- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.628
- 898
Benim mi aklım almıyor?
Kadın niye 2 sene önce ayrıldığı adama 2 haftalık evli iken mesaj atsın?
Ben bu ilişkinin 2 sene önce bittiğine inanamıyorum.
üstelik en fazla 4 ay birlikte olmuşlar kızın ağır takıntılı olması lazım ki öyle bir kız 2 sene boş bırakmaz.
Arada sıra mesaj atıyormuş açıklaması da saçma adam neden daha önce numarasını değiştirmemiş?
Ya ne diyecekti?Zaman gostericek.adam demis o kizla senle yasadigim şeyleri yasayamadim.o kizi hic sevmedim falan demis.
Bana gore kizin yaptigi gurursuzluk...ben olsam tenezzül etmem boyle adami aramayi..
sürekli kıza suç bulmuşsunuz ama unuttuğunuz bir şey var. arkadaşına karşı sorumluluğu olan eşi, kız değil. aldatma yada başka bişi varsa hesabını eşinden sormalı kızdan değil. kız için gurursuz evli adamı arıyor diyorsunuz ya çok merak ediyorum arkadaşınız çok mu gururlu ki o kadını arıyor! doğru veya değil böyle bir durumda nasıl insan kendini yedirir de arar karşı taraftakini! sonrada kalkıp o kız gurursuz dersiniz.Kizda henuz dogru duzgun tanimadigi adamla niye yatmis.arastirsaymis gecmisini.
Kiz terk edildigi icin gurur yapmis iste takinti olmus.arada saydiriyormus boyle msj atip.numarasini degistirmemesi hata evet..Benim mi aklım almıyor?
Kadın niye 2 sene önce ayrıldığı adama 2 haftalık evli iken mesaj atsın?
Ben bu ilişkinin 2 sene önce bittiğine inanamıyorum.
üstelik en fazla 4 ay birlikte olmuşlar kızın ağır takıntılı olması lazım ki öyle bir kız 2 sene boş bırakmaz.
Arada sıra mesaj atıyormuş açıklaması da saçma adam neden daha önce numarasını değiştirmemiş?
Bu hikayede çok açık var ama konu sahibi ve arkadaşı her durumda adamı savundukları için gözlerini kapatmışlar.Ben de aynen boyle dusunuyorum.
2 yil once bitti = hikaye
ne sevgiymiş arkadaşSeviyor iste .
Kiz rahatsiz etmemesi icin kizla konusmus.siz olsaniz susup otururmusunuz?sürekli kıza suç bulmuşsunuz ama unuttuğunuz bir şey var. arkadaşına karşı sorumluluğu olan eşi, kız değil. aldatma yada başka bişi varsa hesabını eşinden sormalı kızdan değil. kız için gurursuz evli adamı arıyor diyorsunuz ya çok merak ediyorum arkadaşınız çok mu gururlu ki o kadını arıyor! doğru veya değil böyle bir durumda nasıl insan kendini yedirir de arar karşı taraftakini! sonrada kalkıp o kız gurursuz dersiniz.
ayrıca tanımadığı adamla yatmış diyorsunuz sonra bekareti bozulmamış diyorsunuz?
bir insanı tanımanın zamanı yoktur bunu sakın unutmayın. kız doğru düzgün tanımamış neden bi kaç günlük bişimiş. ama arkadaşınız eşini çok iyi tanımış neden 4 sene geçirmiş. ama 4-5 ay ayrı kaldığı zaman başkalarının kollarına gidecek kapasitede biri olduğunu tanıyamamış!
daha yeni evli biri için yazdıklarım çok ağır olmuş olabilir. arkadaşını kırmak üzmek asla istemem. onun durumu şuan çok zor farkındayım ama gerçekleri görmeli. her an tetikte olmalı bence. çocuk konusunda çok bişi demek istemiyorum ama hayatının ikinci hatası olur oda.
Arkadaşım senin aklın alıyor mu? En fazla 4 ay biriyle çık ayrıl. 2 sene sonra adama mesaj at.Kiz terk edildigi icin gurur yapmis iste takinti olmus.arada saydiriyormus boyle msj atip.numarasini degistirmemesi hata evet..
ağzına sağlık az bile demişsin olay zaten ağır ve hala burda adamı koruyo konuyu açan yani onlar sadece öle fikir için bakıyolar adamı cezalandırıcağı falan yok yani halinden memnunda öle kimseye diyememiş buraya yazmış..sürekli kıza suç bulmuşsunuz ama unuttuğunuz bir şey var. arkadaşına karşı sorumluluğu olan eşi, kız değil. aldatma yada başka bişi varsa hesabını eşinden sormalı kızdan değil. kız için gurursuz evli adamı arıyor diyorsunuz ya çok merak ediyorum arkadaşınız çok mu gururlu ki o kadını arıyor! doğru veya değil böyle bir durumda nasıl insan kendini yedirir de arar karşı taraftakini! sonrada kalkıp o kız gurursuz dersiniz.
