• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın düğünü

Zaten kafanızda soru işaretleri olduğu için, içseniz de içiniz rahat etmeyecek, eminim ben buna. O yuzden sonradan düşünüp durmaktansa, içmeyin, kafanız rahat olsun.

Sanki konuyu millete saldirmak icin acmissin. Bir sey dememisler ki icmeyiver ya bekledigin ve sagdigin halde gecerse demisler ki haklilar test yapmayacan emzirmeden once sonucta. Biraz daha buyuk olsa bebek daha seyrek emse tamam da 3 aylik bebek bu ne zaman meme isteyecegi belli mi olur bebekler sadece acikinca emmez belki senle yakinlik kurmak icin emmek isteyecek aglatacakmisin alkol almak icin. bu kadar kendi keyfini dusunmen bencillik kusura da bak bi zahmet ayy bu ne ya milleti parcalicak 2 kadeh icin.

Gerçekten çok nadir bilgiler verdiniz, çok orijinal yorumlar yaptınız, çok işime yaradı.

Gerçekten çok nadir bilgiler verdiniz, çok orijinal yorumlar yaptınız, çok işime yaradı.
Of senin isine gelen sana yararli geliyorsa o senin sorunun. Ben senin istedigin cevabi vermek zorunda degilim. Istedigim kadar istedigim goruste de yorum yaparim. Bak yine soyluyorum 3 aylik bebek zorunlu bi durum olmadiktan sonra her istediginde emzirilmeli, meme sadece karin doyurmak icin degildir, her konuda fedakarlik yaptigimiz cocuklarimiz icin bu cok basit bi fedakarlik eger alkolik degilsen. Ha yine isine gelmez dersin ben yine de icicem bebek senin hayat senin ama agzini farkli bir sey soylemek icin actigi anda millete saldiramazsin. Ayni fikirde olacaz diye zorunluluk mu var?

sorununuzlu ilgili bilgim yok fakat doktorunuz onay verdiyse kimseye söz düşmez bence demeye geldim. hiçbir doktordan aman içme, bebeğini düşün, nasıl annesin, yok 40 gün gitmez diye bir şey duymadım şimdiye kadar. kime sorulsa bir iki kadehten bir şey olmaz derler genelde. eğlenmek sizin de hakkınız sonuçta

İyi sana da önceliğin bebeğin olsun diye alttan alttan süper annelik taslasınlar sen sakin ol madem.
Neyse ya bos ver gece gece sinirlenme
Burada herbirimiz farkli goruslerdeyiz elbetteki ilk is annelik diye girebilirler konuya
Ben iki cocuk emzirdim sagilan sut dondurucuda aylarca buzdolabindada 3,4gun kullanilir sıkinti yok sag yanjnda gotur dondur bir kac gun i lcir

Of senin isine gelen sana yararli geliyorsa o senin sorunun. Ben senin istedigin cevabi vermek zorunda degilim. Istedigim kadar istedigim goruste de yorum yaparim. Bak yine soyluyorum 3 aylik bebek zorunlu bi durum olmadiktan sonra her istediginde emzirilmeli, meme sadece karin doyurmak icin degildir, her konuda fedakarlik yaptigimiz cocuklarimiz icin bu cok basit bi fedakarlik eger alkolik degilsen. Ha yine isine gelmez dersin ben yine de icicem bebek senin hayat senin ama agzini farkli bir sey soylemek icin actigi anda millete saldiramazsin. Ayni fikirde olacaz diye zorunluluk mu var?

Ben emzirmek, fedakarlık bunların derdinde değilim. Söylediklerinizin hepsini biliyorum zaten. Tekrar etmenize gerek yok. Öncelikle okuduğunuzu anlayın. Fikir paylaşımı istemiyorum. Sadece bu düğün için değil, sünnet günü için de işime yarayacak bir bilgi edinmek istiyorum sadece: anne sütü muhafazası. Bu kadar basit. Düğünde alkol alacağım bu doğru mu diye sormuyorum kimseye. İsterse tüm dünya benden farklı fikirde olsun, başkasının bu konudaki düşüncesi hiç umrumda değil açıkçası. Ben doktorumla konuştum benim için bu konu kapandı. Daha basit nasıl anlatırım bilemiyorum.

