Ya arkadaslar ne bekareti? Kizin bekareti bozulmamis yaa .amma yaptiniz.
Evt bu ayrilik donemi kiz hayatina girmis .4-5 ay ayrı kalmışlar diye yazdı konu sahibi. Yani ciddi bir ayrılık ve birleşme var. Herkes hayatına devam etmeye çalışmış sanırım. Bence bu aldatmaya girmiyor. Ben olsam başkasıyla olan bir adamı istemezdim orası ayrı tabi.
Kizin tavri gurursuz dedim.onu istemeyenin pesinde hala.Bekareti bozulmamissa sucludur kiz tamam.
Hey allahim ya.
Tm pardon yanlis okumusum bekaret konusunu.
Ama bu kizi gurursuz kilmaz, kocasinida daha az suclu yapmaz.
Aldatmamış olsa tamamen eşi haklı bile olsa lütfen şunu arkadaşına söyle; eşine bağımlı olmasın. Onsuz yaşayamam diye bir şey yok. İnsanız herkes hata yapabilir, ileride kendisini çok üzecek şeyler yaşama ihtimali var herkesin var, kimsenin ilişkisi evliliği garanti altında değil. Kendini bu kadar bağımlı kılmasın eşine. Aşktan ölme diye bir şey yok, işte böyle madde bağımlısı gibi bağımlı olanlarda oluyor intihar olayları. Sağlıklı bir durum değil, silkelensin kendine gelsin.Evt bu ayrilik donemi kiz hayatina girmis .
Canim kiz yanimda okuyor şu an.rezil falan yapmayin ya.Aynen boyle dusunuyorum, bu herif rezil.
Herif rezil de , soz konusu hatun da rezil. Bariz aldatilmis, aptal yerine konmus, bir de gidip herife yapismis ille de cocuk yapicam elimden gitmesin diye. Yazik, hatuna acidim bu kadar ezik olunmaz. Adam gitmesin diye ayagimi op dese oper.
Valla bu erkekler napiyo ediyo kendini inandiriyo. Kiz cok masum demiyorum ama sucun buyugu adamda. O yuzden de kiz o adama ne yapsa haklidir ama arada arkadasin uzuluyo boyle. İki kizin da gunahina girmis. İkisi bir olsun adami dovsunlerKizda henuz dogru duzgun tanimadigi adamla niye yatmis.arastirsaymis gecmisini.
Gercekten zor zamanlar gecirdiler.cok sevdi kiz onu.Aldatmamış olsa tamamen eşi haklı bile olsa lütfen şunu arkadaşına söyle; eşine bağımlı olmasın. Onsuz yaşayamam diye bir şey yok. İnsanız herkes hata yapabilir, ileride kendisini çok üzecek şeyler yaşama ihtimali var herkesin var, kimsenin ilişkisi evliliği garanti altında değil. Kendini bu kadar bağımlı kılmasın eşine. Aşktan ölme diye bir şey yok, işte böyle madde bağımlısı gibi bağımlı olanlarda oluyor intihar olayları. Sağlıklı bir durum değil, silkelensin kendine gelsin.
Canim kiz yanimda okuyor şu an.rezil falan yapmayin ya.
Oyy kiyamam. Adamcagizi kotu kotu kizlar mi taciz edermis. Hemen teselli etsin arkadasiniz, pamuklara sarsin esini. Adam kandirmissa kandirmis ne olmus yani? Yasli dediyse de dedi onemli olan yuvaya sahip cikmak degil mi? Ayrica o bir erkek yani. Hatta teselli bulmak icin "yapmayan erkek yoktur" klisesini de kullanabilirsiniz.
Offf hep bu kotu kizlar yaa...
Sevgicancim ne yazmissin:
Kizin tavri gurursuz dedim.onu istemeyenin pesinde hala
Bu kiz gurusuz, peki arkadasin cok mu gururlu???
Herif belli ayri kaldiklarinda dimdirek arkadaslik sitelerine ziplamis, zaten firsat bekliyormus. Gerci ben ayri kaldiklarinda yaptigina falan da inanmadim, zira herif tiynetsiz.
O kiz kendini istemeyen birine yapisiyorsa, arkadasin da kendini aldatmis birine yapisiyor. Aradaki tek fark arkadasinin evli olmasi, o imza arkadasini gurursuzluktan cikarip yuvasini koruyor durumuna mi getiriyor?
Adam mazallaaaaaaaah capkinliga devam eder diye tehlike sinyalini cakinca da hemen cocuk yapayim adam gitmesin moduna girmis. Madem yaninda soyle yapmasin. O herif hamileyken de gider sohbet sitelerine takilir bahanesi hazir ama sen de hamileydin der siyrilir.
Evet katılıyorum... Eşiyle yüzleşmesi adamı daha çok cesaretlendirir... Biliyor ama kabulleniyor der ve ilerde rahat rahat başka haltlar da karıştırır...ama en mantıklı en sakin çözüm olarak gidip kızla konuşurdum olayı anlardım ve eğer boşamıycaksam asla böyle bi konuda eşimle muhattap olup olayları karıştırmazdım...
zaten eşiyle böyle bi konuda muhattap olduysa yandı gülüm keten helvaa,..
akıllı olun kızlar biraz..
ya yiğit gibi hakkını vercen yada susup oturcan stratejini ona göre yapçan..
ama şöyleki adam senin mesajları yakalamandan bile korkmuyosa ohooo sen daha çok yanarsın yazık olmuş üzüldüm..
Zaman gostericek.adam demis o kizla senle yasadigim şeyleri yasayamadim.o kizi hic sevmedim falan demis.Sevgicancim ne yazmissin:
Kizin tavri gurursuz dedim.onu istemeyenin pesinde hala
Bu kiz gurusuz, peki arkadasin cok mu gururlu???
Herif belli ayri kaldiklarinda dimdirek arkadaslik sitelerine ziplamis, zaten firsat bekliyormus. Gerci ben ayri kaldiklarinda yaptigina falan da inanmadim, zira herif tiynetsiz.
O kiz kendini istemeyen birine yapisiyorsa, arkadasin da kendini aldatmis birine yapisiyor. Aradaki tek fark arkadasinin evli olmasi, o imza arkadasini gurursuzluktan cikarip yuvasini koruyor durumuna mi getiriyor?
Adam mazallaaaaaaaah capkinliga devam eder diye tehlike sinyalini cakinca da hemen cocuk yapayim adam gitmesin moduna girmis. Madem yaninda soyle yapmasin. O herif hamileyken de gider sohbet sitelerine takilir bahanesi hazir ama sen de hamileydin der siyrilir.
Zaman gostericek.adam demis o kizla senle yasadigim şeyleri yasayamadim.o kizi hic sevmedim falan demis.
bence de niye şimdi msj atsın ki? işin içinde başka şeyler vardır.Kiz iki sene boyunca hem o kadar takintili ama hep susmus, beklemiş evlenince mi mesaj atmış? Takıntılı insan, karşı tarafa nefes aldırmaz.
Arkadaşınız kıza çemkireceğine alsın eşini karşısına tek tek tüm hikayeyi anlattıtsın, son 6 ay telefon ve sms dökümlerini de istesin, sonuçta kocası en son 2 sene önce görüşmüş korkacak bir şeyi yok.
Tüm arastırmalar sonunda içi rahat ederse, kızdan şikayetçi olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?