ne olursa olsun evli bir erkeği aradığı için kendini düşürmüş bence kız .ben bunu demek istedim . kız suçlu demedim . ama bu davranışı basit . neyi tebrik ediyorsunuz anlamadım .gurursuzluk ne zamandan beri kendine güven oldu .Kız neden gurursuz olsun? Gurursuz olduğunu düşünmek tam anlamıyla bir erkek düşüncesi. Bu adam evlenmeden kısa süre öncesine kadar bu kızla birşey yaşamış ki kız da kendinde hesap sorma hakkını buluyor ki hakkıdır. Bir kadına, bir erkek kötü bir şey (ağır bir şiddet) yaşatıyor ve sırf evlendi diye susmasını, yaşatılanın hesabını sormamasını beklemek niye? Erkekler masum değiller onları temize çekmeyi bırakmalıyız kadınlar olarak. "Siz o kızın yerinde olsaydınız ne yapardınız? " bu soruyu kendinize hiç yönelttiniz mi? Muhtemelen öfkeyle bir çok kadın aynı şeyi yapar. O kız nezdinde bu türlü şeyler yaşayıp susmayan tüm kadın arkadaşları kutluyorum.O kız da iyi ki yaşatılanın hesabını soracak kadar kendine güveniyor ve belki de bir kadına yanlış insanla evlendiğini gösterecek.
Ve bitirmeden ilişki 4 yıllık ise bu mevzu 2 yıl evvel yaşanmış ise o dönemde arkadaşınızın ilişkisi 2 yıllık imiş ; 2 yıllık ilişkide 4-5 aylık ayrılık içinde hemen başka bir ilişki yaşayan bir erkek hiç bir zaman güvenilir bir erkek olamaz. Güvenilir olsaydı muhtemelen bu yaşadıklarını tekrar birleşme aşamasında mutlaka dile getirirdi diye düşünüyorum .
fake sem yazma yorum yapma . yapmak zorunda mısın .şuraya bir konu açıyoruz fake fake kafa şişirdiniz . hiç işim yok çocuk gibi sizi kandırcam !Fake olduğunuzu düşünmeye başladım 2 saat önce de kız gurursuz diyip duruyodunuz hala kız gurursuz diyosunuz 30 sayfa yazıdan sonra
İnsan bu kadar sabit fikirli olamaz çünkü kusura bakmayın.. Hala erkeğe laf kondurmuyorsunuz e fikir almak için değil haklı olduğunuzla ilgili ego tatmini için mi açtınız?fake sem yazma yorum yapma . yapmak zorunda mısın .şuraya bir konu açıyoruz fake fake kafa şişirdiniz . hiç işim yok çocuk gibi sizi kandırcam !
ne yapayım küfür mü edeyim adama ?İnsan bu kadar sabit fikirli olamaz çünkü kusura bakmayın.. Hala erkeğe laf kondurmuyorsunuz e fikir almak için değil haklı olduğunuzla ilgili ego tatmini için mi açtınız?
sürekli ayrılıp barışıyordular işte .uzun süreli bir küslük yaşadılar . arkadaşım bitti bu iş deyip ayrıldı adam evlenmek istemiyordu kızı üzüyordu çünkü . o ara bu kızla tanışmış . bir kaç günlük bir ilişki yaşamışlar . kız bunun evine gelmiş kalmış birşeyler yaşanmış heralde .Basta ayriymislar demiyodun bi ara aralari bozukmus diyodun niye cark ettin
ben aldatma konularında zaten sertim . ama adamı tanıyorum . adam öyle sevmeden evlenicek bir tip değil . parası var kariyeri var istediği kızla yatabilir ki bu kızda onlardan biri işte .İnsan bu kadar sabit fikirli olamaz çünkü kusura bakmayın.. Hala erkeğe laf kondurmuyorsunuz e fikir almak için değil haklı olduğunuzla ilgili ego tatmini için mi açtınız?
