Kızlar ya boşverin ne kendinizi yoruyorsunuz, adamı almış çocuğu yapcakmış adam gözünün önünde de gezse konu sahibi ve arkadaşı(?) aa kızda suc şöyle böyle diye adamı yağlayıp ballayacaklar. Ne olursa olsun adamı haklı görüyorlar bizimde destekleyip o kıza tüü kaka bu kız diye şeyler söylememizi istiyorlar. Kız adamla birlikte olduğunda arkadaşın bile yokmuş aklınız bi alsın bi şekilde kızı KUL-LAN-MIŞ bu adam. Kandırmış işte kızın ah etmesi çok normal. Hem ben sanmıyorum kızın 2 sene boyunca sineye çekip iki yıl sonra ayy şuna bir yazayım ahh edeyim diyeceğini. Ya adamla görüştüler oyaladı kızda öğrendi bir şekilde böyle ah ediyor yada başka bir şey var. Ben demiyorum kızlarda onla bunla yatsın kalksın! Ama şu adamları da bulunmaz hint kumaşı gibi yağlayıp ballamayın. Amann ne yazıyorsak sanki. Arkadaşına söyle bir an önce çocuk yapsın geç kalmışşşş.
Kızla olan ilişki gerçekten geçmişte kalmış olup kız adamın evlendiğini duyunca hırs yapıp intikam amaçlı aramış olabilir. Beni rahatsız eden konu arkadaşınızın ilişkisinin "biraz problemli" olduğu dönemde şimdiki kocasının başka bir kızla ilişki kurmuş olduğunu itiraf etmesi. Ayrıca "gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi" cümlesi beni daha çok korkutuyor. Bir kadın bir erkeği adam ettiğini sanabilir, ama çoğu zaman sonradan çok yanıldığını anlar. Adam olmayan adam sonradan adam olmaz. Bu da benden bir özlü söz. Arkadaşınız bir de hemen bebek yapmaktan bahsediyormuş galiba. Bu konuda yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Bence beklesin ve araştırsın. Kocasıyla bu kızın ilişkisini bilen başkaları mutlaka vardır.Kizlar merhaba.su an is yerindeyim.arkadasimda yanimda.bana birsey anlatti konu acmaya karar verdim bende..kendiside okuyor burayi şu an.hemen üye olamayacagi icin benimkinden yaziyoruz..
konu su arkadasim evleneli iki hafta oldu.4 senelik bir iliskinin ardindan evlendiler.dun arkadasimin esine bir msj gelmis.kizin biri saydirmus.iste beni kandirdin hakkimi helal etmiyorum hakaretler beddualar ..arkadasimda msjlari görmüş kizi aramis kiz basta acmamis teli .arkadasim israrla aramis sen benim esimden ne istiyorsun diye..kizda beni kandirdi senin icin benim pesimde onu istemiyorum o kiz bana göre yasli falan demis.ki arkadasimla esi ayni yastalar.arkadasim deliye donmus kiza hakaret etmis cok kizmis çünkü. Esine sormus eside o kizla bir iki sene once birseyler yasadigini ama kizin takinti yapip boyle rahatsiz ettigini anlatmış. .arkadaşım huzursuz oldu daha yeni evli..iliskimiz biraz problemliydi o ara diyor yani esinin o donemde o kizla ufak bir iliski yasadigi donemde..ben tarafsiz olamiyorum sevdigim bir arkadaşım ve gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi...boyle bir olayda siz ne düşünürsünüz. ?
Herseyden once kiz cok gurursuz..sonucta seni birakip baskasiyla evlenmis hala ne ariyorsun beddualar falan komik..sanki kizi hamile bırakmış. ...
Kiza kesinlikle cevap vermiyormus adamYa adam kiza 2 senedir yuz vermese hakaret etse hala pesinde olur mu sence? Tabii ki telefonu karisi acinca oyle demistir olayin baslangicina gitmistir. Yoksa zaten oyle kabullenirdi kiz sinirlenmezdi evlenmesine. Demek ki gorusuyolarmis arada sirada bi umut varmis kizda evlenince soka girmis. Oyle her soylenen soz senet mi?
yani ateşe körükle gitmek gibi bir şey,daha yapıcı konuşabilriz bence
Yok ortak biri cunki arkafaslik sitesinde tanismislarKızla olan ilişki gerçekten geçmişte kalmış olup kız adamın evlendiğini duyunca hırs yapıp intikam amaçlı aramış olabilir. Beni rahatsız eden konu arkadaşınızın ilişkisinin "biraz problemli" olduğu dönemde şimdiki kocasının başka bir kızla ilişki kurmuş olduğunu itiraf etmesi. Ayrıca "gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi" cümlesi beni daha çok korkutuyor. Bir kadın bir erkeği adam ettiğini sanabilir, ama çoğu zaman sonradan çok yanıldığını anlar. Adam olmayan adam sonradan adam olmaz. Bu da benden bir özlü söz. Arkadaşınız bir de hemen bebek yapmaktan bahsediyormuş galiba. Bu konuda yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Bence beklesin ve araştırsın. Kocasıyla bu kızın ilişkisini bilen başkaları mutlaka vardır.
Bu kizda kendince yuvasini korumaya calisiyor.yani cok sevdigi icin ayrilirsa ölür yasayamaz .bir donem ayriydilar o donemde cok aci cekti.bagimli gibi bu adama.Edit: ben su an arkdasina bosan demiyorum.
