“Arkadaşımın derdii” yardıcı olur musunuz ?

Kabul ederse şimdiden geçmiş olsun :)
Çok yüksek ihtimalle edecek.
Bu yaştan sonra bekar birini bulmam neredeyse imkansız!!!
Kaynanası ile aynı binada yaşayacak olsada kira derdi olmayacak !
Düğün, kına, nişan, ev eşyaları istediği her ne varsa olacak!!!
Her dediğimi yapan insanlarla neden sorun yaşayayım ki diyor.
Hayırlısı !

Bence hic bulasmasin....

Ya işini kaybetmeyecek olsa denenebilirdi tabii. (Bence yurumez ama neyse) en kotu ihtimal, hadi bana eyvallah derdi. Ama isini kaybetmesi kotu. Çalismayi birakmamasi lazim. Bari tasininca is bulabilir mi?

Ben kayinvalidemle ve kayinpederimle ayni binadayim o yüzden fikrimi belirtmek isterim:
Esimin annesini babasini yanimiza almadan önce bir kac senelik evliydik ve geldikleri ev kendi evimiz. Sahsen insanlari aralarina girmeden taniyamazsin diyenlerdenim ve onlarin huylarini bilmeden ve evliligimi oturtmadan böyle birseye asla kalkismazdim. Anneye bagli olmak var ve bagimli olmak var. Es adayin ve annesinin davranislarindan bagimli olduklari belli. Bu durumda arkadasiniz ikinci planda hayatini sürdürmeye kabul etmesi lazim. Anne de kiskancsa veya baska kisilik bozuklugu varsa o evde konu sahibine asla huzur olmayacak. Es kisi cünkü hep annesini tutar. Ev de onlarin oldugu icin kendi yasam alanina saygi duyulmaz. Zirt pirt gelip gitmeler cagirmalar muhakkak olur. Benim bir tanidigimda aile muhakkak her pazar beraber kahvalti yapar, aile kasalari bir olurdu, beraber yemek yenilmesi beklenirdi. Kiz da bosandi sonra. Demem o ki: Sartlar huzurlu bir ortamda yasamak icin uygun görünmüyor burdan. Ve ister istemez sorunlar cikabiliyor. Cünkü aile büyüklerinin bir cok konuda düşünceleri bizden farkli. Ama bu durumda esler bir tarafta olmali. Anneci erkekler le bu mümkün degil. Esim de annesini sever sayar tabi, ama haksiz oldugu yerdede tarafini tutmaz.
Arkadasiniza en büyük tavsiyem: Evlenir evlenmez onlarin evine girmesin. Her acidan hata olur. Böyle erkekler annesinin babasinin evinde hep cocuk kalir. Yetiskin bir birey olarak görülmezler. Sizde ona uymak zorunda kalirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…