“Arkadaşımın derdii” yardıcı olur musunuz ?

Bilerek ateşe yürüyene kimse yardım edemez, gitsin de görsün dünya kaç bucak. Yalnız aklı varsa tazminatını adama kaptırmasın. Yatırıma dönüştürüp saklasın. Yoksa kafasını vuracak duvar bile bulamaz

40 yaşında kadın da 18 lik kız gibi "Neden olumsuzu düşünüyorsun yea" diye ağız ayırıyorsa salın gitsin. İçine düşeceği şeyi biliyor ama koca bulmak büyük motivasyon olmuş. Başka bulamıyor galiba, ellemeyin kıskanç falan ilan edilirsiniz. Gitsin işini gücünü bırakıp kaynana yanına ebesinin çiçekli donunu görsün bi.

Ben biliyorum bi tane kim olduğunu söylemiyim. Anası sefer tası hazırlıyor, balık koyuyor içine. Çaya para vermiyor ya, termosa koyuyormuş anası.

Hahdjfnfmf al işte, evlenilecek adam olsa zaten 40’ına kadar kapardı biri, boşuna kalmamış evde(!) dkfkfmfm

Yorumları okuyarak geldim.
Arkadaşınızın ve erkek arkadaşının yaşları gerçekten 40 mı ?
Hiç yaşının insanı değiller ikisi de.

Aralarda anne oğulun birleşip babadan ayrılması için işbirliği yaptıklarını okudum.
Baba şiddet, aldatma, kumar bu tarz şeylerde ayağı olan adam değilse ve sadece dediklerini yapmadığı için bu tavır sergilenmişse, arkadaşınız cehennemine koşar adımlarla gidiyor demektir.

Kırk yaşına kadar kayınvalideyle oturmak, anasının büyütemediğini büyütmek için evlenmeyi bekleyen arkadaşınıza bol sabırlı evlilikler diliyorum. Bu mükemmelliğin olmazsa olmazı bebekte olmalı tabii. Tek başına kendini mahkum etmemeli. Sonra boşanmamak için kullanacağı oyuncağı mutlaka olmalı. Çocuğum için bla blası için.

Ana oğul onda olan hizmetçi ruhunu sezdikleri için atmaca gibi atılıp hemen olsun bitsine getirmek istiyorlar düğünü.
Yaşasın da görsün madem. Karışmayın. Neticede kendi düşen ağlamaz.

eskiden 40 yaşın bir ağırlığı vardı,kocaman insan derdik,olgun olurlardı,çoktan anne baba olmuş oturmasını kalkmasını bilirlerdi vs. şimdi bakıyorumda neredeyse bende 40 yaşıma geldim ama çocuk gibiyiz,yaşlanmıyorda kimse ben anlayamadım yani,benim babama eskiden 40 yaşındayken fln amca derlerdi 65 yaşına geldi hala amca diyorlar,adamın ömrü amca olmakla geçtietraftada görüyorum kadın erkek bu yaşlarda evleniyorlar gayette gencler enerjikler,ailesiyle yaşayanda çok,büyümeyimi unutmuşlar,hayat onlar için çokmu hızlı geçmiş bilemedim ama bu normal bir durum değil,kadın yada erkek belirli bir yaştan sonra anne ve babayla kalıyorsa bir sıkıntı ararım,şu açıdan 40 yaşına kadar hiç ozel hayatı olmamışmı bu nasıl mümkün olabilir,günü birlik ilişkilerden fln bahsetmiyorum ama sürekli boş ev mekan aramak zordur yorar,insan evi olsun ozeli olsun ister,bunu ayarlayamayan erkek,kendi özel alanını 40 yaşına kadar toparlayamamış bir erkek muhtemelen vizyonu dar beceriksizdir,baba yada eş olma konusunda sıkıntılı olur,daha kendi hayatının sorumluluğunu alamamış bir insan eş ve çocuk sorumluluğunu alamaz,bu yaştan sonra zor bence,aile apartmanından çok 40 yaşındaki bir adamın annesinin babasının evindeki küçük bir odada hayat kurmasına daha çok takardım.

