Peki madem siz açıklamalara inandınız bahsi geçen arkadaş eşine inandı neden açtınız bu konuyu?Ya evlenince degerli oldu demek.
kiz zaten dogruluyor ki 2 senedir gorusmediklerini. .
Boyle takintili insanlar yok mu allahaskina. Ben mesela kendimden ornek vereyim 3-4 yil onceki sevgilim hala aklimda .ama gidip aramiyorum rahatsiz etmiyorum. O kizin mahkeme yada baska birseyden korkucagini sanmiyorum.
Mantık çoktan uzaklaştı da uzatmaları oynuyoruz işte.ve mantık sessizce uzaklaşır...
O farkli bir kisi eski sevgilim degol..çünkü kendinden 19 yaş büyük birisinden hoşlanıyorsun!!
demek ki o kız da hala arkadaşının kocasına yanık..
ADAM ARKADAŞINIZI SEÇMİŞ EVLENMİŞ.......tek avuntu bu mu şu an valla ben kendi adıma çok üzüldüm böyle bi zihniyet içinO farkli bir kisi eski sevgilim degol..
kiz yanik olsa ne olcak adam arkadaşımi secmis evlenmis..
Hayir o kizi sevse tutan mi var alır evlenirdi.ADAM ARKADAŞINIZI SEÇMİŞ EVLENMİŞ.......tek avuntu bu mu şu an valla ben kendi adıma çok üzüldüm böyle bi zihniyet için
Arkadaşın bu kadar savunamazdı kocasını iyi ki sen açtın konuyu. 23 sayfa sizi tatmin etmedi mi?O farkli bir kisi eski sevgilim degol..
kiz yanik olsa ne olcak adam arkadaşımi secmis evlenmis..
Eee kadin kendini sevgiliyken aldatan adamin agzindan cikan lafa guveniyo yani :)))))Kiza kesinlikle cevap vermiyormus adam
Hee iyi alalemin kızıyla oynasın dalga geçsin sonra gelsin arkadaşını seçsin.Hayir o kizi sevse tutan mi var alır evlenirdi.
Ya kardesim yorum yapma olsun bitsin.niye kapaticam konuyu? Begenmiyorsan takip etme.Arkadaşın bu kadar savunamazdı kocasını iyi ki sen açtın konuyu. 23 sayfa sizi tatmin etmedi mi?
Konuyu kapattırma seçeneğiniz var.
Burdaki pek çok kişi gibi ben de diyorum ki; eğer o kız takıntılı ise neden iki yıl bekledi? Diyelim ki takıntı yaptı beddua etmez, başka türlü rahatsızlık verirdi. Kız zaten adamla! ilişkisini bitirmiş geri döndürmeye çalışmıyor canını acıtmaya çalışıyor. Direk arkadaşınıza değil, adama saydırıyor. Takıntılı olsa sen yeter ki gel vs. der ama demiyor helalleşme kısmında çünkü gemileri yakmış artık. Siz adamı! sütten çıkma ak kaşık gibi gösterip kızı suçladıkça arkadaşınıza o adamdan! bile daha büyük kötülük yapıyorsunuz. Siz de arkadaşınızı kandırıyor aldatıyor ve adamın! edepsizliğine çanak tutuyorsunuz! Artık kızı kötülemekten ve o adamı! savunmaktan vazgeçin! Tabi eğer arkadaşınızı seviyorsanız...Boyle takintili insanlar yok mu allahaskina. Ben mesela kendimden ornek vereyim 3-4 yil onceki sevgilim hala aklimda .ama gidip aramiyorum rahatsiz etmiyorum. O kizin mahkeme yada baska birseyden korkucagini sanmiyorum.
Yok hoşuma gidiyor saçma cevaplarınYa kardesim yorum yapma olsun bitsin.niye kapaticam konuyu? Begenmiyorsan takip etme.
Iyide iliski yasanmis bitmis artik.sanki herkes ilk sevgilisiyle mi evleniyor.senin esinin hic geride biraktiklari olmadi mi? Bende sevdigimden ayrildim ama hic boyle yapmadım kabullendim ayrılığı.Hee iyi alalemin kızıyla oynasın dalga geçsin sonra gelsin arkadaşını seçsin.
Kocanın böyle bir adam olmasını ister miydin?
O dalga geçilen kızın yerinde sen ve arkadaşında olabilirdi.
Sen o kızla o adam arasında neler yaşandığını nereden bileceksin ki?Iyide iliski yasanmis bitmis artik.sanki herkes ilk sevgilisiyle mi evleniyor.senin esinin hic geride biraktiklari olmadi mi? Bende sevdigimden ayrildim ama hic boyle yapmadım kabullendim ayrılığı.
Niye o kızla evlensin ki? Belli ki başkası ile ilişkisi olduğunda hesabını kapatma yoluna gidecekmiş ki şuan beddualarla onu yapıyor.. Hazır, başkasıyla görüştüğünü, seviştiğini bildiği halde hala çocuk yapma peşinde olan varken? Kurnaz adammış vesselam..Hayir o kizi sevse tutan mi var alır evlenirdi.
Esi muhattab olmak istemiyor.numarasını değiştirsede çözüm olmayabilirr.. yapacak adamın içinde olurr.. kadın ne yaparsa yapsın bundan vazgeçemez.. kızın suçu varsa eşini bırakmıyorsa.. oda ne yapar eder bulurr.. arkadaşınızın eşi.. söyleyememiş mi düş yakamdan evlendim artık.. hangi erkek bir kadına söz geçiremez ki belayı başından atmaz kii heyy yavrum heyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?