arkadasimin eşini arayan kadin?

peki arkadaşınız bu yorumları okuyunca ne tepki verdi ne düşünüyor ya da bi değişme oldu mu fikirlerinde ?
Okuyor su an.mesai boyunca okuduk.sert yazdiginizi düşünüyor .onlarin basina gelse ne yaparlardi diyor.

Arkadasimin yaşı var ondan cocuk istiyor gec omadan

Okuyor su an.mesai boyunca okuduk.sert yazdiginizi düşünüyor .onlarin basina gelse ne yaparlardi diyor.
sert yazmak değil aslında ama belki ciddi anlamda hayata başka pencerelerden bakıyorum sizinle kendi adıma konuşursam ondan yorumlarım farklı gelmiştir dicem ama bi sürü her yastan bayanız hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz bu kadar şeye rağmen çocuk yapmayı düşünmesi şaka gibi geliyo kafasında netlik olsa bu konuyu bu kadar takıp buraya yazmaz net olmadıgı birinden çocuk sahip olmak istemesini ben hiç bi şekilde anlayamıyorum mesela

Sze şunu söyleyim bi erkek cddi dşndüğü sözde sewdiği kız varken hep bni arıyordu bi ewet de bırakcam onu seni sewiyorum diodu. Hafta içi bi msj atmayan adam hafta sonu bıktırıyordu. Kızla konuştum sahip çık bni rahatsz ediyor dedm . Kızın cevabı şu ' sana mı inancam ona mı bırak peşini yapışmışın sewgilime. ''
Bi ay geçti tekrar aramalar başladı . Numaramı değiştrdm. Yani demem o kii eşi hç masum gelmedi bna. Bir daha ararsa mahkemeye vercez die iyi söylemiş ikiside suçluysa bida konuşmaya cesaret edemezz

Arkadaşınız için çok kötü bir arkadaşsınız çok üzüldüm haline bu anlattığım ona şifa olur mu bilmem ama anlatmadan edemeyeceğim. 4 yıllık bir erkek arkadaşım vardı bir dönem ayrıldık sonrasında barıştık ve ayrı olduğumuz dönemde sevgi diye bir kızdan kendisine kargo geldiğini gördüm. Kutu duruyordu da ordan. Sordum bu ne diye annemin amcasının torunu annemler ilçe otuyor ya orda kargo hizmeti yok ya bana birşeyler gönderdiler sağolsun sevgi şehir merkezinden bana göndermiş dedi. Nedense hiç tatmin olmadım. Aradan yıllar geçti bir gün ben dedim ki bu sevgi olayı beni hiç tatmin etmiyor bunun yalan olduğunu öğrenirsem evli de olsak kırk çocuğumuzda olsak boşanırız kem küm etti yok öyle birşey vs. dedi neyse biz evlilik hazırlığı yaparken öğrendim ki beni başkasıyla aldatmış. Beni çok sevdiğine dair yeminler o kıza hakaret etmeler vs. ama asla o kıza hakaret ettirmedim çünkü suçlu değildi sonradan itiraf etti ki sevgi olayı da yalanmış anladı tabi benle evlense dahi bu işin sonu yok ben kendimi aldatılmış sayarım. Benim için o iş orada bitti. Sonradan öğrendim ki hakaretler ettiği senin tırnağın olmaz, seni üzerse ağzını burnunu kırarım dediği kızla evlenmişler. Kıza üzüldüm yazık! Çünkü aldatmak bir karakter bozukluğudur. Ayrıldığı dönemde dahi olsa başkasına dokunabildi ise bu demek ki sonrası gelecek! Boşan-boşanma diyemem çok zor bir durum ama bir daha yaşamayacağım o kız tüh kaka deme. Asıl suçlu ve karakteri bozuk olan senin koynunda bu yaşadıklarının tek sorumlusu o!

Sevgiliyken hirli bi adam olsa AYY CNMM BEN ONU ADAM EDENE KADAR NELER CEKTIMM demezdi. Muhtemelen ne idugu belliydi ama bulduk bi sekilde evlenelim evlenince duzelir dedi evlendi. Simdi adamin ortaya pislikleri cikiyor AMA BENIM YASIM GECIYOO COCUK YAPMAM LAZIMM NASILSA SEVGILIYKEN BOYNUZLANMISIM BI SEY OLMAZ diyor. Bu kadar kolay sineye cektigi icin zaten adamin da hamurunda oldugunu icin evlilik boyu aldatmalar devam edecek bu sefer de SERI OLARAK ALDATILIYORUM AMA COCUKLARIM ICIN KATLANMAK ZORUNDAYIM BIRTANEM diyecek. Hadi eskiden kadinin ekonomik ozgurlugu yoktu cahildi katlaniyodu bazilari onursuzluga. Bu devrin kadinlarina noluyo egitimli kulturlu statu sahibi kazandigi para belki adamdan cok ama nosyon ayni. Demek ki bazi seyler karakter isi guc degil mesele

Son düzenleme:
Allah akıl fikir versin konuyu neden açtığınız anlaşılmıyor ne istediğinizi bilmeyen arkadaşlarsınız vesselam Allah selamet versin size.

