Arkadaşımın düşüncesizliği beni o denli kırdı ki

Arkadaşınızı hayatınızdan Çıkatın mümkünse. Ablanız da böyle kötü şeyler yaparken ona karşı çıkmanızı takdir ettim. İnşallah o da hatasını anlar bir gün. Peki ailenizle ne zamandan beri görüşmüyorsunuz

Sen yokluk ve acı görmüş olgun bir insansin. Boyle densiz tipleri saniyede silersin bence. Arkadas dedigin insani iyi hissettirmeli yoksa ne gerek var ki salağın birinin cenesini cekmeye. Herkes sansli gelmio dunyaya bazısı kadersiz doguyo. Bunla dalga gececegine dönsun aynaya baksın. Espri falan degil bu espri olsa herkes güler by dupeduz art niyet kötü kalplilik.
Valla ben de öyle hissettim. Yani boş bulunup belki ağzından kaçırdı ama sonuçta bi şekilde bu da onun düşüncelerini yansıtıyo. Her şakanın altında bi gerçeklik payı vardır klişesi çok doğru bu durumda bence

Arkadaşınızı hayatınızdan Çıkatın mümkünse. Ablanız da böyle kötü şeyler yaparken ona karşı çıkmanızı takdir ettim. İnşallah o da hatasını anlar bir gün. Peki ailenizle ne zamandan beri görüşmüyorsunuz
Bu olaylar olduğundan beridir hiç görüşmedik

Ay espri yapmış çok alıngansın diyenlere hayretle bakıyorum. Espri böyle mi olur?
Resmen içindeki hasetlik yüzünden canınızı yakmak istemiş. Baya karanlık biri, bence de hayatından çıkarsan eksilmezsin artarsın bile.
Annen ve ablana da diyecek bir şey bulamıyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yesin. Sen bence çooooook mutlu olacaksın bundan sonra:KK36:

Ay espri yapmış çok alıngansın diyenlere hayretle bakıyorum. Espri böyle mi olur?
Resmen içindeki hasetlik yüzünden canınızı yakmak istemiş. Baya karanlık biri, bence de hayatından çıkarsan eksilmezsin artarsın bile.
Annen ve ablana da diyecek bir şey bulamıyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yesin. Sen bence çooooook mutlu olacaksın bundan sonra:KK36:
Yaa çok tatlısınız çok teşekkür ederiim <3

Back
X