“Arkadaşımın derdii” yardıcı olur musunuz ?

Bir evin bir oğlu.
yakın olursak müdahale ederler diyor.
Farklı bir yerde oturmayı kabul etmiyormuş çocuk. Ailemin evi var neden kira vereyim diyormuş.

40 yasina kadar bekarligin keyfini cikardiktan sonra kaynana dirdiri mi cekecekmis?

Arkadaşınızın hayali, şehir değiştirip, işinden gücünden feragat edip anneci bir koca ve kayınvalide ile ömür geçirmek mıymış? 40 yaşından sonra kendine uygun gördüğü hayat bu mu?
Bu zamana kadar hep karşısına evlenmiş boşanmış yada çocuklu birileri çıktı.
Görüştüğü kişi hiç evlenmemiş o biraz cezbediyor.
Çocukta güzel kalpli anlayışlı diyor, seviyorda.
Ama soru işaretleri var.

Eğer çocuk istiyorsa kabul edebilir, ama düzenimi bozacağım değer mi diyorsa evlenmesin. Kadınlar için geçerli değil bu söylediğim bir erkek 40 yaşına gelmiş evlenmemişse uzak durmak lazım, problemli olabilir. Başka bir yerde de otursalar kayınvalide evliliğin içinde olacak belli.

Ayni bina olmasi biraz sorun
Ama kira vermeyecek o da var
Ben denesin derdim ama sehir degistirip isini kaybedecegini duyunca fikrim degisti
Bide adama annesi yemek yediriyormus korktum
Arkadasiniz korkmuyor mu?

40 yasina kadar bekarligin keyfini cikardiktan sonra kaynana dirdiri mi cekecekmis?
Belki iyi anlaşırız diyor ama emin değil tabiki.
4-5 aydır görüşüyorlar eğer aile binasını kabul ederse isteme olucak.

Bence adamı seviyorsa sıkıntı olmaz. Herkes kendi evinde sonuçta kaynana da canavar değil ya. Karşılıklı hoşgörü saygı ile sorun çıkmaz

Farklı sehirdelermis birde kac kere görebildi, tanıdı bu adamı?

Şöyle, güzel bir işi var yıllardır çalıştığı.
Ama evlenmeyi kabul ederse şehir değiştirecek.
Çalışamayabilir. Hemen çocuk yapması gerekir çünkü çok zamanı yok.
Çok riskli bi karar...eş adayı ne iş yapıyor. Hem şehir değişecek hem iş bırakılacak ,hem karşıda anacı bir erkek,oğluna hastalıklı düşkün bir kayinvalide adayı...bide hemen bebek olur kayinvalide adayı onada sardirir çünkü aynı binada oturulacak...Bu cehennemden bi çıkış rahatlama alanı gözükmüyor evlenirse geçmiş olsun.ya bu deveyi guder yada o diyarı terkeder çocukla döner

Belki iyi anlaşırız diyor ama emin değil tabiki.
4-5 aydır görüşüyorlar eğer aile binasını kabul ederse isteme olucak.

40 yasindaki cocuguna yemek yedirecek kadar bagli bir anne.(konunun bir yerinde boyle bisey okudum)

Anlayisli mi olacakmis?

Çok temiz kalpli naif biri diyor. Kendisi tercih etmemiş evlenmeyi. Bir evin bir çocuğu olduğu için annesi fazlasıyla düşkünmüş oğluna.

Bence adamı seviyorsa sıkıntı olmaz. Herkes kendi evinde sonuçta kaynana da canavar değil ya. Karşılıklı hoşgörü saygı ile sorun çıkmaz
Görmek istediği yorum
Kaynana konusunda muzdarip biri olarak ben hep olumsuz yorum yaptım kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…