arkadasimin eşini arayan kadin?

Bu yoruma imzami a- ta- rim.

Hemen cocuk yapsin evet evet.
Zaten gorunuse gore konuyu acan sizde tek tarafli dusunuyosunuz?
Su an arkdasiniz oldugu icin degisen sey ne?
' arkdasim o benim, objectif olamiyorum yuvasi yikilmasin istiyorum' diyosunz ve herseyi ama herseyi o kiza yikiyosunz.
Tamam belki kiz sevgilisi olan biriyle gorusmemeliydi. Birlikte olmamaliydi arkdasiniz kocasyla. Ama kiz simdi bi erkege guvendi diye tum suc onunmu oldu?
Birlikte olma islevini kizmi gerceklestirdi anlamadimki? Sizin o arkdasinizn kocasi o kizin bekaretini bozmus basbaya.
Kiz burda sadece saf, inanmis vaadlerine ve guvenip sevmis.
Peki bu vaadler kimden nerden geliyor.
Kocasindan.
He he kiz suclu, sevmek sucsa tamam o suclu.
Kocasida magdur, kesin kiz dedi zaten
" bana yalanlar soyle karim yasli de ben sana inaniyim ve bekaretimi sana veriyim, sen gel benim bekaretimi boz, yoksa seni öldururum lime lime ederim!"
Kizin cani yanmis cani, cok buyyk konusuyosun konu sahibi, sende bi kadinsin.
Sevmek inanmak sucmu?

Burda yapilan tamamen kocayi aklamak olmus. Siz burya gunah cikarmayami gelip konu actiniz ya soruyorm size?
Asil yapilmasi gereken arkdaslarinda dedgi gibi dokumanlari cikarip herseyi arastirmakti. Onuda yapmiyosun. Kiz gurursuzda gurursuz. Deger verdigin bekaretin gidince, helede boyle pis kandirilarak o zmn bu kisye siz gurursuz diyemezsinz. Burda asil kilit cumle "onursuz". Buda arkadasina hitaben.

Neyse ya, hadi kossun cocuk yapsin.

Kızla olan ilişki gerçekten geçmişte kalmış olup kız adamın evlendiğini duyunca hırs yapıp intikam amaçlı aramış olabilir. Beni rahatsız eden konu arkadaşınızın ilişkisinin "biraz problemli" olduğu dönemde şimdiki kocasının başka bir kızla ilişki kurmuş olduğunu itiraf etmesi. Ayrıca "gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi" cümlesi beni daha çok korkutuyor. Bir kadın bir erkeği adam ettiğini sanabilir, ama çoğu zaman sonradan çok yanıldığını anlar. Adam olmayan adam sonradan adam olmaz. Bu da benden bir özlü söz. Arkadaşınız bir de hemen bebek yapmaktan bahsediyormuş galiba. Bu konuda yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Bence beklesin ve araştırsın. Kocasıyla bu kızın ilişkisini bilen başkaları mutlaka vardır.

Kiza kesinlikle cevap vermiyormus adam

Edit: ben su an arkdasina bosan demiyorum.
Aldatilmismi evet. Bu bariz.
Ama affedermi ona kalmis.
Ama affettim deme sekli haydi cocuk yapalimmi olucak?
Cok sacma.

yani ateşe körükle gitmek gibi bir şey,daha yapıcı konuşabilriz bence

Merak etmeyin konu sahibinin arkadasi evliligini saglamlastirnak icin cocuk yapmayi dusunuyormus. Burdaki yorumlar onu etkilemiyor bence.

Hatta yorumlar devam ederse nikah bile tazeleyebilirler.

Bir de yorumlarda kimse bosan vs. gibi tavsiyelerde bulunmamis. Diger kadini gunah kecisi ilan etmek icin harcadigi enerjiyi daha yapici bir yonde harcamasini tavsiye ediyor herkes. Kocasina guven sorunu yasamamasi icin ilerde, bu durumu iyi arastirmasini oneriyor herkes. Diger kadin tamamen hakli ya da sucsuz da demiyor kimse. Ancak ortadaki ana sorun diger kadinin gurursuzlugu gibi bir hava yaratildi basta.

