arkadasimin eşini arayan kadin?

O hesabi baristiklari zaman kapamis.ben adama inandim çünkü boyle bir adam bile kizlarin ilgiso coktu ona sadece bu kiz degil yani boyle biri evlendiyse demek ki bu kizi cok sevdi arkadas.hic evlenicek bir tip degildi.

valla siz adamı bu kadar göklere cıkarırsanız o adam önünde aldatsa ordan inmezzzzzzz siz adama inanmaya devam edin adama göre zaten hava hoş herkes mutlu

Benim böyle bir arkadaşım olsun istemezdim. Arkadaş dediğin insanın gözünü açmalı. Aşkla veya başka bir nedenle benim görmek istemediğim şeyleri bak bi de şu yönden düşün diye beni düşünmeye sevk etmeli. İyi ya da kötü. Sadece benim düşündüğüm dediğim şeylere haklısın diyerek aynı doğrultuda cümleler kurmamalı. Benden zeki mi olmalı mı hatta

Adam kufur edicem falan demis arkadaşım istememis muhattab etmek .
klasik erkek savunmasıdır. yanında arar iki üç sayar küfür eder. kapatır ve karıcım bak ben seni seviyorum görüyorsun o önemli değil der ve önündeki maçlara bakar...

Baslarda araları bozuk olduğu bi dönemde bu kizla görüşmüş demistiniz simdi de ayrildiklarinda diyorsunuz. Ikisi farkli seyler ama. Ayriysa görüşmus olabir normaldir ayri sonucta (tabi diger bazi vaatlerle kandirmadiysa). Ancak ilk söylediğiniz gibi sadece arasi bozuksa daha kötü hem arkadaşınızi aldatmis hem de diger kizi iyi kandirmis ve onu da aldatmis bi bakima.diger kiz da kendi açısından hakli. Kusura bakmayın. Adami savunup kizi haksiz goruyorsunuz ama.. hem siz kendi dusuncerinizin tersini savunuyorsunuz şu an. Bir arkadaş başka bir uyeye yaptiginiz yorumu alintilamisti. Aslında farkli seyler söylemeliydiniz. arkadasinin basina gelmis diye düşüncesini degistirmemeli insan.ya da baskasina hic o tarz yorum yapmayın belki dusunceniz o uyede etki birakti ? Baska uyeye oyle bi yorum yapip sonra arkadaşızin gözü önünde buraya yazarak eşini hakli cikarmayi düşündünüz galiba ama yorumlar istediginiz gibi gelmedi.

klasik erkek savunmasıdır. yanında arar iki üç sayar küfür eder. kapatır ve karıcım bak ben seni seviyorum görüyorsun o önemli değil der ve önündeki maçlara bakar...
katılıyorummm .. kadın biraz kendi gözünü açmalı eşininkinede kapatmalı

Anaa sen şu yaş takıntılı olan avrupaisin kızlar dikkat konu sahibi güzel güzel yazıp sonradan herkese kezban diyen biri

valla siz adamı bu kadar göklere cıkarırsanız o adam önünde aldatsa ordan inmezzzzzzz siz adama inanmaya devam edin adama göre zaten hava hoş herkes mutlu
Ben afami taniyorum.yani evlenmek icin evlenen adamlardan degil.arkadasimi cok sevdi biliyorum yoksa evlenmezdi.

Ordaki kadin evliyken aldatilmisti.burda ayriyken gorusmus adam bu aldatma degil.evet aralari bozukken dedim cunku gecici bir ayrilik yasadilar.

Ordaki kadin evliyken aldatilmisti.burda ayriyken gorusmus adam bu aldatma degil.evet aralari bozukken dedim cunku gecici bir ayrilik yasadilar.
o ayrıldıkları dönem hayatına biri girdiğini barıştıktan sonra arkadaşınıza anlatmışmı? buda önemli bir kriter değilmi sizce?

Ben afami taniyorum.yani evlenmek icin evlenen adamlardan degil.arkadasimi cok sevdi biliyorum yoksa evlenmezdi.
Ben adamı tanımıyorum ama sevgi nedir aşk nedir çok iyi biliyorum, seven aşık adam araya ayrılık girse dahi kimseyi sokmaz sokamaz, sevdiğinden başkasına dokunamaz! Aşk sevgi ilişki yaşamaya bağlı şeyler değil ki! Boşuna diyor "ayrılık da sevdaya dahil" diye...
Siz ya bizim zekamızla alay ediyorsunuz ya da kk olarak hepimizin sabrını deniyorsunuz bilemiyorum! Adam sizin kadar savunamaz kendi yaptığını.

evlilik öncesı 4 yıllıklar
adam 1-2 yıl önce diğeriyle bişiler yasıyor ve bunu eşine sanki ondan önceymıs gibi rahat anlatıyor.

arkadasının da kılıf hazır yalnız '' ilişkimiz problemlıydı, o ara yapmıs''

ee demek ki bu adam ne zaman eşiyle problem yaşasa kendını başkalarının yanına atacak.

adam mı yokmus bunu adam etmek için ugraşmış. huylu huyundan suyundan vazgecmez.
o arkadasının evlılıgı kocasının sevgılılerıyle gecmezse saşırmam.

o arkadasına söyle en az 3 yıl çocuk yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…