- 1 Ocak 2022
- 5.608
- 21.076
- 298
Konuyu ilk okuduğumda bunu düşündüm,neden arkadaşının günlük olmayan sex rutinini dinleyip,bunlar neden sevişmiyor yaaa diye koştur koştur konu açma isteği duyarlar???Çok samimi can ciğer olduğum arkadaşlarımın bile bu kadar özelini bilmem,bilmek istemem....Bir arkadaşım ekolü işte yav, siz de fazla kurcalamayın. Yoksa insan sırf arkadaşının cinsellik problemleri için koşa koşa siteye üye olup konu açar mı? Biz de yemiş gibi yapıyoruz işte.
Hadi bildin diyelim denk gelmiştir kadın anlatmıştır da bunu bu kadar dert edinip konu açmak için koştur koştur gelip üye olmazsın.Konuyu ilk okuduğumda bunu düşündüm,neden arkadaşının günlük olmayan sex rutinini dinleyip,bunlar neden sevişmiyor yaaa diye koştur koştur konu açma isteği duyarlar???Çok samimi can ciğer olduğum arkadaşlarımın bile bu kadar özelini bilmem,bilmek istemem....
Arkadasınla bu muhabbetleri yaomanız çok garip.Herkese iyi geceler hanımlar. Arkadasım için açıyorum bu konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum lütfen fikir verin ne yapacağımızı bilemedik.
Öncelikle arkadaşım 4 senelik evli ve çocuğu var. Sorun şu ki eşi sevgilikte ve hamilelikte cinsellik yaşıyormuş sorun yokmuş. Çocuk doğduktan sonra yaklaşık üç senedir üç dört ayda bir ilişkiye giriyorlarmıs. Şuan 2 aydır birlikte olmamışlar. Adam hep doktora gideceğim diyormuş ekiyormuş. Yada işten izin alamıyormuş. Bu akşam arkadaşım Duştan çıkıp onun yanına oturmuş Ama adam sanki askerlik arkadaşı gibi davranmış ve hiç yanaşmamış ve şiddetli bir kavga yaşamışlar. 15 gün sonra doktor randevusu alıp gideceklermiş izni o günmüş. sorun o ki adam bu halinden hiç rahatsız değil sanki normal olan o gibi davranıyormuş bir şey dediği zamanda işteyim çok yoruluyorum Sen yanaş önce diyormuş arkadaşım yanaşmazsa da aylarca teklifte bulunmuyormuş. Arkadaşıma dedim acaba birlikte olduğu bir kız mı var Hayır telefonu hep ortada dedi öyle bir şey yakalamadım dedi. acaba erkeklerden mi hoşlanıyor tercihini mi değiştirdi dedim hayır mümkün değil dedi.acaba doğumdan sonra sen değil de eşinmi lohusalık depresyonuna girdi dedim Gerçi çocuk 2 yaşında ama bazen erkeklerde oluyormuş böyle bir durum galiba Hayır sanmıyorum dedi. Ya da adam dümdüz sevmiyor artık Bizimkini bilmiyorum ama adamın sevgililik ve hamileliğe kadar yapıyor olup da doğumdan sonra yapmaması çok tuhaf geliyor bana Anlamadım.Bir de sizlere sorayım dedim belki bize bir fikir yürütecek olan vardır diye. Son olarak 2 senedir ayrı yatıyorlarmış adam da uyku apnesi varmış
Evett var benim esim kullaniyor aksi halde ayni odada kalamayizHorluyor mu? ah yarama tuz bastınız küçük bebeğim var, birde horlayan kocambiri ağlar biri horlar çok alakasız olacak ama horlamanın kesin tedavisi var mı ya bilen birisi Allah rızası için bişey desin
Siz tek söyleyeceğim söz; cennete gidinEvett var benim esim kullaniyor aksi halde ayni odada kalamayiz. Cpap aletleri var cok yaygin arastirin mutlaka hep uyku apnesini onluyor hem horlamayi ayrica kullanan kisi kaliteli uyku uyuyor daha dinc kalkiyor benim esim ve cevremizde diger kullananlar cok memnun kullanmadigi gunler gun boyu uykusuz ve enerjisiz oluyor
Prolaktin testi isteyebilir. Bazen erkeklerde prolaktin yükselişe isteksizliğe sebep oluyorNörolojiye gidecekmiş uyku apnesi için. Başka nereye gideceğini bilmiyor
Uyku apnesi varsa eğer buna karşı cihaz kullanabilir. Hatta kullanmalı da. Çünkü hem horluyor hem de olması gerektiği gibi nefes alamadığı için kalbine extra yük biniyor. Eşimin yurt arkadaşları nasıl horladığını hala anlatır. Ama biz tanıştığımızdan beri uyku cihazı kullanıyor ve ben hiç horladığını duymadımHorluyor mu? ah yarama tuz bastınız küçük bebeğim var, birde horlayan kocambiri ağlar biri horlar çok alakasız olacak ama horlamanın kesin tedavisi var mı ya bilen birisi Allah rızası için bişey desin
