“Arkadaşımın derdii” yardıcı olur musunuz ?

40 yaşına kadar demekki bu yüzden evlenmemiş adam

Çok temiz kalpli naif biri diyor. Kendisi tercih etmemiş evlenmeyi. Bir evin bir çocuğu olduğu için annesi fazlasıyla düşkünmüş oğluna.

Hepimiz annemizin evladıyız, hepimiz de evin ya tek ya da 2 çocuğundan biriyiz. 7 çocuklu evin evladı kimse yok artık. Ne yapalım adam tek çocuk da, bu kadının canı yok mu dip dibe yaşasın? 2 kardes olan insanların canı yok mu ayrıca

Sıkıntı çıkar diyorsunuz değil mi?

Kv denilince zaten sikinti otomatik yüklenen bi ozellik. Siz diyorsunuz ki "elleriyle besliyor", yani bunlar ana ogul daha memeden ayrilmamislar, aralarina bir kadini sokacaklarina dair umudunuz neden?

Adamın bir kriteri hoşuna gitti diye diğer olumsuz kriterleri görmezden gelmek büyük bir risk bence.Evlenmek için de her şeyden feragat edilmemeli, özellikle mantıktan feragat edilmemeli..
Arkadaşım okumuş etmiş. Kültürlü çok naif biri.
Herkese karşı çok anlayışlıdır.
Anlaşabiliriz diyor.
Ama ben burdaki deneyimlere çok güveniyorum gözleriyle görsün istedim.
Ben şahsen şehir değiştirmezdim.
Daha bir kaç aydır tanığıdığım biri için.

Evlenecekse de en az 2 sene çocuk yapmasın bari

Adamın anneci olduğu aşırı belli.olan evi kiraya versinler başka yerde kirada otursunlar bunu niye kabul etmiyor adam? Çünkü anneci erkek. Burnundan gelecek evlenirse o kadar diyorum
Ben tek çocuğum onlardan uzaklaşamam.
Her istediğini yapmaya hazırım ama benimde tek şartım aynı bina diyormuş.

Kv denilince zaten sikinti otomatik yüklenen bi ozellik. Siz diyorsunuz ki "elleriyle besliyor", yani bunlar ana ogul daha memeden ayrilmamislar, aralarina bir kadini sokacaklarina dair umudunuz neden?
Çocuğun annesi oğlunun evlenmesini çok istiyormuş. Düzenini kur oğlum diyormuş.
Ama geleneksel bir kadın gitmemi hizmet etmemi bekler diyor

Yatalak falan mı annesi niye uzaklaşamıyor. 5 tane çocuğu olan kadınlar da yalnız yaşıyor. Tek çocuk olunca noluyor. Bak canım benim adam zaten evli annesiyle. Ama cinsellik için senin arkadaşın lazım. Senin arkadaşın onun eşi olmayacak maalesef. Daha ne diyelim bilmiyorum

Arkadaşınız işini bırakıp şehir değiştirecek, adam 40 yaşına gelmiş poposunu kaldırıp ayrı binaya çıkamıyor. Başka ne dediğini yapacakmış ki zaten? Huzur olamadıktan sonra neye yarar?

Aynı binada oturmayı mı kabul etmemişlerdir diyorsunuz.

Konsept genel olarak manyakça geldi, 40 yaşında koca adama yemek yediren bir anne ve onun eteğinden ayrılmayan oğlu2si de sağlıksız adam birey olamamış, kadın da eşşek kadar adamı çocuk sanıyor. Bu işin geleceği belli, her akşam kvye yemeğe gidecekler , kv oğlusuna yemek yedirecek sonra da gelini kıskanacak oğlunu elinden aldığı için. O kv bir kaçık, oğlu da 8 yaşında bir ana kuzusu evlat. Bu 2 acaip tiple bu evliliğin ömru max 6 ay

Aslında adam şu anda ilerisi için mesaj vermiş ama bunu ölçüp biçmek lazım.Arkadasınız bır yere kadar anlayış gösterebilir sonra da gercekleri görünce üzülebilir.Kaynan iyi olduğunda aynı bina belki sorun olmaz ama bu çok nadir karşılaşılabilecek bir durum.40 yaşındaki adama bebek muamelesi yapması biraz düşündürüyor.Bence biraz ailenin içine girip tanıması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…