- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
cok sevdiğim biriyse ben söylerim. eger beni lanetler okuyarak kovalayacaksa da kovalasın. ben doğru bildigimi yaparım. ve elbette sucu soyleye atmak kolaydır. yuvamı yıktın pis sahtekar kadın, beni kandırdınnn allçakkk...kocam sütten cıkmış ak kaşık sen uyduruyorsun yalanncııı tokatt sen "ama ama ben görrmü" bir tokaattta buradan...ben 1 kere boyle bırını uyardım
bın pısman oldum
sonra onlar ıyı oldu ben kotu oldum gorusmuyoruz
hıc karısmamak lazım aıle ıslerıne kadın ogrencekse kendısının karsısına gelsın ogrensın kı boyle seyler enı sonu ortaya cıkıyor zaten
cok sevdiğim biriyse ben söylerim. eger beni lanetler okuyarak kovalayacaksa da kovalasın. ben doğru bildigimi yaparım. ve elbette sucu soyleye atmak kolaydır. yuvamı yıktın pis sahtekar kadın, beni kandırdınnn allçakkk...kocam sütten cıkmış ak kaşık sen uyduruyorsun yalanncııı tokatt sen "ama ama ben görrmü" bir tokaattta buradan...
2 çocuk 5 çocuk farkedermi ?arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken
arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken
Arkadasimin esi diyorsun bu nasil arkadaslik ..ne dusunurse dusunsun bence once kocasiyla konus gordum de arkadasima soylemezsem yuk altina girerim de.ne bileyim iste belkide senin gordugun gibi degildir belki bir akraba bi arkadas falandir ~olamazmi~arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken
adamın sizi böyle bir duruma sokması saçmalık...yani iş yaptığı insanların arasına metresini sokmak nedir yahu...ya once o kadini isleri icin zannettim. esimle ortagi fabrika kuruyorlar. istanbul disina tasindik. ortaginin esi istanbulda kaldi.ben esimle sehir disina geldim once esim bayan icin tercuman dedi. sonra heryere birlikte gittiklerini farkettim esime sodum bisey yok dedi. bi aksam disari ciktik eglenmek icin adamla kadini sarmas dolas gordm. esimde sen.karisma diyor.
cok kotu bi durum yaarkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken
bir gün hocadan dinlemiştim. söylenmemesi gerekiyomuş. boşver karışma kendisi bir gün öğrenir. belkide adamın kullanıp atacağı bir kadındır. evli bir adamla gezen kadından ne beklenir
Arkadaşın öğrenince yuvasını dağıtacağından emin misin?arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken
eminim kesinlikle ayrilir yada buyuk bi kavga edecekleri kesinArkadaşın öğrenince yuvasını dağıtacağından emin misin?
İşte sorun burda ayrılır mı ya da büyük bir kavga mı ederler.eminim kesinlikle ayrilir yada buyuk bi kavga edecekleri kesin
yuva yıkanın yuvası olmaz tatlım. kendisi yakalar öğrenirOhhh ne guzel yaa. Adam kullanip atacak diye ben göz yumucam oyle mi? Saka mi yapiyosun??
Sen aldatilsan boyle mi dersin?? Amaaan adamin elinin kiri. He canim he.
Aldatan adam bi kere zina ettigi icin nikahi dusuyor. Karisiyla nikahi dusmus oldugu icin de haram oluyorlar. O nasil hocaymis acaba!..
Konu sahibi ben olsam dolayli yoldan da olsa soylerdim. Allah kimsenin basina vermesin..
ya tabiki en büyük hata erkeklerin. ama bile bile evli adamlarla gezen kadınlara ayar oluyorumkatılıyorum... ya ben zaten anlamıyorum bekar erkekler torbaya mı falan mı gırı de bu tarz kadınlar evlı cocuklu erkeklerın pesındeler.. tabı tek sucu kadınlara bulmuyorum bı yuvası oldugu halde dunya zevkı ıcın karısını cocugunu unutan erkeklerde de var hata... napayım kızıyorum boyle seylerı duyunca
ya tabiki en büyük hata erkeklerin. ama bile bile evli adamlarla gezen kadınlara ayar oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?