Geniz eti var aldırmasına rağmen tekrarladı, normalde nefes alırken bile belli oluyor zorlandığı, astımı var, birde sigara tiryakisiUyku apnesi varsa eğer buna karşı cihaz kullanabilir. Hatta kullanmalı da. Çünkü hem horluyor hem de olması gerektiği gibi nefes alamadığı için kalbine extra yük biniyor. Eşimin yurt arkadaşları nasıl horladığını hala anlatır. Ama biz tanıştığımızdan beri uyku cihazı kullanıyor ve ben hiç horladığını duymadım
uyku kliniğinde bir gece yatıyor. Orda uyurken cihaza bağlıyor, gece boyu kaç kez nefes almış, oksijen seviyesi nasıl bakıyorlar. Ona göre cihazın ayarını yapıyorlar. Bir gece yatar her gece rahat eder.Geniz eti var aldırmasına rağmen tekrarladı, normalde nefes alırken bile belli oluyor zorlandığı, astımı var, birde sigara tiryakisikbb ye bir kez randevu aldım gitti burnunda bişey yakmışlar, uyku polikliniğine yönlendirmişler. sonra klasik olarak yarım bıraktı tedaviyi randevu almaya üşendi falan sonuç olarak son bir yıldır yani nasıl bir horlama anlatamam. Ben zaten ufacık sese uyanıyorum ayrı odayı teklif edeceğim neredeyse
çözüm bulmamız şart benim içinde kendisi içinde. Dediğiniz gibi uyku kalitesi asla yok ne kadar uyursa uyusun dinç uyanmıyor. Söz konusu kendisi olunca aşırı umursamaz giderim hallederiz bakarız diye geçiştirdi durdu. Kendi canına mı düşmansın diyorum artık üzülüyorum haline de. Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler içine
uyku kliniğinde bir gece yatıyor. Orda uyurken cihaza bağlıyor, gece boyu kaç kez nefes almış, oksijen seviyesi nasıl bakıyorlar. Ona göre cihazın ayarını yapıyorlar. Bir gece yatar her gece rahat eder.
Herşey bi yanada ne kadar samimi olursan ol kimsenin özeline ne bu kadar hakim ol nede kafa yorHerkese iyi geceler hanımlar. Arkadasım için açıyorum bu konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum lütfen fikir verin ne yapacağımızı bilemedik.
Öncelikle arkadaşım 4 senelik evli ve çocuğu var. Sorun şu ki eşi sevgilikte ve hamilelikte cinsellik yaşıyormuş sorun yokmuş. Çocuk doğduktan sonra yaklaşık üç senedir üç dört ayda bir ilişkiye giriyorlarmıs. Şuan 2 aydır birlikte olmamışlar. Adam hep doktora gideceğim diyormuş ekiyormuş. Yada işten izin alamıyormuş. Bu akşam arkadaşım Duştan çıkıp onun yanına oturmuş Ama adam sanki askerlik arkadaşı gibi davranmış ve hiç yanaşmamış ve şiddetli bir kavga yaşamışlar. 15 gün sonra doktor randevusu alıp gideceklermiş izni o günmüş. sorun o ki adam bu halinden hiç rahatsız değil sanki normal olan o gibi davranıyormuş bir şey dediği zamanda işteyim çok yoruluyorum Sen yanaş önce diyormuş arkadaşım yanaşmazsa da aylarca teklifte bulunmuyormuş. Arkadaşıma dedim acaba birlikte olduğu bir kız mı var Hayır telefonu hep ortada dedi öyle bir şey yakalamadım dedi. acaba erkeklerden mi hoşlanıyor tercihini mi değiştirdi dedim hayır mümkün değil dedi.acaba doğumdan sonra sen değil de eşinmi lohusalık depresyonuna girdi dedim Gerçi çocuk 2 yaşında ama bazen erkeklerde oluyormuş böyle bir durum galiba Hayır sanmıyorum dedi. Ya da adam dümdüz sevmiyor artık Bizimkini bilmiyorum ama adamın sevgililik ve hamileliğe kadar yapıyor olup da doğumdan sonra yapmaması çok tuhaf geliyor bana Anlamadım.Bir de sizlere sorayım dedim belki bize bir fikir yürütecek olan vardır diye. Son olarak 2 senedir ayrı yatıyorlarmış adam da uyku apnesi varmış
Ahh sizi cok iyi anliyorum insallah biran once temin edersinizSiz tek söyleyeceğim söz; cennete gidintabi vadeniz dolduğunda adamı hastaneye gönderemiyorum hemen bakıyorum
Katiliyorum olan imkani degerlendirmeyip her seye bi bahane bulup sonra sex hayatimiz yok .E niye dustan sonra yanina oturuyor ama?
