“Arkadaşımın derdii” yardıcı olur musunuz ?

AlerjikRinit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
1.191
1.006
83
40
Arkadaşlar selamlar;

Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.

Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!

Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.

Bir yandan da seviyor, bir yandan da bu yaştan sonra çekemem diyor.
Size sorusu şu?
Aile binasını kabul etsin mi? Yoksa hiç bulaşmasın mı?

Cevapları kendisi okuyacak çok teşekkürler.

Defalarca konuştuk sevdiği için kıyamıyor ama gerçekleri de bilmesi lazım.

Deneyimlerini paylaşırsa aynı binada yaşayanlar anlayacaktır.

Aynı şeyleri söyledim.

Şöyle, güzel bir işi var yıllardır çalıştığı.
Ama evlenmeyi kabul ederse şehir değiştirecek.
Çalışamayabilir. Hemen çocuk yapması gerekir çünkü çok zamanı yok.

Hayır onlar dumanla haberleşiyorlar bi kere.
Kendi konularını ifşa olmamak için arkadaşım için açtım demeye de gerek yok ki.
Site yönetimine haber verince ikinci üyeliğe izin veriyor gizlilik ilkesi de korunmuş oluyor.
Valla çok sinir oluyorum sitede başkasına konu açılmasına.
Bu yüzden konuyu bile okumadım.
Ağlamayana meme yok. Dert kiminse dermanı da o arasın bir zahmet. Banane arkadaşın arkadaşından.
Konu sahibi sizin durumu bilmiyorum ama genel olarak bu tarz konular sempatik gelmiyor.

40 yaşından sonra kendine karıştırmasın. Eşi olacak kişi ile görüşsün konuyu. En başından ne istiyorsa ne beklentisi varsa söylesin. İnandırıcı gelirse cevaplar, tatmin olursa kabul edebilir. Şahsen ben yerleşirdim ama kimseyi Karıştırmazdım

Peki kendisi okuyor zaten.

Konu sahibinin yaşına bakınca konunun kendisinin olduğuna ben ikna oldum şahsen. Kendisi 38 adam da 40 olsa. Zehir gibisin.

Şöyle, güzel bir işi var yıllardır çalıştığı.
Ama evlenmeyi kabul ederse şehir değiştirecek.
Çalışamayabilir. Hemen çocuk yapması gerekir çünkü çok zamanı yok.
Arkadaşınızın hayali, şehir değiştirip, işinden gücünden feragat edip anneci bir koca ve kayınvalide ile ömür geçirmek miymiş? 40 yaşından sonra kendine uygun gördüğü hayat bu mu?

Konu sahibinin yaşına bakınca konunun kendisinin olduğuna ben ikna oldum şahsen. Kendisi 38 adam da 40 olsa. Zehir gibisin.
Kız gece gece beni güldürdün bir KK klasiği zaten.
Kendine konu açıp arkadaşım, komşum, kuzenim, yeğenim vs demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…