arkadasimin eşini arayan kadin?

sevgican hanım eğer arkadaşınıza yardım etmek istiyorsanız ki bu konuyu açmışınız farklı fikirler duymak istemişsiniz demek ki istiyorsunuz neden sureklı arkadasınızın esini savunuyorsunuz gercekten anlayamadım ve bi şey sorcam sizce eşi ne kadar suclu bu durumdan?

Ayri oldugu donemde görüştüğü icin aldatmaya girmiyor bence.sonucta ayriydilar.kiza umit verdiyse tabi suclu ama kiz takıntı yapmis olabilir .bir kafa karisikligi yasanmis demek ki zaten aradigini kızda bulamamis arkadaşıma dönmüş onu sevdigino anlamis.

ne demek muhattap olmak istemiyorr... karısımı muhattap olacakmışş... üzerine düşeni yapsınn.. bu nedir böyle yaa.. arkadaşınızın muhattap olmaması gerekir asıll... ayy ne saçmalık
muhattap olcak yüzü olmadığı içindir ee feysi falan da kapatmış adamın istemediği (!) çok net ...

Kiz rahatsiz etmemesi icin kizla konusmus.siz olsaniz susup otururmusunuz?
kız konuşmuşta ne olmuşş tamam mı demişş... mahkemenin bile durdurmayacağını söylemiştinizz... arkadaşınızz 2 senedir napıyormuşşş.. hiç mi görmemiş şüpelenmemiş.. madem kız takıntılı 2 senedir rahatsız etmemiş te yeni mi aklına gelmişşş

Hic boyle bir msj görmemiş daha once.kiz bir kac ay once facebooktan msj yazmış. Bir kac kere daha yapmis böyle. Her gun degil .

Adam resmen kabul etmemis mi arkadasinizi aldattigini???
Ben mi yanlis anladim..
1-2 yil once birseyler yasamislar o donemde arkadasinizla iliskisi biraz calkantiliymis ama sevgililermis neticede..
Adam itiraf etmis resmen..
2 haftalikta bir evlilik valla zor ne diyeyim...

ayrı olduğu dönemde aldatma sayılmama durumuna ben de katılıyorum eğer kesin olarak bitirildiiyse başkaları girebilir hayatlarına ama ARADIĞINI KIZ DA BULAMAMIŞ ARKADAŞIMA DÖNMÜŞ ONU SEVDİĞİNİ ANLAMIŞ kısmına asla katılmıyorum umarım siz de arkadaşınıza bu şeklide telkin vermiyorsunuz öyle düşünürsek adam istediğini şimdi de yapsın sonra aa ben seni seviyodum baktım ama isteidiğimi bulamadım desin o doğru olur mu

Kiz rahatsiz etmemesi icin kizla konusmus.siz olsaniz susup otururmusunuz?
Bende benzerini yaşadım hemde onu değil beni arıyordu hiçte muhatap olmadım. ayrıca kırmızı yaptığım yeri iyice okuyun susup oturmamak kızı arayıp tehdit etmek değil. kocasına karşı susup oturan arkadaşınız bilmem farkında mısınız. ama pardon kızı arayıp saydırıp ölümle tehdit edince susup oturmuş olmuyorsunuz sizde haklısınız.
yazdıklarımdan kızı savunduğumda çıkmasın lütfen ortada bir yanlış var ve bunu sürdüren bir kaç kişi. ama eş ortada yok neden muhatap olmak istemiyor. o etrafındaki kadınların birbiriyle çatışması seyredip egosunu tatmin ediyor.

Hic boyle bir msj görmemiş daha once.kiz bir kac ay once facebooktan msj yazmış. Bir kac kere daha yapmis böyle. Her gun degil .
arkadaşınızz da biraz ayakta uyumuşş .. adam bu kızı susturmayı becerememişş.. tabiki de istememiş çünküü.. adam kenara çekilmişş.. eşiyle kızı muhattap ediyorr.. adam yüzverdikçe kız neden msj atmasın kiii .. dahada atar evine bile gelirr madem sorun kızda ya güyaaa

Adam kufur edicem falan demis arkadaşım istememis muhattab etmek .

Ayri olduklari donemde.

muhattap olcak yüzü olmadığı içindir ee feysi falan da kapatmış adamın istemediği (!) çok net ...
Bende şeyi merak ettim kızla muhattap olmak istemiyor ya, peki arkadaşlık sitesindeki hesabını napmış ki acaba? Onu da kapatmıştır şimdi yazık adamcağıza iyice asosyal oldu canım yaaa ..

Bende şeyi merak ettim kızla muhattap olmak istemiyor ya, peki arkadaşlık sitesindeki hesabını napmış ki acaba? Onu da kapatmıştır şimdi yazık adamcağıza iyice asosyal oldu canım yaaa ..
O hesabi baristiklari zaman kapamis.ben adama inandim çünkü boyle bir adam bile kizlarin ilgiso coktu ona sadece bu kiz degil yani boyle biri evlendiyse demek ki bu kizi cok sevdi arkadas.hic evlenicek bir tip degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…