- 29 Haziran 2017
- 392
- 1.094
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse sonuçta emziren bir anne alkol almamalı.
Doktorum her yediğin her içtiğin süte yansır demişti. Bu doğrudur herhal.
Yediğimiz içtiğimizden oluşmuyorsa bu süt neyden oluşuyor kiBu yeme-içme meselesi de tam kanıtlanmadı diye biliyorum. Dikkat etmekte fayda var.
Sanki konuyu millete saldirmak icin acmissin. Bir sey dememisler ki icmeyiver ya bekledigin ve sagdigin halde gecerse demisler ki haklilar test yapmayacan emzirmeden once sonucta. Biraz daha buyuk olsa bebek daha seyrek emse tamam da 3 aylik bebek bu ne zaman meme isteyecegi belli mi olur bebekler sadece acikinca emmez belki senle yakinlik kurmak icin emmek isteyecek aglatacakmisin alkol almak icin. bu kadar kendi keyfini dusunmen bencillik kusura da bak bi zahmet ayy bu ne ya milleti parcalicak 2 kadeh icin.
Yediğimiz içtiğimizden oluşmuyorsa bu süt neyden oluşuyor ki
Neyse bebek senin süt senin kendin bilirsin.
Arkadas gayet guzel bir fikir paylasmis ne var bunda sert cikacak
Of senin isine gelen sana yararli geliyorsa o senin sorunun. Ben senin istedigin cevabi vermek zorunda degilim. Istedigim kadar istedigim goruste de yorum yaparim. Bak yine soyluyorum 3 aylik bebek zorunlu bi durum olmadiktan sonra her istediginde emzirilmeli, meme sadece karin doyurmak icin degildir, her konuda fedakarlik yaptigimiz cocuklarimiz icin bu cok basit bi fedakarlik eger alkolik degilsen. Ha yine isine gelmez dersin ben yine de icicem bebek senin hayat senin ama agzini farkli bir sey soylemek icin actigi anda millete saldiramazsin. Ayni fikirde olacaz diye zorunluluk mu var?Gerçekten çok nadir bilgiler verdiniz, çok orijinal yorumlar yaptınız, çok işime yaradı.
Dedigim gibi sogutuculu cantada buz jelleriyle tasinmasi lazim.Çok teşekkür ederim, yani bu bilgi sırf düğün için değil sünnet için de lazım aslında. Hastane şehrin bir ucunda. 1.5-2 saat mesafe var yani ameliyathaneye vereceğim sütün de bozulmaması lazım.
Neyse ya bos ver gece gece sinirlenmeİyi sana da önceliğin bebeğin olsun diye alttan alttan süper annelik taslasınlar sen sakin ol madem.
Of senin isine gelen sana yararli geliyorsa o senin sorunun. Ben senin istedigin cevabi vermek zorunda degilim. Istedigim kadar istedigim goruste de yorum yaparim. Bak yine soyluyorum 3 aylik bebek zorunlu bi durum olmadiktan sonra her istediginde emzirilmeli, meme sadece karin doyurmak icin degildir, her konuda fedakarlik yaptigimiz cocuklarimiz icin bu cok basit bi fedakarlik eger alkolik degilsen. Ha yine isine gelmez dersin ben yine de icicem bebek senin hayat senin ama agzini farkli bir sey soylemek icin actigi anda millete saldiramazsin. Ayni fikirde olacaz diye zorunluluk mu var?
sorununuzlu ilgili bilgim yok fakat doktorunuz onay verdiyse kimseye söz düşmez bence demeye geldim. hiçbir doktordan aman içme, bebeğini düşün, nasıl annesin, yok 40 gün gitmez diye bir şey duymadım şimdiye kadar. kime sorulsa bir iki kadehten bir şey olmaz derler genelde. eğlenmek sizin de hakkınız sonuçta
Neyse ya bos ver gece gece sinirlenme
Burada herbirimiz farkli goruslerdeyiz elbetteki ilk is annelik diye girebilirler konuya
Ben iki cocuk emzirdim sagilan sut dondurucuda aylarca buzdolabindada 3,4gun kullanilir sıkinti yok sag yanjnda gotur dondur bir kac gun i lcir
Ya hu o zaman burda sormayacaksin. Hakaret etmeden ve belli yasak konulara girmeden herkes kendi gorusunu paylasabilir istedigi gibi yorumunu yapar. Madem genel olarak soruyosun o zaman direk sut saklama kosullarini sorsaydin yada madem doktorun ne dediyse o bunu da doktoruna sorsaydin. Kimseyi azarlayamazsin sen burda.Ben emzirmek, fedakarlık bunların derdinde değilim. Söylediklerinizin hepsini biliyorum zaten. Tekrar etmenize gerek yok. Öncelikle okuduğunuzu anlayın. Fikir paylaşımı istemiyorum. Sadece bu düğün için değil, sünnet günü için de işime yarayacak bir bilgi edinmek istiyorum sadece: anne sütü muhafazası. Bu kadar basit. Düğünde alkol alacağım bu doğru mu diye sormuyorum kimseye. İsterse tüm dünya benden farklı fikirde olsun, başkasının bu konudaki hiç umrumda değil açıkçası. Ben doktorumla konuştum benim için bu konu kapandı. Daha basit nasıl anlatırım bilemiyorum.
Hayret 9 ay içmeden nasıl durabildiniz? 21 haftalik hamileyim, demirimden gitmesin diye bırakın kahveyi, tek yudum çay icmedim. Zor olmasa gerek..
Biri yaptıysa herkes yapabilir. Cocugunuza verdiginiz degerle ilgili. Sizinki bu kadar demek kiKendini örnek gösterip annelik show yapanların harman olduğu yer kk![]()
Ya hu o zaman burda sormayacaksin. Hakaret etmeden ve belli yasak konulara girmeden herkes kendi gorusunu paylasabilir istedigi gibi yorumunu yapar. Madem genel olarak soruyosun o zaman direk sut saklama kosullarini sorsaydin yada madem doktorun ne dediyse o bunu da doktoruna sorsaydin. Kimseyi azarlayamazsin sen burda.