- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Zaman gostericek.adam demis o kizla senle yasadigim şeyleri yasayamadim.o kizi hic sevmedim falan demis.
Arkadaşım o kizi bulsa bogucak.kizla muhattab olmaso iyi fikir degil bence.ama en mantıklı en sakin çözüm olarak gidip kızla konuşurdum olayı anlardım ve eğer boşamıycaksam asla böyle bi konuda eşimle muhattap olup olayları karıştırmazdım...
zaten eşiyle böyle bi konuda muhattap olduysa yandı gülüm keten helvaa,..
akıllı olun kızlar biraz..
ya yiğit gibi hakkını vercen yada susup oturcan stratejini ona göre yapçan..
ama şöyleki adam senin mesajları yakalamandan bile korkmuyosa ohooo sen daha çok yanarsın yazık olmuş üzüldüm..
dalga geçmiyorsanız adama helal yani bulmuş kolay yolunu ne dicekti başka zaten bunlar klasik cümlelerdir adam başka bi şey düşünmeye bile zahmet etmemiş deme karısını nasıl ikna edececegini çok iyi biliyorZaman gostericek.adam demis o kizla senle yasadigim şeyleri yasayamadim.o kizi hic sevmedim falan demis.
Bence konu sahibinin arkadasi tercihini yapmis, yolunu belirlemis. Burada yazilan hicbir yorum bir yere ulasmiyor. Yorum yazmak gereksiz artik arkadaslar..
Arkadaşım o kizi bulsa bogucak.kizla muhattab olmaso iyi fikir degil bence.
kocasını boğsun bence :))) kızın suçu ne adam cilve yapmış kızda kanmış..Arkadaşım o kizi bulsa bogucak.kizla muhattab olmaso iyi fikir degil bence.
bide diğer kızı suçlama çabaları ya onun günahı yokki fırıldaklık senin kocanda canım.. bide ayrıldığımız dönemde falan demişsin eee o zaman senden iyisini arıyomuş işte baktı gördü olmadı sana dönmüş ama sizin işiniz yaşş üzgünüm senin daha çok çabalaman lazım..
Kiz cok agir hakeretler yapmis .herseyini asagilamis adamin.adam onu tercih etmedi diye adamin herseyinle dalga gecmis msjda.o diilde 1 seneye o kıza dönerse şaşırmam:) onada seni unutamadım der senle yaşadıklarım bambaşkaydı der...
adamı hint kumaşı yapmışsınız değerli olan sizsiniz değerinizi bilinn..
Seviyor iste .merak ettim bu adamın bir yerleri altın kaplama mı?
zira başka türlü bu kadar at gözlüğü ile bakılmazdı olaya sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?