- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
aynı şey geçti aklımdanAdamın 40 yaşına kadar niye evlenmediği anlaşılıyor sanki
40 yaşında kadın da 18 lik kız gibi "Neden olumsuzu düşünüyorsun yea" diye ağız ayırıyorsa salın gitsin. İçine düşeceği şeyi biliyor ama koca bulmak büyük motivasyon olmuş.Ya evlilik başlı başına zor bir durum zaten.
Birde aynı bina anneye düşkün bir eş. Hayatı mahfolacak.
O iyi tarafından bakıyor. Her dediğine ok diyen bir aile var. Nişan düğün kına ev eşyaları herşey istediği gibi olacak çünkü maddi sorunu yok evleneceği kişinin.
Sonrasında da anlayışlı olursak anlaşırız diyor.
Evliliğini hizmetçi olarak devam ettirecek farkında değil. Gittiğiniz yerlerde bile başbaşa kalamayacaksınız diyorum. Hep olumsuzu düşünüyorsun diyor.
Ben biliyorum bi tane kim olduğunu söylemiyim. Anası sefer tası hazırlıyor, balık koyuyor içine.40 yaşına kadar evlenmemiş adamdan korkarım ben
Ben biliyorum bi tane kim olduğunu söylemiyim. Anası sefer tası hazırlıyor, balık koyuyor içine.Çaya para vermiyor ya, termosa koyuyormuş anası.
eskiden 40 yaşın bir ağırlığı vardı,kocaman insan derdik,olgun olurlardı,çoktan anne baba olmuş oturmasını kalkmasını bilirlerdi vs. şimdi bakıyorumda neredeyse bende 40 yaşıma geldim ama çocuk gibiyiz,yaşlanmıyorda kimse ben anlayamadım yani,benim babama eskiden 40 yaşındayken fln amca derlerdi 65 yaşına geldi hala amca diyorlar,adamın ömrü amca olmakla geçtiArkadaşlar selamlar;
Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.
Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!
Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.
Bir yandan da seviyor, bir yandan da bu yaştan sonra çekemem diyor.
Size sorusu şu?
Aile binasını kabul etsin mi? Yoksa hiç bulaşmasın mı?
Cevapları kendisi okuyacak çok teşekkürler.
Arkadaşınız 40 yaşında ve bu soruyu mu soruyor…. İmdat… cevap soruda gizliArkadaşlar selamlar;
Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.
Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!
Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.
Bir yandan da seviyor, bir yandan da bu yaştan sonra çekemem diyor.
Size sorusu şu?
Aile binasını kabul etsin mi? Yoksa hiç bulaşmasın mı?
Cevapları kendisi okuyacak çok teşekkürler.
Toplum dediğimiz baskı yapan kesimin ağzı ne zaman kapandı ki arkadaşınız evlenince kapansın, evlendiğinde baskılar sona erecek mi sanıyor ayrıca ele alemin toplumun “evde kalmış” yaftasını kendisine yakıştırıp kabul etmesi o toplumun her baskısına boyun eğeceğini gösteriyor, evlendi diyelim çocuk baskısı görecek diyelim hemen olmadı veya hiç olmadı, toplum hemen gözleri kadına çeviriveriyor çünkü onlara göre çocuk olmuyorsa kadında vardır bir şey.Şu toplumun evde kaldın baskılarından kurtulmak istiyor. Birde daha öncesinde neredeyse hiç bekar talibi çıkmadı.
O kısım cezbediyor kendisini.
O da aynı yaşlarda bekar, maddi sorunu yok, anlayışlı biri tek sorun aynı apartman onuda anlayışlı gösterirsek hallederiz diyor.
Kayınvalide ne zaman halledilecek bişey oldu Allah aşkına. Ben bayramdan bayrama gördüğüm halde anlaşamadım ve şuan ipler koptu görüşmüyorum.
Ben görevimi yapayım gerisi ona kaldı.
Arkadaşta evlenmemiş ama40 yaşına kadar evlenmemiş adamdan korkarım ben
Bu zamana kadar doğru dürüst isteyeni olmadı evet. Güzel yada olağanüstü çekici değilim elimdekinin kıymetini bileyim diyor.40 yaşında kadın da 18 lik kız gibi "Neden olumsuzu düşünüyorsun yea" diye ağız ayırıyorsa salın gitsin. İçine düşeceği şeyi biliyor ama koca bulmak büyük motivasyon olmuş.Başka bulamıyor galiba, ellemeyin kıskanç falan ilan edilirsiniz. Gitsin işini gücünü bırakıp kaynana yanına ebesinin çiçekli donunu görsün bi.
Aslında ı sormuyor o gayette istiyor yakacak başını. Ben teklif ettim soralım deneyimlerden yanıtları sen gör dedim.Arkadaşınız 40 yaşında ve bu soruyu mu soruyor…. İmdat… cevap soruda gizli
Arkadaşta evlenmemiş ama
Ay anlattıklarınız birebir tarif.eskiden 40 yaşın bir ağırlığı vardı,kocaman insan derdik,olgun olurlardı,çoktan anne baba olmuş oturmasını kalkmasını bilirlerdi vs. şimdi bakıyorumda neredeyse bende 40 yaşıma geldim ama çocuk gibiyiz,yaşlanmıyorda kimse ben anlayamadım yani,benim babama eskiden 40 yaşındayken fln amca derlerdi 65 yaşına geldi hala amca diyorlar,adamın ömrü amca olmakla geçtietraftada görüyorum kadın erkek bu yaşlarda evleniyorlar gayette gencler enerjikler,ailesiyle yaşayanda çok,büyümeyimi unutmuşlar,hayat onlar için çokmu hızlı geçmiş bilemedim ama bu normal bir durum değil,kadın yada erkek belirli bir yaştan sonra anne ve babayla kalıyorsa bir sıkıntı ararım,şu açıdan 40 yaşına kadar hiç ozel hayatı olmamışmı bu nasıl mümkün olabilir,günü birlik ilişkilerden fln bahsetmiyorum ama sürekli boş ev mekan aramak zordur yorar,insan evi olsun ozeli olsun ister,bunu ayarlayamayan erkek,kendi özel alanını 40 yaşına kadar toparlayamamış bir erkek muhtemelen vizyonu dar beceriksizdir,baba yada eş olma konusunda sıkıntılı olur,daha kendi hayatının sorumluluğunu alamamış bir insan eş ve çocuk sorumluluğunu alamaz,bu yaştan sonra zor bence,aile apartmanından çok 40 yaşındaki bir adamın annesinin babasının evindeki küçük bir odada hayat kurmasına daha çok takardım.
Tam tersi.Kadın için bir tık farklı. Biz kendimizi idare edebiliyoruz, yalnız yaşayabiliyoruz. Erkekler daha “evleneyim” kafasında bize göre.
Yalnız değil ki anası var ahahahah. Adam ''Acaba Necati gay mi yav?" demesinler diye evleniyor resmen.Tam tersi.
Çocuğun annesi o kadar oğlum da oğlum ki.
Hiç bişeyini eksik etmemiş.
Adamın erkek arkadaşları evlenince yanlız kaldım hadi bende evleneyim o zaman diyor.
Öyle kendini idare edememesi söz konusu değil.
Annesi babası ile yaşıyor.
Çocuğun arkaşları arkadaşıma yanında ilk defa bir bayan görüyoruz demişler.olabilir miki böyle bişey.Yalnız değil ki anası var ahahahah. Adam ''Acaba Necati gay mi yav?" demesinler diye evleniyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?