Arkadaşınız 40 yaşında ve bu soruyu mu soruyor…. İmdat… cevap soruda gizli

Toplum dediğimiz baskı yapan kesimin ağzı ne zaman kapandı ki arkadaşınız evlenince kapansın, evlendiğinde baskılar sona erecek mi sanıyor ayrıca ele alemin toplumun “evde kalmış” yaftasını kendisine yakıştırıp kabul etmesi o toplumun her baskısına boyun eğeceğini gösteriyor, evlendi diyelim çocuk baskısı görecek diyelim hemen olmadı veya hiç olmadı, toplum hemen gözleri kadına çeviriveriyor çünkü onlara göre çocuk olmuyorsa kadında vardır bir şey.
Eee çocuk oldu da kız oldu, bir evin bir oğlunun erkek çocuğu olmasın mı soyları yürümesin mi? Bakın bu da bir toplum baskısı.
Kayınvalidesi kendi çevresine sokacağı gelinini yavaş yavaş kendisine benzetecek, falancanın gelini şöyle davranmalı, böyle giyinmeli demeyecek mi?

Bazı mesajlarınızda yazmışsınız şu an arkadaşınızın her dediği oluyormuş, anlayışlı davranılıyormuş çünkü muhtemelen adamın annesiyle olan bağımlı ilişkisi yüzünden görüştüğü hiçbir kadınla iş evliliğe gitmedi, son fırsat deyip arkadaşınız ne derse he diyorlar adam ve annesi köprüyü geçince işler değişir, oğlu evde bekar diye anne hiçbir yere gitmemiş bakın her lafının altında bir mesaj var, geliiiin geliiin oğlumu bırakıp şehirdışında anneni aileni görmeye gidemezsin, kocan nerede sen orada, kocan götürürse ne ala götürmezse otur oturduğun yerde.

Arkadaşınız alt metinler yerine kelebekler gibi mutlu mutlu uçuşuyor, evlenince öğrenir.

Adam ailesinden ayrılmaya cesaret edemeyecek kadar ana kuzusuysa evlenmeyiversin bir zahmet de elin kızının da başını yakmasın. Arkadaşınız da ailesinden ayrılacak sonuçta sanki sadece kendisi ailesinden ayrı kalacak kaç yaşında adam ya...

Bu zamana kadar doğru dürüst isteyeni olmadı evet. Güzel yada olağanüstü çekici değilim elimdekinin kıymetini bileyim diyor.
Bu arada bugün öğrendim çocuk daha önce nişanlanmış bir iki hafta sonra ayrılmışlar.
Anlaşamadık demiş sebep olarak.

Ay anlattıklarınız birebir tarif.
Adamın anne baba evinde küçük bir odası varmış.
Daha önce hiç kız arkadaşı olmamış. Bir nişanlılık geçirmiş bir iki hafta onun dışında hep erkek arkadaşları ile vakit geçirmiş.
Onlarında hepsi evlenince ee o zaman bende evleneyim demiş.
Arkadaşım baya aşık ama görünüşe bakılırsa erkek yanıp bitmiyor.
Zamanı geldi evlenicem aile apartmanında sende aileme hizmet ediceksn diyor.
Bence Türkçesi bu.

Kadın için bir tık farklı. Biz kendimizi idare edebiliyoruz, yalnız yaşayabiliyoruz. Erkekler daha “evleneyim” kafasında bize göre.
Tam tersi.
Çocuğun annesi o kadar oğlum da oğlum ki.
Hiç bişeyini eksik etmemiş.
Adamın erkek arkadaşları evlenince yanlız kaldım hadi bende evleneyim o zaman diyor.
Öyle kendini idare edememesi söz konusu değil.
Annesi babası ile yaşıyor.

O yastan sonra huzurumu bir ana kuzusu icin bozamam. Bir erkek 40 yasina kadar evlenmediyse bunda anne faktoru yuksektir demek ki onceki gelin adaylarini kacirtti. Ayni bina degil ayni semt olabilir. Ha illa evlenecekse cocuk yapip bosanir bir yila. En azindan cocugu olur. Ama gordugum sey su: ana kuzularindan kac yasina gelirse gelsin koca olmuyor.

Yalnız değil ki anası var ahahahah. Adam ''Acaba Necati gay mi yav?" demesinler diye evleniyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…