arkadasimin eşini arayan kadin?

bide diğer kızı suçlama çabaları ya onun günahı yokki fırıldaklık senin kocanda canım.. bide ayrıldığımız dönemde falan demişsin eee o zaman senden iyisini arıyomuş işte baktı gördü olmadı sana dönmüş ama sizin işiniz yaşş üzgünüm senin daha çok çabalaman lazım..

bu konuyu hala cozemedınız mı?
yazdıgım yoruma begenıler cok gelınce donup bı baktım ne oluyor dıye :)

Arkadaşım o kizi bulsa bogucak.kizla muhattab olmaso iyi fikir degil bence.

Bence konu sahibinin arkadasi tercihini yapmis, yolunu belirlemis. Burada yazilan hicbir yorum bir yere ulasmiyor. Yorum yazmak gereksiz artik arkadaslar..
en azindan ben boyle dusunuyorum, nacizane fikrim..

Zaman gostericek.adam demis o kizla senle yasadigim şeyleri yasayamadim.o kizi hic sevmedim falan demis.
dalga geçmiyorsanız adama helal yani bulmuş kolay yolunu ne dicekti başka zaten bunlar klasik cümlelerdir adam başka bi şey düşünmeye bile zahmet etmemiş deme karısını nasıl ikna edececegini çok iyi biliyor

konu ne oldu kapattır istersen
alan veren memnun bizi ne diye geriyorsunuz burda
adamın evde hazır lokması ,dışarda mezesi de hazır .
napsın
hem zengin hem züppe olmak onun suçu değil sonuçta.
adam edilmiş kolay değil.

kocasını boğsun bence :))) kızın suçu ne adam cilve yapmış kızda kanmış..
zaten kocasına belli etmiş olayı adamda kendince açıklama yapmış yerse yer...
yani dediğim zaten en başta olmalıydı artık kocasıyla yüz göz olmuş geçtii bolunun pazarı...

Birebir aynısı başıma geldi.
Çok ağır hakaretler ettiği insanla şu an evli 1 yıl kadar oluyor.
Hala beni görünce hortlak görmüşe dönüyor.
Zerre kadar umrumda değil, sadece eşine hem üzülüyorum hem seviniyorum.
Ya o çıkmasaydı karşısına da benimle bir süre herşey yolunda gitseydi, hayatımı kurtardı kız.
Ben tek bir kere aynı ortamda bulunmadım çok ağır bedeller ödedim en önemli sebebi de tekrar iletişime geçmemesi ve heyecanını depreştirmemesiydi.
Bir dönem ulaşmayı ve konuşmayı düşündüm çok rahat yüzyüzede konuşabilirdim.
Ama yapmadım çünkü kız çok ısrarcı oldu çok farklı bi dünyada kendi tercihini yaşıyor.
Bu olayı yasadıktan sonra asla erkeğin suçsuz olduğuna inanmam asla.
Ayrıca eşinin söylediği takıntı olayı çok klasik bir yalan.
Ben olsam ne yapardım bilmiyorum bundan sonraki hayatımda karşıma ne çıkar bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum evliliği çok yeni ama ne yaparsa yapsın o evlilik bitecek gibi duruyor.

Sana o kizi hic sevmedim demis o kiza da o benden yasli demis bence bu herif sizi hic sevmemis dusunsene senin yasli oldugunu dusunuyor. Yok bu adam pez... in teki baska da birsey degil kizin verilmis sadakasi varmis kurtulmus. Hem iki senedir kizin takili oldugunu sanmiyorum arada biseyler yasanmis umut verilmis.

o diilde 1 seneye o kıza dönerse şaşırmam:) onada seni unutamadım der senle yaşadıklarım bambaşkaydı der...
adamı hint kumaşı yapmışsınız değerli olan sizsiniz değerinizi bilinn..
Kiz cok agir hakeretler yapmis .herseyini asagilamis adamin.adam onu tercih etmedi diye adamin herseyinle dalga gecmis msjda.

Evet dediği gibi hemen çocuk yapsın anca belki böyle adamı elinde tutar hahaha. Arkadaşınız iyi mi. Daha ikinci haftada çatlamaya başlayan evliliğe ne çocuğu. Yazık değil mi o çocuğa. Adamı elde tutmaya çalışmak için çocuk mu yapılır. Nerde kaldı gurur.hiç de demeyin ki çok çocuk seviyor inanmam yani

sakınnn çocukk yapmasın çünkü çocukta psikoloji bozuluyo anne daha çok ilgi bekliyo e karnı şişiyo hormonlar alt üst oluyo ( konu komşudan biliyom benim daha yok :)) ) ama tek bildiğim eğer sevgi varda bebek pekiştirir ama sevgi yoksa hamilelik adamı başkasının kucağına itmek olur..

Adam etmek için ugrasacagina adam gibi adam olan biriyle evlenseydi bu sorunları yasamazdi.bu adam daha çok sorun çıkarır hamile falan kalmasın.kizla yakin zamana kadar görüşmüş eşi bence.adam birden evlenince kız ortada kalinca aramış diye düşündüm.eşine çok guvenmesin.

Benim mi aklım almıyor?
Kadın niye 2 sene önce ayrıldığı adama 2 haftalık evli iken mesaj atsın?
Ben bu ilişkinin 2 sene önce bittiğine inanamıyorum.
üstelik en fazla 4 ay birlikte olmuşlar kızın ağır takıntılı olması lazım ki öyle bir kız 2 sene boş bırakmaz.
Arada sırada mesaj atıyormuş açıklaması da saçma adam neden daha önce numarasını değiştirmemiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…