Yok ortak biri cunki arkafaslik sitesinde tanismislar

Edit: ben su an arkdasina bosan demiyorum.
Aldatilmismi evet. Bu bariz.
Ama affedermi ona kalmis.
Ama affettim deme sekli haydi cocuk yapalimmi olucak?
Cok sacma.
Bu kizda kendince yuvasini korumaya calisiyor.yani cok sevdigi icin ayrilirsa ölür yasayamaz .bir donem ayriydilar o donemde cok aci cekti.bagimli gibi bu adama.

Yasak mi bilmiyorum telefonu istiyor birseyler yazicakmis?

gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi...boyle bir olayda siz ne düşünürsünüz. ?

Basaramamis ama zira ben bu herifin adam olmadigini dusunuyorum.

Arkadasin bence bos yere kendini kucuk dusurmesin. Rezil kocasinin kandirdigi kadinlarla muhattap olup kendini yerlerde surumesin. Kocasi bir zahmet kendi pislikleriyle ugrasssin.

Bu kizda kendince yuvasini korumaya calisiyor.yani cok sevdigi icin ayrilirsa ölür yasayamaz .bir donem ayriydilar o donemde cok aci cekti.bagimli gibi bu adama.
İşte biz de tam bu hatayı yapmasını engellemeye çalışıyoruz. Birkaç haftalık yuvayı şimdiden koruma derdine düştüyse zaten çocuk mocuk bir işe yaramaz.

ben de aldatıldım ama beni aldattığı kadını suçlamıyorum,tek suçlu buna fırsat veren eski sevgilim...o kadın olmasa başka biriyle aldatacaktı.insan eşinde ya da sevgilisinde suç aramıyor da,onu aldattığı kadında suç arıyor.tabi kadında da suç vardır ama en büyük suçlu bizi aldatan adam sıfatlı mahlukatta.

Aynen boyle dusunuyorum, bu herif rezil.

Herif rezil de , soz konusu hatun da rezil. Bariz aldatilmis, aptal yerine konmus, bir de gidip herife yapismis ille de cocuk yapicam elimden gitmesin diye. Yazik, hatuna acidim bu kadar ezik olunmaz. Adam gitmesin diye ayagimi op dese oper.

Ya arkadaslar ne bekareti? Kizin bekareti bozulmamis yaa .amma yaptiniz.

Ha tm o zmn cocuk yapsin.
Cocuk yapmak tek care zaten.
Arkdasiniz haksizya, kendini kanitlamasi lazim kocasina.
Burda hakli haksiz karisti ya.
Sanki aldatan arkdasinizda kocasinin gonlunu alabilmek icin hamile kalicak.
Kocasi zamaninda arkdasinizi aldatmis baska bi kizin koynuna girmis! Hatirlatin bi zahmet.

Bu zamanda zengin koca nerdeeeeeeeeeee, sirfintilara birakmamak icin hemmen cocuk yapmak gerek tabi. Yoksa mazallah kapnin elinde kalir herif

valla senin arkadaş çatır çatır aldatılıyor ama tabi tercih meselesi.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
diğer kadına üzüldüm nasıl canı yanmış ki beddualar etmiş.
adam hovarda belli ki.
aa ama arkadaşın yuvasını bozmasın dimi nolcak

Adam sırf ilişkisi biraz problemli diye arkadaş sitelerinden kız mı bulmuş? İdeal baba adayı.
4-5 ay ayrı kalmışlar diye yazdı konu sahibi. Yani ciddi bir ayrılık ve birleşme var. Herkes hayatına devam etmeye çalışmış sanırım. Bence bu aldatmaya girmiyor. Ben olsam başkasıyla olan bir adamı istemezdim orası ayrı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…