• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın düğünü

Tamam şimdi kilona göre

1 kadeh ortalama kalite kırmızı şarap 0.18 pr yıkılma zamanı 11-13 saat / yarılanma ömrü 5.5-6.5 saat
1 33 lük bira 0.30 pr 18-20 saat / yarılanma ömrü 9-10 saat
1 tek rakı 0.35 pr 21-23 saat / 10.5- 11.5 saat

ortalama kan dolaşımından tamamen çıkar. Burada en makul 1 tane kırmızı şarap gibi görünüyor yarılanma ömrü 5.5-6 saat, en azından için rahat olur.

KilicBaligi KilicBaligi arkadasim bosuna hesaplama, bir sey olmuyor bak ben biliyorum da soyluyorum :KK53:

İsin sakasi bir yana, abartmadiktan sonra anne her seyi yapabilmeli; cunku bu annenin duygu durumunu etkiliyor. Mesela ben kahveye cok duskunun, caya da. Drum abartmadan icebilirsin dedi. Ayni sekilde bir dugune kutlamaya gideceksem de izin verdi alkole. Annenin de istedigi seyleri yapip, mutlu olmasi gerek. Ah bizim Turk kadinlarindaki "fedakarlik kafasi" yok mu, aslinda kendimizi mutsuz ediyoruz icten ice de haberimiz yok. Elin fransizi sarap icmeyi birakiyor mu saniyorsunuz emzirirken? Hayir, azaltiyor ama hayatina yavas yavas donuyor tabi ki. Bunlarin hepsi lohusalik depresyonunu engelleyen seyler.

İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama çilekeş fedakar anneler izin vermiyor, kendi garip yarışlarına başkalarını da katmak istiyorlar, her neyse.
Cidden yabancı annelerin ne yaptığını hiç düşünmemiştim bu konuda.

Tamam ben yorumları agresif olarak değerlendirdim, keselim burada. Polemik tarzım değil böyle konularda. Mesela düzgünce yazsaydınız tavsiyeniz için teşekkür edecektim, çünkü üç aylık bebeğin müzikten vs'den korkup o an güvende olmak için emmek isteyeceğini akıl edemedim. Bu nedenle doktorum hariç tecrübeli annelere de soruyorum, şimdi anlatabildim mi?
Hayir senin yorumlarin haric hic kimsenin yorumu agresif degildi simdi agresiflestiyse bilemem etkiye tepki sonucta. Neyse gule gule buyut bebegini.

KilicBaligi KilicBaligi arkadasim bosuna hesaplama, bir sey olmuyor bak ben biliyorum da soyluyorum :KK53:

İsin sakasi bir yana, abartmadiktan sonra anne her seyi yapabilmeli; cunku bu annenin duygu durumunu etkiliyor. Mesela ben kahveye cok duskunun, caya da. Drum abartmadan icebilirsin dedi. Ayni sekilde bir dugune kutlamaya gideceksem de izin verdi alkole. Annenin de istedigi seyleri yapip, mutlu olmasi gerek. Ah bizim Turk kadinlarindaki "fedakarlik kafasi" yok mu, aslinda kendimizi mutsuz ediyoruz icten ice de haberimiz yok. Elin fransizi sarap icmeyi birakiyor mu saniyorsunuz emzirirken? Hayir, azaltiyor ama hayatina yavas yavas donuyor tabi ki. Bunlarin hepsi lohusalik depresyonunu engelleyen seyler.

Olmaz ben de biliyorum ama ne kadar süre sonra emzirebileceğini teknik olarak bilirse içi daha rahat olur dedim. :KK53:

Back
X