ayrıca tanımadığı adamla yatmış diyorsunuz sonra bekareti bozulmamış diyorsunuz?
bir insanı tanımanın zamanı yoktur bunu sakın unutmayın. kız doğru düzgün tanımamış neden bi kaç günlük bişimiş. ama arkadaşınız eşini çok iyi tanımış neden 4 sene geçirmiş. ama 4-5 ay ayrı kaldığı zaman başkalarının kollarına gidecek kapasitede biri olduğunu tanıyamamış!
daha yeni evli biri için yazdıklarım çok ağır olmuş olabilir. arkadaşını kırmak üzmek asla istemem. onun durumu şuan çok zor farkındayım ama gerçekleri görmeli. her an tetikte olmalı bence. çocuk konusunda çok bişi demek istemiyorum ama hayatının ikinci hatası olur oda.
Ya evlenince degerli oldu demek.Arkadaşım senin aklın alıyor mu? En fazla 4 ay biriyle çık ayrıl. 2 sene sonra adama mesaj at.
Kız takıntılı olsa o günlerde aramaz mı arkadaşını? Olay taze iken acısı taze iken daha saldırgan olmaz mıydı?
Neden 2 sene beklesin ?
Adam etmek derken adam evlilik yanlısı degildi pek ailem olsun yuvam olsun diye dusunceleri yoktu baslarda.ne sevgiymiş arkadaş
bir de adam etmek için çok uğraştı demişsiniz. bence adamın kıçını kaldırmak için çok uğraşmış .. başarılı da olmuş..
mutluluklar...
Kizda henuz dogru duzgun tanimadigi adamla niye yatmis.arastirsaymis gecmisini.
Bu bekaret bozulmadan yatma olayına da bayılıyorum.Ya arkadaslar ne bekareti? Kizin bekareti bozulmamis yaa .amma yaptiniz.
Adam etmek derken adam evlilik yanlısı degildi pek ailem olsun yuvam olsun diye dusunceleri yoktu baslarda.
Boyle takintili insanlar yok mu allahaskina. Ben mesela kendimden ornek vereyim 3-4 yil onceki sevgilim hala aklimda .ama gidip aramiyorum rahatsiz etmiyorum. O kizin mahkeme yada baska birseyden korkucagini sanmiyorum.Eğer adam! kızla arkadaşlık sitesinde tanıştı ve iletişimleri yok ise, evlendiğini nerden öğrendi? Gerçi bir kaç haftalık ilişki için üzerinden iki yıl geçtikten sonra da kimse beddua etmez. Çok huzur bozacak olsa eskiye ait fotoları vs. gönderir ilişkimiz devam ediyor seni aldatıyor der. O kızın arkadaşınız ile bir işi yok bence bunu önce siz sonra da arkadaşınız anlayın. Ayrıca diyelim ki ayrıldıkları dönemde bu kızla ilişkisi başladı kız hemen nasıl yanına geldi de bu kızla yattı? O zaman arkadaşınız ile birlikteyken de bu kız varmış ki ayrılır ayrılmaz bu kızın kollarına atmış adam kendini. Bir de kız arkadaşına eşin sen yaşlı olduğun için senle evlenmeyeceğini söyledi bana demiş ya bu kız arkadaşınızı nerden biliyor? Demek ki kızla arkadaşınızla birlikteyken de görüşmüş ve arkadaşınız ile evlenmeyeceği sözünü almış. Yoksa eski sevgilisi ile evlilik muhabbetini yeni sevgilisine yapacak hali yok....Bir de iki yıl önce kısa süreli bir ayrılık yaşamışlar araya bu kız girmiş diyelim ve adam!la bu kız ilişki yaşamış, bitirmişler ve adam! arkadaşınıza dönmüş eeee bu kız niye o zaman değil de şimdi bu halde ve beddualar ediyor? Bana bu hikayede kızın tek yalanı iki yıl önce yaşadık demesiymiş gibi geliyor. Nedendir bilemem ama son dönem medyada da geniş yankı bulduğu üzere ya arkadaşınızın mesajları sebebi ile kendisine tazminat davası açılacağından korktu ya da arkadaşınızın tehditlerinden. Ayrıca adam!da arkadaşınıza karşı kızı savunuyor. Ben onu çok üzdüm vs. diye. Mantıksal olarak baktığınızda bu olayda arkadaşınız mağdur, eğer kız arkadaşınızı bilmeksizin ilişkisine devam etti ise mağdur hayatın zevkini sefasını süren ve tek suçlu da adam! İnşallah arkadaşınız olay ve evliliği ile ilgili mantıklı düşündüğünde onun için çok geç olmaaz...
Not : Adam kelimesi sadece cinsiyet belirtme amacı ile kullanılmıştır. Sonradan, adam kelimesine hareket olmasın diye A kişisi diye mi adlandırsa mıydım ki acaba diye düşünmedim değil...
'Alışmadık popoda don durmaz' diye ne güzel söylemiş atalarımız.Adam etmek derken adam evlilik yanlısı degildi pek ailem olsun yuvam olsun diye dusunceleri yoktu baslarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?