Aldatilmismi evet. Bu bariz.
Ama affedermi ona kalmis.
Ama affettim deme sekli haydi cocuk yapalimmi olucak?
Cok sacma.
gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi...boyle bir olayda siz ne düşünürsünüz. ?
İşte biz de tam bu hatayı yapmasını engellemeye çalışıyoruz. Birkaç haftalık yuvayı şimdiden koruma derdine düştüyse zaten çocuk mocuk bir işe yaramaz.Bu kizda kendince yuvasini korumaya calisiyor.yani cok sevdigi icin ayrilirsa ölür yasayamaz .bir donem ayriydilar o donemde cok aci cekti.bagimli gibi bu adama.
burada vahim olan durum; kızın, arkadaşınızın eşini araması değil,tam aksine adamın 2 yıl önce takılmış olduğu(!) bir kızın hala ona takıntılı bir biçimde mesaj atmasına, arayıp taciz etmesine izin vermesi. Bu adam 2 yıldır hiç mi kestirip atmamış bu konuyu numarasını da mı değiştirememiş ya da kızın numarasını da mı engelleyememiş arkadaşınız gözünü açsın bu adam bal gibi de ikisini bir arada götürmüş en mantıklı olanıyla da evlenmiş. hiç kusura bakmayın arkadaşınız aldatılmış
Adam sırf ilişkisi biraz problemli diye arkadaş sitelerinden kız mı bulmuş? İdeal baba adayı.Yok ortak biri cunki arkafaslik sitesinde tanismislar
Ya arkadaslar ne bekareti? Kizin bekareti bozulmamis yaa .amma yaptiniz.Bu yoruma imzami a- ta- rim.
Hemen cocuk yapsin evet evet.
Zaten gorunuse gore konuyu acan sizde tek tarafli dusunuyosunuz?
Su an arkdasiniz oldugu icin degisen sey ne?
' arkdasim o benim, objectif olamiyorum yuvasi yikilmasin istiyorum' diyosunz ve herseyi ama herseyi o kiza yikiyosunz.
Tamam belki kiz sevgilisi olan biriyle gorusmemeliydi. Birlikte olmamaliydi arkdasiniz kocasyla. Ama kiz simdi bi erkege guvendi diye tum suc onunmu oldu?
Birlikte olma islevini kizmi gerceklestirdi anlamadimki? Sizin o arkdasinizn kocasi o kizin bekaretini bozmus basbaya.
Kiz burda sadece saf, inanmis vaadlerine ve guvenip sevmis.
Peki bu vaadler kimden nerden geliyor.
Kocasindan.
He he kiz suclu, sevmek sucsa tamam o suclu.
Kocasida magdur, kesin kiz dedi zaten
" bana yalanlar soyle karim yasli de ben sana inaniyim ve bekaretimi sana veriyim, sen gel benim bekaretimi boz, yoksa seni öldururum lime lime ederim!"
Kizin cani yanmis cani, cok buyyk konusuyosun konu sahibi, sende bi kadinsin.
Sevmek inanmak sucmu?
Burda yapilan tamamen kocayi aklamak olmus. Siz burya gunah cikarmayami gelip konu actiniz ya soruyorm size?
Asil yapilmasi gereken arkdaslarinda dedgi gibi dokumanlari cikarip herseyi arastirmakti. Onuda yapmiyosun. Kiz gurursuzda gurursuz. Deger verdigin bekaretin gidince, helede boyle pis kandirilarak o zmn bu kisye siz gurursuz diyemezsinz. Burda asil kilit cumle "onursuz". Buda arkadasina hitaben.
Neyse ya, hadi kossun cocuk yapsin.
Bu kizda kendince yuvasini korumaya calisiyor.yani cok sevdigi icin ayrilirsa ölür yasayamaz .bir donem ayriydilar o donemde cok aci cekti.bagimli gibi bu adama.
yapcaksa ne diye konu açıyor
burda hepimizin vaktini alıyor.
hem sabit fikirli hem farklı görüş kabul etmiyor.
ne dememizi bekliyor .. aaa kız çok yapışkanmış... sen kocanı elinde tut. yap bir çocuk garanti olsun...
evliliğine sahip çık tabi.. elin o...su için güvensizlik mi olur kocana.
hem daha yeni evlisin çekememiş kız ne yüzsüzmüş
bunlar mı yani duymak istedikleri...
hayır asıl yüzsüz ve şe...siz kocası olacak adam... 2 sene önce 2 gün ilişki yaşadığı biri evlenince aramaz bir insanı.. demek ki görüşüyorlardı ki biliyor evlendiğini.
at gözlüklerinizi çıkarın artık ya..
tek koca sizde var sanki.
O dönem takilmis sitelerde oyle demis.bu kizida orda bulmusAdam sırf ilişkisi biraz problemli diye arkadaş sitelerinden kız mı bulmuş? İdeal baba adayı.
4-5 ay ayrı kalmışlar diye yazdı konu sahibi. Yani ciddi bir ayrılık ve birleşme var. Herkes hayatına devam etmeye çalışmış sanırım. Bence bu aldatmaya girmiyor. Ben olsam başkasıyla olan bir adamı istemezdim orası ayrı tabi.Adam sırf ilişkisi biraz problemli diye arkadaş sitelerinden kız mı bulmuş? İdeal baba adayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?