Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay basta kimse agresif yorum yapmadi. Sen her farkli gorusu cocuk gibi azarladin. Don oku istersen. Niye site kurallarinda siz deme zorunlulugumu var. Benim canim senli benli konusmak istiyor. Sende benle oyle konusabilirsin hic sorun degil.Hakaret etmeden herkes görüşünü paylaşıyorsa ben de hakaret etmeden herkese cevabımı veririm. Nerede ne soracağımı da size sormayacağım. İster doktora sorarım ister burada tecrübeli annelere danışırım. Önce tanımadığınız insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenin. Sizinle belli bir mesafeyi korumak adına ısrarla siz diyorum, hala sen sen sen diyorsunuz. Kimseyi azarlayamazmışım ben burda. Kadınlar kulübünde nasıl davranacağımıza siz mi karar veriyorsunuz yoksa yorum yazanların avukatı mısınız? Dediğim gibi agresif yorum yazan insana cevabımı veririm, bunun için kimseden izin almayacağım.
Biri yaptıysa herkes yapabilir. Cocugunuza verdiginiz degerle ilgili. Sizinki bu kadar demek ki
ya bu söylediğiniz çok ayıp ve onur kırıcı bir cümle. anneliği yaşamış olan başkasının anneliğine laf etmemeli, kimse mükemmel değil, kimse kimsenin anneliğine laf edecek hadde sahip değil. lütfen söylediğiniz kelimenin anlamını oturup düşünün. can acıtmak için bile olsa bu tarz şeyler söylenmemeli. ben okurken utandım adınıza.Biri yaptıysa herkes yapabilir. Cocugunuza verdiginiz degerle ilgili. Sizinki bu kadar demek ki
konumu ve yorumlarimi tekrar okuyabilirsiniz aslinda ama anlama yeteneginiz oldugunuzdan şüpheliyim.Hımm siz şey değil misiniz ya hamileyken eşinden ilgi göremeyen hanım. Hatırladım sizi. Yazık şimdi de başkalarının anneliği üzerinden kendinizi yarıştırıp ego tatmin eder olmuşsunuz. Boşluktan herhalde, anlayışla karşılıyorum sizi.
Ay basta kimse agresif yorum yapmadi. Sen her farkli gorusu cocuk gibi azarladin. Don oku istersen. Niye site kurallarinda siz deme zorunlulugumu var. Benim canim senli benli konusmak istiyor. Sende benle oyle konusabilirsin hic sorun degil.
Teşekkür ederim adima utandiginiz icin. Zira ben utanilacak birsey yazmadigimdan, utanmadimya bu söylediğiniz çok ayıp ve onur kırıcı bir cümle. anneliği yaşamış olan başkasının anneliğine laf etmemeli, kimse mükemmel değil, kimse kimsenin anneliğine laf edecek hadde sahip değil. lütfen söylediğiniz kelimenin anlamını oturup düşünün. can acıtmak için bile olsa bu tarz şeyler söylenmemeli. ben okurken utandım adınıza.
Teşekkür ederim adima utandiginiz icin. Zira ben utanilacak birsey yazmadigimdan, utanmadim
konumu ve yorumlarimi tekrar okuyabilirsiniz aslinda ama anlama yeteneginiz oldugunuzdan şüpheliyim.
Bir başkası kendi anneligine dair sorunuza yanıt verirken sorun yok da, neden işinize gelmeyen bir annelik tecrübesi duyduğunuzda "show" diyorsunuz?
Neyin hakaret olduğunu da ogrenirseniz kendinizi biraz daga geliştirmiş olursunuz. Anlamamkta ısrarcısınız. Ben 5 aydır çay kahve icmiyorum, hepimiz cocuklarimiz için birseylerden vazgeciyoruz, siz de bir düğünü alkolsüz gecirebilirsiniz, riske değer mi demek istedim, hala aynısını diyorum. Ego tatmin etmek için epey yetersizsiniz, tarzım değilSorumun tam cevabını yorumsuz olarak yardımcı olmak adına iyi niyetli bir şekilde verdiği için sorun yok. En mükemmel anneyim, şöyle yaptım, böyle yaptım diye herkes kendini başka yerde övsün. Egosunu benim üzerimden tatmin etmesin. Hakaretinize hamile olduğunuz için karşılık vermeyeceğim.
Neyin hakaret olduğunu da ogrenirseniz kendinizi biraz daga geliştirmiş olursunuz. Anlamamkta ısrarcısınız. Ben 5 aydır çay kahve icmiyorum, hepimiz cocuklarimiz için birseylerden vazgeciyoruz, siz de bir düğünü alkolsüz gecirebilirsiniz, riske değer mi demek istedim, hala aynısını diyorum. Ego tatmin etmek için epey yetersizsiniz, tarzım değil
Komiksiniz"Biraz daga" yazan biri için çok iddialı laflar bunlar![]()
Sardenya tam olarak hangi içkiden ne kadar tüketmeyi planlıyorsun ve şu anki mevcut kilon nedir. Gel alkolün ne kadar sürede atılacağını hesap edeyim sana, kafa karışıklığın geçsin.
Komiksinizklavyede h ve g harfinin yanyana olduğunu hatirlatmama gerek var mi?
Evet guldurdunuz, sadece oturdugum sandalye duydu bu gülüşüMutsuz bir hamileyi güldürdüysem ne mutlu bana :)
Evet guldurdunuz, sadece oturdugum sandalye duydu bu gülüşü![]()