Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım nikahımız yok diye bana yaklaşmıyor diye düşünmüş.O zaman arkadaşın bile bile lades demiş bu evliliğe.
Nikah yok derken dini nikah mi kasetti resmi nikahlari var ama değil mi.Arkadaşım nikahımız yok diye bana yaklaşmıyor diye düşünmüş.
Nişanlı iken nikahları yoktu ya. Günah bundan dolayı cinsel yönden bana yaklaşmıyor diye düşünmüş. Şimdi resmi ve imam nikahı varNikah yok derken dini nikah mi kasetti resmi nikahlari var ama değil mi.
Annesi ve babası hastaymis gitsin ailesi ile ilgilensin daha iyi.Nişanlı iken nikahları yoktu ya. Günah bundan dolayı cinsel yönden bana yaklaşmıyor diye düşünmüş. Şimdi resmi ve imam nikahı var
Slm bayanlar. Arkadaşıma yardımcı olun lütfen. Arkadaşım 1,5 yıllık evli. Kocası arkadaşımın gittiğine geldiğine karışmıyor. Arkadaşım birgün için bizde yatıya kalmak istedi. Hiç sorun etmedi. Sonra diğer günde geliyorum beni karşıla dedi. Vakit akşam vakti. Yol tenha. Başımı yıkadım hasta olurum çıkamam dedi. Arkadaşım dondu kaldı. İşter gel ister kal dedi. Ayrıca cinsel yönden de altı ay karısına yaklaşmıyor. Kadının zorlaması ile olmuş. Çocuk yok. Doktora gitmiyor. Karısına hizmetçi diyor. Karısına lakap takıyor. Karısı o eve gelince çok ilgileniyor diye 'dino'diyormuş. Arkadaşım çoçuk yok ken biraz daha süre verip düzelmezse boşanayım diyor. Kızın babası on yıldır alzheimer hastası. Ailedede sıkıntı var. Anne kalp hastası. Ne yapacağını şaşırmış durumda. Ne olur çıkar bir yol gösterin bekar olduğum için yardımcı olamıyorum.
Taş devrinde dino diye bir köpek mi dinazor mu neyse onu diyor. Çakmaktaş gelince dino üzerine atlar ya. Arkadaşım eşi eve gelince sarılıp öper miş. Bundan dolayı dino diyor
Hakkindan hayirlisi bosansin bence. Ise girip calissin karsisina daha iyisi cikarSlm bayanlar. Arkadaşıma yardımcı olun lütfen. Arkadaşım 1,5 yıllık evli. Kocası arkadaşımın gittiğine geldiğine karışmıyor. Arkadaşım birgün için bizde yatıya kalmak istedi. Hiç sorun etmedi. Sonra diğer günde geliyorum beni karşıla dedi. Vakit akşam vakti. Yol tenha. Başımı yıkadım hasta olurum çıkamam dedi. Arkadaşım dondu kaldı. İşter gel ister kal dedi. Ayrıca cinsel yönden de altı ay karısına yaklaşmıyor. Kadının zorlaması ile olmuş. Çocuk yok. Doktora gitmiyor. Karısına hizmetçi diyor. Karısına lakap takıyor. Karısı o eve gelince çok ilgileniyor diye 'dino'diyormuş. Arkadaşım çoçuk yok ken biraz daha süre verip düzelmezse boşanayım diyor. Kızın babası on yıldır alzheimer hastası. Ailedede sıkıntı var. Anne kalp hastası. Ne yapacağını şaşırmış durumda. Ne olur çıkar bir yol gösterin bekar olduğum için yardımcı olamıyorum.
Hakkindan hayirlisi bosansin bence. Ise girip calissin karsisina daha iyisi cikar
Çalışsın birikim yapsın sonra düzenini kursun sonrada boşansın hz Ali ne güzel demiş karısını kıskanmayan erkekten hayır gelmezHakkindan hayirlisi bosansin bence. Ise girip calissin karsisina daha iyisi cikar
Nasip kismet. Arkadasiniz dogru olani yapsin, gerisini Allah'a biraksin. Iyi iyiyi bulur. Bu evlilik boyle cekilmez. Artik dul olmak eskisi kadar kotu degil. Goz gore gore kotuyu yasamaktansa bi umut iyiyi beklemek daha iyidir. Bu surede ailesine ve kendisine yatirim yapar.Arkadaşım diyorki babam hasta diye acizler diye bekarkenbile hep dul, alkol alan yada iyi bir insan talibim olmadı. Peki şimdi dul olarak iyi bir eş bulabilirmiyim diye düşünüyor. Ayrıca ya dayak atan biri ile evlensem daha kötü olursam diyor. Yani ne boşanabiliyor nede evli durabiliyor