arkadaşımın eşi sapık mı?

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
156
Diğer
selamlar kızlar
nasıl sinirliyim kendimi yiyorum anlatamam!!!!birilerine içimi dökmezsem çatlıcam!!!!"ya olabilir mi" diye sormaktan yiyorum kendimi!!!
facebokk da oyalanırken 2 gün önce kayınvalidesi yüzünden eşinden tokat yediğini söyleyen şehirdışındaki yakın bi arkadaşımla bugün sohbet bölümünden mesaj attı..ben de merakta kaldığım için "nasılsın iyi misin?" diye yazdım bana buradan konuşmayalaım msn i açar mısın dedi...ok dedim sanırım facede kalıyor ya sohbet yazışmaları ondan dedim.msn i açtım.çevrim içi olur musun dedi ..başkasına yakalanmyaım die çevrimdışıyım dedim.kamera yollucaktım da dedi..ay dedim kız yazmak istemiyo sanırım orda da kayıt oluyo die dedim..camı açtık..bu arada ben başörtülüyüm arkadaş bayan die başım açık kızımla kameraya çıktık..ama o açmıyor..bana sesinin gelip gelmediğini sordu ..yok dedim..kamerası var olduğu görünüyor bilgide ama cam açılıyor beyaz..bana "sana bişi dicem çekiniyorum yardımcı olur musun" dedi... tabi canım dedim...benim bacağımda ;dışardıdan yara yok ama içeride boncuk gibi bişi var deri altında yara gibi dedi...ben de onu göstrecek sandım bekliyorum yok camı açmıyor açık ama beyaz duruyor ekranı yani..bu konuda hiç bi bilgimin olmadığını ;doktora mutlka gitmesini söyledim..o kamerada olmayınca kendimin de olması anlamsız geldiğinden camı duvara çevirdim..bana "rahatsız oldum ya camı çevirsene kendine" dedi...öle deyince şüphelenmeye başladım kızım ayarınıı bozmuş düz durmuyor dedim..neyse yine konuşuyoruz hala ısrarla yarayı söylüyor camı açalım takrar yazısını okudum açtım ama duvara dönük açtım bi de baktım ki bana "benden utnmazsan sen açıp göster bakayım sen de öle bi yara var mı " yazmış sonradan gördüm ..iyice şüphelendim...bana camı düzeltsene dior ama yine kendi camı açılıyor cam ekranı onun beyaz ;soruyorum camım yok diyor ama var biliyorum olmasa ekranı açılmaz ve cam simgesi olmaz...sen ayşemisin gerçekten dedim..yok "canım sıkkın da zaten ağladım da hep sen bana güvenmiyorsan tamam kusura bakma rahatsız ettim de.."ya dedim kim olsa şüphelenir bilmiyorum anlattığın yara hakkında bilgim yok diyorum sen camı açmıyor bana ısrarla aç diyorsun ...;camda bacağını aç bakalım diyorsun yara sende ben de değil ki!!sen değilsen Allah a havalesin" dedim..yok ben değilim sen bana güvenmiyosun zaten ben malım şöleyim böleyim zaten moralim bozuk bi de bana böyle diyorsun diyor!!!!tuttum tekrar ona sen isen Allah sıkıntını gidersin değilsen Allah ahavale ettim seni yazdım facebooktan..hiç karşılık vermiyor...ya bu neyin nesi...eşi asabi birisi acaba o mu yaptı bunu...?anlamadım ama fena halde sinirlendim başörtülü biri olarak elin adamı ise; başımı açık gösterdim diye sinirlendim kendime...........nasıl aydınlatabilirim bu olayı kim olduğunu nasıl öğrenirim kontörüm olsa arayacağım telini..ama yok sinirden çatlıcam!!!!hala da msn de kendisi ben çevrimdışıyım....

Son düzenleme:
daha fazla düşme peşine.
ya arkadaşın seni kekliyodur yada dediğin gibi eşidir.
hatta belki evlerine misafir giden başka biridir.
daha once o adresinden konuşmuşmuydun arkadaşınla?

daha fazla düşme peşine.
ya arkadaşın seni kekliyodur yada dediğin gibi eşidir.
hatta belki evlerine misafir giden başka biridir.
daha once o adresinden konuşmuşmuydun arkadaşınla?

evte canım konuştum tabiki ..üniversiteden arkadşım; oda arkadaşımdı hatta....
evine birisinin gelmesi imkansız kocası tek çocuk kayınvalide altlı üstlü oturuyor kız tarafından kimsse gelmiyor kocası istemiyormuş asabi biriymiş en son bana kocasının kendisine tokat attığını annesine tel açtığını yazdı 2 gün evvel merakta kaldım kızcağız iyi mi die;ondan msn açtım hemen camı açtım..acaba dyiorum kız annesinin evine gitti de kocası msn deki arkadaşlarına böle bişi mi yapıyor "arkadaşları bayan mı erkek mi diye "test mi ediyor anlamadım!!!