Dusu sex icin mi aliyor bu nasil planliysa uyumadan oncesi de planli olabilir
Arkadasiniz degisik kafada
Ayrica ben kimsenin ozel hayatini bu kadar derinlemesine dinleyip de baska kiz mi var acaba diye fikir yurutmem
Sizde tuhafsiniz
uyku apnesi icin kulak burun bogaza da gitsin arkadasinin esi :)Nörolojiye gidecekmiş uyku apnesi için. Başka nereye gideceğini bilmiyor
Benim esimde de ayni durum var. KBBye gitti, burnunun bir tarafi yapisal olarak tamamen kapaliymis ve bademcikleri de cok buyuk oldugu icin yattigi an nefes borusunu tikiyormus. Ustune bir cok seye de alerjisi var ve o da burnunu tikiyor. Alerji icin aylik igne oluyor ama nefes almasi gun icerisinde bile hep agizdan. Bu sebeple kalbi ara ara gun icerisinde 140 falan atiyor. Bu da rahatsizlik verdigi icin kalbini yavaslatmasi icin doktor ilac verdi. O noktada da surekli yorgun oluyor artik. GEce duzgun uykusu yok, gunduz nefes alamadigi ve ilac kullandigi icin yorgun. KBB doktoru, uyku kalitesini olcmek icin cihaz verdi gece taktik falan. Uyku apnesi 70 yasindaki bir adamla es deger durumdaymis, 10 seneye kalbini cok yorar bu durum dedi.çözüm bulmamız şart benim içinde kendisi içinde. Dediğiniz gibi uyku kalitesi asla yok ne kadar uyursa uyusun dinç uyanmıyor. Söz konusu kendisi olunca aşırı umursamaz giderim hallederiz bakarız diye geçiştirdi durdu. Kendi canına mı düşmansın diyorum artık üzülüyorum haline de. Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için
Kalp durumu beni üzdü be korkuttu, çünki kayınpederim de yakın tarihte kalp krizi geçirdi ailede zaten kalp problemi var üzerine bu durumlar iyice düşündürüyo beni. gelin görün ki eşime kendisiyle alakalı hastane deyince bin dereden su getiriyor. Umarım ikna olur. Çok geçmiş olsun size deBenim esimde de ayni durum var. KBBye gitti, burnunun bir tarafi yapisal olarak tamamen kapaliymis ve bademcikleri de cok buyuk oldugu icin yattigi an nefes borusunu tikiyormus. Ustune bir cok seye de alerjisi var ve o da burnunu tikiyor. Alerji icin aylik igne oluyor ama nefes almasi gun icerisinde bile hep agizdan. Bu sebeple kalbi ara ara gun icerisinde 140 falan atiyor. Bu da rahatsizlik verdigi icin kalbini yavaslatmasi icin doktor ilac verdi. O noktada da surekli yorgun oluyor artik. GEce duzgun uykusu yok, gunduz nefes alamadigi ve ilac kullandigi icin yorgun. KBB doktoru, uyku kalitesini olcmek icin cihaz verdi gece taktik falan. Uyku apnesi 70 yasindaki bir adamla es deger durumdaymis, 10 seneye kalbini cok yorar bu durum dedi.
Basta kalbi icin cok kardiyologa gittik en son psikiyatriye gonderdiler ve antidepresan verdiler ama gecmedi. En son ise KBBye gitti. Kasimda burun ameliyati olacak, ardindan da bademciklerini alacaklar.
Bu sure zarfi icerisinde yaninda asla uyuyamiyorum cunku cok horluyor. Artik alerjiden de kaynakli olarak otururken bile horluyoruyuyor zannediyorum bir bakiyorum TV izliyor.
Benim esimin tarafi da hep kalp yuzunden vefat ettigi icin bizi de cok endiselendirdi bu durum. Insallah esiniz de bir hastaneye gider de baktirir kendine.Kalp durumu beni üzdü be korkuttu, çünki kayınpederim de yakın tarihte kalp krizi geçirdi ailede zaten kalp problemi var üzerine bu durumlar iyice düşündürüyo beni. gelin görün ki eşime kendisiyle alakalı hastane deyince bin dereden su getiriyor. Umarım ikna olur. Çok geçmiş olsun size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?