- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Bir evin bir oğlu.40 yaşından sonra kendine karıştırmasın. Eşi olacak kişi ile görüşsün konuyu. En başından ne istiyorsa ne beklentisi varsa söylesin. İnandırıcı gelirse cevaplar, tatmin olursa kabul edebilir. Şahsen ben yerleşirdim ama kimseyi Karıştırmazdım
Konu sahibinin konuları var öncesinde,evli çocuklu bir kadın. Saçma gelebilir ama cidden başkası için soruyor.Konu sahibinin yaşına bakınca konunun kendisinin olduğuna ben ikna oldum şahsen.Kendisi 38 adam da 40 olsa. Zehir gibisin.
Arkadaşlar selamlar;
Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.
Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!
Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.
Bir yandan da seviyor, bir yandan da bu yaştan sonra çekemem diyor.
Size sorusu şu?
Aile binasını kabul etsin mi? Yoksa hiç bulaşmasın mı?
Cevapları kendisi okuyacak çok teşekkürler.
O zaman arkadaşını uyarsın valla. Burda ne konular görüyoruz.Konu sahibinin konuları var öncesinde,evli çocuklu bir kadın. Saçma gelebilir ama cidden başkası için soruyor.
Bu zamana kadar hep karşısına evlenmiş boşanmış yada çocuklu birileri çıktı.Arkadaşınızın hayali, şehir değiştirip, işinden gücünden feragat edip anneci bir koca ve kayınvalide ile ömür geçirmek mıymış? 40 yaşından sonra kendine uygun gördüğü hayat bu mu?
Belki iyi anlaşırız diyor ama emin değil tabiki.40 yasina kadar bekarligin keyfini cikardiktan sonra kaynana dirdiri mi cekecekmis?
Bence adamı seviyorsa sıkıntı olmaz. Herkes kendi evinde sonuçta kaynana da canavar değil ya. Karşılıklı hoşgörü saygı ile sorun çıkmazArkadaşlar selamlar;
Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.
Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!
Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.
Bir yandan da seviyor, bir yandan da bu yaştan sonra çekemem diyor.
Size sorusu şu?
Aile binasını kabul etsin mi? Yoksa hiç bulaşmasın mı?
Cevapları kendisi okuyacak çok teşekkürler.
Farklı sehirdelermis birde kac kere görebildi, tanıdı bu adamı?Bu zamana kadar hep karşısına evlenmiş boşanmış yada çocuklu birileri çıktı.
Görüştüğü kişi hiç evlenmemiş o biraz cezbediyor.
Çocukta güzel kalpli anlayışlı diyor, seviyorda.
Ama soru işaretleri var.
Şöyle, güzel bir işi var yıllardır çalıştığı.
Ama evlenmeyi kabul ederse şehir değiştirecek.
Çalışamayabilir. Hemen çocuk yapması gerekir çünkü çok zamanı yok.
Çok riskli bi karar...eş adayı ne iş yapıyor. Hem şehir değişecek hem iş bırakılacak ,hem karşıda anacı bir erkek,oğluna hastalıklı düşkün bir kayinvalide adayı...bide hemen bebek olur kayinvalide adayı onada sardirir çünkü aynı binada oturulacak...Bu cehennemden bi çıkış rahatlama alanı gözükmüyor evlenirse geçmiş olsun.ya bu deveyi guder yada o diyarı terkeder çocukla dönerŞöyle, güzel bir işi var yıllardır çalıştığı.
Ama evlenmeyi kabul ederse şehir değiştirecek.
Çalışamayabilir. Hemen çocuk yapması gerekir çünkü çok zamanı yok.
Belki iyi anlaşırız diyor ama emin değil tabiki.
4-5 aydır görüşüyorlar eğer aile binasını kabul ederse isteme olucak.
Benim eski konularıma bakarsanız !!!Kız gece gece beni güldürdünbir KK klasiği zaten.
Kendine konu açıp arkadaşım, komşum, kuzenim, yeğenim vs demek
Çok temiz kalpli naif biri diyor. Kendisi tercih etmemiş evlenmeyi. Bir evin bir çocuğu olduğu için annesi fazlasıyla düşkünmüş oğluna.Eğer çocuk istiyorsa kabul edebilir, ama düzenimi bozacağım değer mi diyorsa evlenmesin. Kadınlar için geçerli değil bu söylediğim bir erkek 40 yaşına gelmiş evlenmemişse uzak durmak lazım, problemli olabilir. Başka bir yerde de otursalar kayınvalide evliliğin içinde olacak belli.
Görmek istediği yorumBence adamı seviyorsa sıkıntı olmaz. Herkes kendi evinde sonuçta kaynana da canavar değil ya. Karşılıklı hoşgörü saygı ile sorun çıkmaz
6-7 defa görüşmüşler yüz yüze.Farklı sehirdelermis birde kac kere görebildi, tanıdı bu adamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?