Son düzenleme:
tam bende onu söylicektim. belki kız annesinin evine gitmiştir, kocası da kontrol için msnini açmıştır.
seni de görünce arkadaşın gibi davranıp o küçük beyniyle kandırmaya çalışmıştır.
ne adamlar var ya!!

dur bakalım hala msn i açık ay nasıl sinirliyim.....oda arkadaşlarımın adını saymasını isticem saymazsa kesin sapıktır bu...

ya canım biri hacklemişte olabilr arkadaşını belki eşininde günahınnı almamak lazm:26:

en iyi tespit yontemi kizi arayacaksin bacagindaki yara nasil oldu ogun msn bana soylemistim merak ettim...bide israr ediyorsun gosterim gosterim diye :)) sapikmisin kizim gittiinmi doktora de bak nasil sapir sapir dokuluyor.....

arkadaşının klavyesini bilirsin az çok.
nasıl yazıyor? noktalama işaretlerinden, sesli harf kullanımından, boşluk kullanımından.
buradan anlayabilirsin bence arkadaşın mı değil mi.. sohbet geçmişiyle karşılaştır.

kızlar bu ya eşi ya da başka bi sapık.....soruyorum soruya cevap yazmıyor...mahsus msn m ve tel nom dinlemedeydi 3 aydır bi sapık yüzünden bi taşla iki kuş şuan avukatımla irtibata geçtim ıp nondan senin adresine kadar herşeyi tespit etmek üzereler ....mahkemesi bilişim suçlarından izleniyorsun ..dedim ve msn kapandı......Allah a havale ediyorumm...

kesin sapıktır canım bir insanın eşi sapıksa bile nebilim eşine yakalanma derecesi bukdr yüksek bi olaya girişmez diye düşünüorm :26:

Arkadaşının konuşma tarzını bilirsin herhalde
misal bir arkadaşım bana bebek der bebem der
hızlı mı yazar yavaş mı ben bunları biliyorum mesela
sende dikkat et yada şey de okulda olan bir olayı veya arkadası sor hani şöyleydi tam çıkaramadım de
ikinizin bildiği bir konu olsun cevap vermezse sapıktır.

Son düzenleme:
sildim engelledim engellemden önce de duvarına sapık olduğunu belirttim arkadaşlara...ne insanlar var yazık Allah ıslah etsin..

sapık canım sapık.......ortak bi kişiyi sordum cvp vermedi..bakalım adını bilcek mi die ki bilmemesi imkansız.....engelledim bir daha da bana tel açmadıkça arkadaşım asla onu kayıt etmem etsem de bundan sonra temkinliyim ders olsun bana ve okuyanlara...

Eşi değildir diye düşünüyorum
Böyle bişeye cesret eder mi eşi,ya da böyle bişeyle uğraşır mı ?
Ele geçirmiş olabilirler adreslerini

Anlatınca bi arkadaşımın başına gelen olay geldi aklıma.

İki arkadaşımı tanıyorum biri ile daha samimiyim
Samimi olduğum kız diğer arkadaş ile facede yazışıyor felan
Sonra msn geçiyorlar benım samimi olduğum arkadaş cam açıyor
Bu şekilde bir kaç gun görüşüyor hama ala kız arkadaşı ile konuştuğunu sanıyor.
Sonra yine camın açık olduğu bi gün karşı taraf yazıyor ben arkadaşın değil onun sevgilisiyim biz ayrıldık
Ama şifresini değiştirmediği için ben gidebiliyordum facesine senden çok hoşlandım felan filan diyor.

Böyleleri de var işte.
Umarım sizin başınaza gelen olayın meşhulunun kim olduğu ortyaya çıkarda
Kimin ne olduğu anlaşılır

en iyi tespit yontemi kizi arayacaksin bacagindaki yara nasil oldu ogun msn bana soylemistim merak ettim...bide israr ediyorsun gosterim gosterim diye :)) sapikmisin kizim gittiinmi doktora de bak nasil sapir sapir dokuluyor.....

aynen bunu söyle.

Demekki arkadaşının bacagında yara var.Ve eşi bunu biliyor.

Sapık insanlar.

Allah ıslah etsin.

Ne olsa yaparlar.

Eşi olduğuna ben ihtimal veremiyorum.
Bu kadar salak olamaz ya heralde
Allahtan hemen farkında varmışsınız
Ne pis insanlar var yahuu

Bence sapık ama kullandığı yöntemden anladığım oldukça gerizekalı bir sapık...

Ya canim ayni olay benim basimada geldi öyle iyi anliyorumki seni
Ben yurt disindayim ablamin komsusu cokda severim nehaber felan yazdi acsana ka. ..
Bende kapaliyim sacim acik actim oo bu ne güzellik felan diyo neyse onda görüntü yok neden dedim disardayim dedi cart curt
ay inan aklima geldikce kötü oluyorum
neyse bu bana ne dese iyi seni bir arkadas görmüs cok begenmis felan diyo ben sok Allahim diyorum kendi kendime bu benim evli oldugumu biliyor ne diyor bu
nerde görmüski beni felan diyorum antalyada diyo bide cok begenmiste tanismak istiyomusta hersey yaparmista deyince ben ne yapicagimi sasirdim ama ben salak hala ya oyasa saygisizlik olur diye kapatamiyorum kamerayi
dedim ne antalyasi ben gitmedimki oraya neyse kisa kestim kapattim hemen

Ablama actim hemen ablam dediki asla söylemez böyle biseyi diyorum söyledi dur arayim bi dedi

aramis nasilsin felan ..la görüsmüssünüz msn de felan deyince
aaaa demis ben degilim msn im hacklendi

inan bunu yazarken bile kasiliyorum okadar sinirim bozulduki anlatamam
bence kesin arkadasini ara ne oldu ne yarasi dün öyle deyince msn de merak ettim de
muhakkak o da der ben degildim diye sende bütün sana söylediklerini söyle bacagimi görmek istedi de kimdi ozaman o de kim biliyor senin sifreni de yada evinde kim vardi sor

gerisi gelir zaten 1 2 gün sonra yine ara sor cikmismi ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…