- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Defalarca konuştuk sevdiği için kıyamıyor ama gerçekleri de bilmesi lazım.Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor)
Kendi okusun tekrar
Hesabı yok.Arkadaşınız neden kendi konu açmıyor?
Bu sitede en saçma bulduğum şey bu.
İnterneti mi yok ,telefona erişimi mi yok, maili mi yok ne yani sebep?
Hayır onlar dumanla haberleşiyorlar bi kere.Arkadaşınız neden kendi konu açmıyor?
Bu sitede en saçma bulduğum şey bu.
İnterneti mi yok ,telefona erişimi mi yok, maili mi yok ne yani sebep?
Aynı şeyleri söyledim.Gelecek cevaplar belli değil mi?
40 yaşında ailemden ayrılmam diyerek aynı binada oturmak isteyen, annesiyle neredeyse yemeğini yedirecek boyutta sağlıksız bir ilişkisi olan erkek, kaçarak uzaklaşilacaklar listesinin başında gelir.
Adamın 40 yaşına kadar niye evlenmediği anlaşılıyor sanki
Şöyle, güzel bir işi var yıllardır çalıştığı.Kimse için katlanamam çekemem sonuçta aşkından ölmüyorum diyorsa hiç bulaşmasın.cunku aynı binada ve oğluna bukadar düşkün anne illaki sorun çıkaracaktır zaman zaman.konu sahibi ev hanimiysa helede daha çok zaman geçirecekler daha çok sıkıntı
Kendi konularını ifşa olmamak için arkadaşım için açtım demeye de gerek yok ki.Hayır onlar dumanla haberleşiyorlar bi kere.
Kendisi istememiş öyle söylemiş.Adamın 40 yaşına kadar niye evlenmediği anlaşılıyor sanki
Peki kendisi okuyor zaten.Kendi konularını ifşa olmamak için arkadaşım için açtım demeye de gerek yok ki.
Site yönetimine haber verince ikinci üyeliğe izin veriyor gizlilik ilkesi de korunmuş oluyor.
Valla çok sinir oluyorum sitede başkasına konu açılmasına.
Bu yüzden konuyu bile okumadım.
Ağlamayana meme yok. Dert kiminse dermanı da o arasın bir zahmet. Banane arkadaşın arkadaşından.
Konu sahibinin yaşına bakınca konunun kendisinin olduğuna ben ikna oldum şahsen.Kendi konularını ifşa olmamak için arkadaşım için açtım demeye de gerek yok ki.
Site yönetimine haber verince ikinci üyeliğe izin veriyor gizlilik ilkesi de korunmuş oluyor.
Valla çok sinir oluyorum sitede başkasına konu açılmasına.
Bu yüzden konuyu bile okumadım.
Ağlamayana meme yok. Dert kiminse dermanı da o arasın bir zahmet. Banane arkadaşın arkadaşından.
Arkadaşınızın hayali, şehir değiştirip, işinden gücünden feragat edip anneci bir koca ve kayınvalide ile ömür geçirmek miymiş? 40 yaşından sonra kendine uygun gördüğü hayat bu mu?Şöyle, güzel bir işi var yıllardır çalıştığı.
Ama evlenmeyi kabul ederse şehir değiştirecek.
Çalışamayabilir. Hemen çocuk yapması gerekir çünkü çok zamanı yok.
Kız gece gece beni güldürdünKonu sahibinin yaşına bakınca konunun kendisinin olduğuna ben ikna oldum şahsen.Kendisi 38 adam da 40 olsa. Zehir gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?