arkadaşımın eşi sapık mı?

bence bu kısı kesın arkadasınız eşi ve sapık sız devam etseydınız gıttıgı yere kadar gıdecektı yanı cok barız ortada eşi oldugu

ne anlıyorlar böyle işlerden cidden anlam veremiyorum sapık yani bazir bir şekilde anlattığına göre normal değil yani Allah havale et bence de

çok tuhaf bir konuşma olmuş ben birşey anlamadım:26:arkadaşını cepten arayıp sor bence

çok tuhaf bir konuşma olmuş ben birşey anlamadım:26:arkadaşını cepten arayıp sor bence

canım özetle bana ; bacağında yara olduğunu kanmerayı açmamı istedi ama o kamerasını başka yere çevirmiş bembeyazdı...ben de kamerayı kapattım...bana ısrarla yardımcı olursun die sormuştum o yarayı diyor "ilmiyorum fikrim yok "dedim yine kamerayı açmamaı benden kendi bacağımı açıp bende kendisindeki gibi bir yara var mı yok mu bakacağını söyleyince şüphelerim arttı doğal olarak..sonra kapattım ve 1 saat sonra ona otak bi arkadaşımı sordum adı neydi teli falan dieye cvp vermedi.."msn ve diğer net adreslerimin mahkeme tarafından bi kaç aydır takipte olduğunu şuanda da senin ıp adresini tanımlamak üzere olduklarını söyleyip göz dağı verince anında msn i kapandı ...bu arkadaşın biraz sorunlu şımarık sişnirli bi tip olduğunu biliyorum şüphem o yüzden ama tel açıp konuşmadan aydınlanmıcak gibi...

yapacağınız tek şey arkadaşınızı hemen arayıp sormanız belki arkadaşınızda bilmiyordur eğer hesabı çalınmışsa.kontörünüz yoksa bir arkadaşınız yokmu yakınınızda onun telefonunu alıp arayın

Aradaki yorumları okumadım

Dünden bu yana arkadaşınızı arayıp sordunuz mu ?

ne anlıyorlar böyle işlerden cidden anlam veremiyorum sapık yani bazir bir şekilde anlattığına göre normal değil yani Allah havale et bence de

onlara sormak lazım ....işin gücün açık kadın madem gir nete izle...geçen sene telime 1 hafta boyunca her sabah ve ikindi vakiyleri birisi mesaj atıyor sadece konuşmak için rastgele no çevirdiğini söylüyordu hiç karşılık vermedim ama bi yerden sonra sinirlendim eşime söyledim eşime küfür etti ben de sen misin diyerek cahat vs kötü sitelere girip tel ini dağıttım kız ismiyle..... bazen insanı hakikaten çileden çıkarıyorlar.....

Aradaki yorumları okumadım

Dünden bu yana arkadaşınızı arayıp sordunuz mu ?

hayır canım soramıyorum çünkü faturalı olduğundan görüşmelerimizi eşimin telinden yapıyoruz ben kontör yüklemiyorum inşallah eşim erken gelir de bugün merakımız gider....

Son düzenleme:

ne iyi etmissin ohh :13:

kimsem yok canım malesef burada .....

arkadaşınızın adresi çalmış olabilirler
veya eşi de olabilir. valla kimseye güven olmuyo şüphelenmek araştırmak lazım.

arkadaşınızın adresi çalmış olabilirler
veya eşi de olabilir. valla kimseye güven olmuyo şüphelenmek araştırmak lazım.

evet canım güvenilmiyor artık çok dikkatli olurum bu ban aders oldu diğer adresimden de sildim onu ve netten diğer ortak arkadaşlara da durumu söyleyip dikkatli olmaları konusunda uyardım...

bence o kişi kesinlikle arkadşınız değil.. eşi olabilir..pis sapık bacağını aç diyo birde

ben eşi oldugunuda sanmam,eşi olsa okadara cesaret edemez bacak macak aç olayına..
okyunca aklıma yasadıgım bı olay geldı,
benım bundan 1,5 yıl önce kadar bir telefon sapıgım vardı ama ne sapık evlere şenlık
arıyodu arıyodu acıyodum ya diyodu senden bişi rica etcem ,ne istiyosun diyodum benım konturum bıtmek uzere benı ararmısın diyodu
bazen üstüste 20-25 kere arıyodu inatla açmıyodum ama dayanamayıpta açarsam ne var diye,aaa nıye actınkı ben biiippp sesini duymak için arıyodum neyse actın madem sohbet edelım naber diyodu:)
kurtulana kadar canım çıkmıştı

canım, aramadın mı arkadaşını henüz..ara da, buraya da yaz, merak ettik..
eşi mi ?kendi mi? bu densizliğin sahibi..

Bence adres kesin çalınmıştır.Yıllar önce benim de başıma geldi buna benzer bi olay neredeyse polise gidecektim.Yani benim adresim çalınmıştı.Herkesle benim adıma konuşuyordu deli oluyordum..Sonra geri almıştık bi hacker arkadaşım sayesinde...Tam emin olmadan kızmayın bence..

haklısın ben de bir kere bu duruma mağdur kalmıştım ama sapıktı resmen sürekli rahatsız ediyordu ben de önce babama verdim konuş diye yine rahatsız etti ben de kendi yöneteimimi kullandım ve snemşisin rahatsız eden diyerek numrasını her yere dağıttım ahketmişti ama

hayır canım soramıyorum çünkü faturalı olduğundan görüşmelerimizi eşimin telinden yapıyoruz ben kontör yüklemiyorum inşallah eşim erken gelir de bugün merakımız gider....

Anladım.

Umarım suçlu kimse bian önce anlarsınız

sonunda arkadaşla konuştum kızlar öğrendim;adresini çalmışlar..ve dahası arkadaşıma da çok benzeryöntemle dadanmışlar..bence onu tanıyan birisi yapıyordur...eşine gelince Allah ıslah etsin arkadaşıma kötü davranıyormuş.....

şu net konusunda çok dikatli olmak lazım bu arada teyze kızımın da adresini çaldılar ne için nasıl yaparlar bilmiyorum ama artıkkolay kolay kamerayı açmıcam kesin kardeşim bile olsa..önce o görünsün sonra ben...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…