Arkadaşınız hababam kızı kötülememizi bekledi sanırım. Ama gerçekten sizin gibi sabit fikirli insanların şöyle konu açıp fikir alma isteğine hastayım. Sayfalarca yazılmış ama sonuç olarak; siz sert yazıyorsunuz, kız tü kaka. Bundan bir adım ileri gidilmemiş. Alan veren razıysa ne diye danışıyorsunuz? Burdaki hanımların %90'ı arkadaşınızın aldatıldığını düşünüyor. Arkadaşınız ne düşünüyor hala?

Kız neden gurursuz olsun? Gurursuz olduğunu düşünmek tam anlamıyla bir erkek düşüncesi. Bu adam evlenmeden kısa süre öncesine kadar bu kızla birşey yaşamış ki kız da kendinde hesap sorma hakkını buluyor ki hakkıdır. Bir kadına, bir erkek kötü bir şey (ağır bir şiddet) yaşatıyor ve sırf evlendi diye susmasını, yaşatılanın hesabını sormamasını beklemek niye? Erkekler masum değiller onları temize çekmeyi bırakmalıyız kadınlar olarak. "Siz o kızın yerinde olsaydınız ne yapardınız? " bu soruyu kendinize hiç yönelttiniz mi? Muhtemelen öfkeyle bir çok kadın aynı şeyi yapar. O kız nezdinde bu türlü şeyler yaşayıp susmayan tüm kadın arkadaşları kutluyorum.O kız da iyi ki yaşatılanın hesabını soracak kadar kendine güveniyor ve belki de bir kadına yanlış insanla evlendiğini gösterecek.

Ve bitirmeden ilişki 4 yıllık ise bu mevzu 2 yıl evvel yaşanmış ise o dönemde arkadaşınızın ilişkisi 2 yıllık imiş ; 2 yıllık ilişkide 4-5 aylık ayrılık içinde hemen başka bir ilişki yaşayan bir erkek hiç bir zaman güvenilir bir erkek olamaz. Güvenilir olsaydı muhtemelen bu yaşadıklarını tekrar birleşme aşamasında mutlaka dile getirirdi diye düşünüyorum .

Son düzenleme:
Bence arkadasin degil senin basina geldi bu.
Erkek olmak varmis valla..
2 hatun paylasamiyor ohh misss..
Adam muhatap olmasin kadinlar kapissin.
Daha evleneli 2hafta olmus onlarin suan cicim aylarinda olmasi gerekirdi. Balayi ve yatak.
Adamin kirdigi findiklar yol olmus gelmis kabuklari arkadasina dokulmus..

5 cocuk yapsin. Bulunmaz boyle koca valla.

ben de tam bunları yazacaktım
bir insana ne zaman hakkını helal etmez mesela bir eşyası çalındığında haram zıkkım olsun der
iftiraya uğradığında ve en başta haksızlığa uğradığında hakkını helal etmez
iki sene önce bir kaç aylık ilişki yaşamış kimse hakkımı helal etmiyorum falan demez
ancak evlenme vaadiyle kandırılmış kendisini adamın sevgilisi zanneden kız hakkını helal etmez

ayrıca eğer kız takıntılı olsa ve ondan korksa en başta eşi kadına bak bu kadına karşı dikkatli ol vs. derdi
ve daha ayrılması bir ayı bulmamış bir adam hemen başkasına gidiyorsa o ilişki sorgulanmalı
aklıma maalesef bizi burada delirten boşandığı kocasını elde etmeye çalışan kadını getirdi bu konu
hani kocası her ayrıldığında bir ay içinde bir defa nişanlanmış diğer ayrıldıklarında da iki ay içinde evlenmiş evliliği süresince rahatta durmamış
adam güvenilir değil ya arkadaşı eşine güvenmeden yaşamayı öğrenecek ya ayrılacak

ya aslında yaşanmış olay çok çirkin ve seviyesiz sadece şaşırdığımız için bu kadar yorum yaptık Allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın..
herkesi dengiyle karşılaştırsın....

eskiden dedem Allah iyilerle karşılaştırsın derdi bize hep.. bende 15 20 li yaşlarda hiç anlayamayıdun yani beni seviyosa iyi olur falan diye düşünüyodum ama öyle olmuyo kötüden iyi fesattan dost olmuyo işte..

İlk mesajınızdan sonraki yorumları okumadım ama şu cümleniz bana yetti.Adam etmek için çok uğraştıı.Malesef canım kimse uğraşılarak adam edilmiyor.adamsa adamdır zaten .
Bu tip adamları eş olarak seçtiğinizde geçmişi ile birlikte kabul edemiyorsanız hiç etmeyin yoksa üzülürsünü işte.

ozaman nasıl emin oluyorsunuz ayrıldıkları dönemde olduğuna? kız 2 sene önce demiş şu ay dememiş ki.bu bile soru işareti yaratmıyormu sizde?
O doneme geliyor iki sene once ayrilik yasadilat cunk
ya bilmeden konuşma . ben bekarım ben olsam ben derim kimden çekincem sanki beni tanıyorsunuz. hay allahım ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…