Okuyor su an.mesai boyunca okuduk.sert yazdiginizi düşünüyor .onlarin basina gelse ne yaparlardi diyor.peki arkadaşınız bu yorumları okuyunca ne tepki verdi ne düşünüyor ya da bi değişme oldu mu fikirlerinde ?
Ayriymislar diyorumSevgiliyken aldatilmak aldatilma sayilmiyo yani :d
ozaman nasıl emin oluyorsunuz ayrıldıkları dönemde olduğuna? kız 2 sene önce demiş şu ay dememiş ki.bu bile soru işareti yaratmıyormu sizde?Hayir anlatmamis.
Arkadasimin yaşı var ondan cocuk istiyor gec omadanevlilik öncesı 4 yıllıklar
adam 1-2 yıl önce diğeriyle bişiler yasıyor ve bunu eşine sanki ondan önceymıs gibi rahat anlatıyor.
arkadasının da kılıf hazır yalnız '' ilişkimiz problemlıydı, o ara yapmıs''
ee demek ki bu adam ne zaman eşiyle problem yaşasa kendını başkalarının yanına atacak.
adam mı yokmus bunu adam etmek için ugraşmış. huylu huyundan suyundan vazgecmez.
o arkadasının evlılıgı kocasının sevgılılerıyle gecmezse saşırmam.
o arkadasına söyle en az 3 yıl çocuk yapmasın
Basta ayriymislar demiyodun bi ara aralari bozukmus diyodun niye cark ettinAyriymislar diyorum
Tabi tabi gec olmadan bu adamdan cocuk yapsin aldatilmayi daha iyi taclandiramazArkadasimin yaşı var ondan cocuk istiyor gec omadan
eşinin peşinde dolanan, sürekli aldatılan kadın olmak ıstıyorsa yapsın tabii hemen .Arkadasimin yaşı var ondan cocuk istiyor gec omadan
sert yazmak değil aslında ama belki ciddi anlamda hayata başka pencerelerden bakıyorum sizinle kendi adıma konuşursam ondan yorumlarım farklı gelmiştir dicem ama bi sürü her yastan bayanız hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz bu kadar şeye rağmen çocuk yapmayı düşünmesi şaka gibi geliyo kafasında netlik olsa bu konuyu bu kadar takıp buraya yazmaz net olmadıgı birinden çocuk sahip olmak istemesini ben hiç bi şekilde anlayamıyorum meselaOkuyor su an.mesai boyunca okuduk.sert yazdiginizi düşünüyor .onlarin basina gelse ne yaparlardi diyor.
Allah akıl fikir versin konuyu neden açtığınız anlaşılmıyor ne istediğinizi bilmeyen arkadaşlarsınız vesselam Allah selamet versin size.Okuyor su an.mesai boyunca okuduk.sert yazdiginizi düşünüyor .onlarin basina gelse ne yaparlardi diyor.
ben de tam bunları yazacaktımKız neden gurursuz olsun? Gurursuz olduğunu düşünmek tam anlamıyla bir erkek düşüncesi. Bu adam evlenmeden kısa süre öncesine kadar bu kızla birşey yaşamış ki kız da kendinde hesap sorma hakkını buluyor ki hakkıdır. Bir kadına, bir erkek kötü bir şey (ağır bir şiddet) yaşatıyor ve sırf evlendi diye susmasını, yaşatılanın hesabını sormamasını beklemek niye? Erkekler masum değiller onları temize çekmeyi bırakmalıyız kadınlar olarak. "Siz o kızın yerinde olsaydınız ne yapardınız? " bu soruyu kendinize hiç yönelttiniz mi? Muhtemelen öfkeyle bir çok kadın aynı şeyi yapar. O kız nezdinde bu türlü şeyler yaşayıp susmayan tüm kadın arkadaşları kutluyorum.O kız da iyi ki yaşatılanın hesabını soracak kadar kendine güveniyor ve belki de bir kadına yanlış insanla evlendiğini gösterecek.
Ve bitirmeden ilişki 4 yıllık ise bu mevzu 2 yıl evvel yaşanmış ise o dönemde arkadaşınızın ilişkisi 2 yıllık imiş ; 2 yıllık ilişkide 4-5 aylık ayrılık içinde hemen başka bir ilişki yaşayan bir erkek hiç bir zaman güvenilir bir erkek olamaz. Güvenilir olsaydı muhtemelen bu yaşadıklarını tekrar birleşme aşamasında mutlaka dile getirirdi diye düşünüyorum .
O doneme geliyor iki sene once ayrilik yasadilat cunkozaman nasıl emin oluyorsunuz ayrıldıkları dönemde olduğuna? kız 2 sene önce demiş şu ay dememiş ki.bu bile soru işareti yaratmıyormu sizde?
ya bilmeden konuşma . ben bekarım ben olsam ben derim kimden çekincem sanki beni tanıyorsunuz. hay allahım ya .Bence arkadasin degil senin basina geldi bu.
Erkek olmak varmis valla..
2 hatun paylasamiyor ohh misss..
Adam muhatap olmasin kadinlar kapissin.
Daha evleneli 2hafta olmus onlarin suan cicim aylarinda olmasi gerekirdi. Balayi ve yatak.
Adamin kirdigi findiklar yol olmus gelmis kabuklari arkadasina dokulmus..
5 cocuk yapsin. Bulunmaz boyle koca valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?