca dünyada başka p...si olan kalmadi dimi.Gidip evli şeyleri buluyosunuz.:sopa:
"haci haciyi mekkede, hoca hocayi tekkede, deli deliyi dakkada bulur'' atasözü cuk diye oturuyor arkadaşına.Bunu da böyle ilet kendisine.:sinirli:

Konum fake falan değil işim gücüm yokda buraya fake konumu acicam.Allah aşkına yapmayın arkadaşımda çünkü onu unutmak istiyor ve yaptığının yanlış olduğunu biliyor lütfen yadirgamadan ve iftitmra atmadan yorum yapin.Anlamiyorum bircok kız bu foruma erkek arkadaşımla ilişkiye girdim hamile kalabilir miyim acaba veya hamileyim napcam yada erkek arkadaşımın penisi girmiyor napmaliyim diye konu açıyorlar hepsine olumlu ve çözüm gerektirecek şeyler yazıyorsunuz ama bu konuda bakıyorum ki herkes taşa tutuyor beni.O benim en yakın arkadaşım bende istemem ve tasvir de etmiyorum ama onu unutması için napmaliyim gerekiyor belki sizden adam gibi bir cevap gelir diye yazdimm.ama keşke yazmasaymissim diyorum.Hrkes sevebilir aşık olabilir oda aşık oldu ve evli çıktı şimdide bu dertten kurtulmak istiyor çünkü oda biliyor bunun yanlış olduğunu lütfen yadirgamadan yorum yaparsanız sevinirim
Sakin ol genc. Ben oyle abuk konularada yorum yapmiyorum zaten. Ne diyeyim arkadasin bir hayat kadinindan farksiz gozumde unutamiyorda ne demek illa ki kafasini baska yone cevirsin yuva yikan kadin olmasin mi diyeyim? İlginc..Utanma arlanmasi olan insan elin evli adamina bakmaz bir kere

Back
X