sorununuzlu ilgili bilgim yok fakat doktorunuz onay verdiyse kimseye söz düşmez bence demeye geldim. hiçbir doktordan aman içme, bebeğini düşün, nasıl annesin, yok 40 gün gitmez diye bir şey duymadım şimdiye kadar. kime sorulsa bir iki kadehten bir şey olmaz derler genelde. eğlenmek sizin de hakkınız sonuçta

Oh be sonunda realist bir insan. Bazı insanlar herkesten çok anne, doktordan çok doktor. Onlara neyse.

Neyse ya bos ver gece gece sinirlenme
Burada herbirimiz farkli goruslerdeyiz elbetteki ilk is annelik diye girebilirler konuya
Ben iki cocuk emzirdim sagilan sut dondurucuda aylarca buzdolabindada 3,4gun kullanilir sıkinti yok sag yanjnda gotur dondur bir kac gun i lcir

Sağol teşekkür ederim, deneyeceğim. Umarım başarırım.

Ben emzirmek, fedakarlık bunların derdinde değilim. Söylediklerinizin hepsini biliyorum zaten. Tekrar etmenize gerek yok. Öncelikle okuduğunuzu anlayın. Fikir paylaşımı istemiyorum. Sadece bu düğün için değil, sünnet günü için de işime yarayacak bir bilgi edinmek istiyorum sadece: anne sütü muhafazası. Bu kadar basit. Düğünde alkol alacağım bu doğru mu diye sormuyorum kimseye. İsterse tüm dünya benden farklı fikirde olsun, başkasının bu konudaki hiç umrumda değil açıkçası. Ben doktorumla konuştum benim için bu konu kapandı. Daha basit nasıl anlatırım bilemiyorum.
Ya hu o zaman burda sormayacaksin. Hakaret etmeden ve belli yasak konulara girmeden herkes kendi gorusunu paylasabilir istedigi gibi yorumunu yapar. Madem genel olarak soruyosun o zaman direk sut saklama kosullarini sorsaydin yada madem doktorun ne dediyse o bunu da doktoruna sorsaydin. Kimseyi azarlayamazsin sen burda.

Sardenya Sardenya okumayı ver işine gelmeyenleri

Öncelikle biberon dene her bebek biberon kabul etmiyor eğer elinde olan biberonu beğenmezse lansinoh al kesin kabul eder. Sütlerini taşıma konusunda derin dondurucuya süt poşetleri ile at buz olsun. E bebekte termal çantalar var onlardan al dügüne giderken içine at. Sen dügünde iken vereceğin miktarı çıkar oda ısısına gelsin yada sıcak suyun içine koy çözülsün içmediği miktarı saklama sıcakta çözülen süt 1 saat içinde tüketilmezse bozulur. Alkolden 90 dk sonra bebeğini emzire bilirsin Aklına takılan olursa mesaj at

Ya hu o zaman burda sormayacaksin. Hakaret etmeden ve belli yasak konulara girmeden herkes kendi gorusunu paylasabilir istedigi gibi yorumunu yapar. Madem genel olarak soruyosun o zaman direk sut saklama kosullarini sorsaydin yada madem doktorun ne dediyse o bunu da doktoruna sorsaydin. Kimseyi azarlayamazsin sen burda.

Hakaret etmeden herkes görüşünü paylaşıyorsa ben de hakaret etmeden herkese cevabımı veririm. Nerede ne soracağımı da size sormayacağım. İster doktora sorarım ister burada tecrübeli annelere danışırım. Önce tanımadığınız insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenin. Sizinle belli bir mesafeyi korumak adına ısrarla siz diyorum, hala sen sen sen diyorsunuz. Kimseyi azarlayamazmışım ben burda. Kadınlar kulübünde nasıl davranacağımıza siz mi karar veriyorsunuz yoksa yorum yazanların avukatı mısınız? Dediğim gibi agresif yorum yazan insana cevabımı veririm, bunun için kimseden izin almayacağım.

Back
X