Bebegim yakinda adamin cocugu falan da cikicak ortaya diye ck krkyrm grckten ck krkyrm .s.s.sSevgiliyken hirli bi adam olsa AYY CNMM BEN ONU ADAM EDENE KADAR NELER CEKTIMM demezdi. Muhtemelen ne idugu belliydi ama bulduk bi sekilde evlenelim evlenince duzelir dedi evlendi. Simdi adamin ortaya pislikleri cikiyor AMA BENIM YASIM GECIYOO COCUK YAPMAM LAZIMM NASILSA SEVGILIYKEN BOYNUZLANMISIM BI SEY OLMAZ diyor. Bu kadar kolay sineye cektigi icin zaten adamin da hamurunda oldugunu icin evlilik boyu aldatmalar devam edecek bu sefer de SERI OLARAK ALDATILIYORUM AMA COCUKLARIM ICIN KATLANMAK ZORUNDAYIM BIRTANEM diyecek. Hadi eskiden kadinin ekonomik ozgurlugu yoktu cahildi katlaniyodu bazilari onursuzluga. Bu devrin kadinlarina noluyo egitimli kulturlu statu sahibi kazandigi para belki adamdan cok ama nosyon ayni. Demek ki bazi seyler karakter isi guc degil mesele
Oha ya para var kariyer var istediğiyle yatar ne demek..ne yediniz ne içtiniz siz?ben aldatma konularında zaten sertim . ama adamı tanıyorum . adam öyle sevmeden evlenicek bir tip değil . parası var kariyeri var istediği kızla yatabilir ki bu kızda onlardan biri işte .
adam ayrıyken yaşamış bitmiş olay .bende konu açayım insanlar ne düşünür diye düşündüm ve konu açtık . ama siz çok sert yazdınız .
ne olursa olsun evli bir erkeği aradığı için kendini düşürmüş bence kız .ben bunu demek istedim . kız suçlu demedim . ama bu davranışı basit . neyi tebrik ediyorsunuz anlamadım .gurursuzluk ne zamandan beri kendine güven oldu .
kız kendi itiraf ediyor 2 seneden beri görmediğini ama kız beni kandırdı kullandı falan diyormuş . seni aldattı benle demiş ki ayrıydılar o zaman . seni boynuzladı demiş benle . arkadaşıma kocan sen yaşlısın çirkinsin benim peşime takıldı gitmiyor peşimden dedi demiş .arkadaşımın tehdit etmesi tabi yanlış ama birşeyler söylemiş işte .kız da az değil .arkadaşımı kırmak için neler söylemiş .Aklıma ilk gelen ihtimal;
Adam kızı evlenme vaadiyle kandırdı ve birlikte oldular. Kız da bu yüzden ayrılamadı belki vs vs... türkiye'deki alışılageldik tablolar bunlar...
Sonra arkadaşınızla barışınca, adam saman altından su yürüttü devam ettirdi diğer kızla olan ilişkiyi..
Yani bence 2 yıl aradan sonra hiç kimse gelip de "evlendi" diye musallat olmaz.
Bu 2 yıl süresince devam edilmiş konuşmaya ve hatta belki de görüşmeye...
kız kendi itiraf ediyor 2 seneden beri görmediğini ama kız beni kandırdı kullandı falan diyormuş . seni aldattı benle demiş ki ayrıydılar o zaman . seni boynuzladı demiş benle . arkadaşıma kocan sen yaşlısın çirkinsin benim peşime takıldı gitmiyor peşimden dedi demiş .arkadaşımın tehdit etmesi tabi yanlış ama birşeyler söylemiş işte .kız da az değil .arkadaşımı kırmak için neler söylemiş .
mecbur kalıcak bir durumu yoktu . kestirip atabilirdi . evet arkadaşım da çok koştu peşinde bazı şeyleri hep sineye çekti ama sonuçta zorlada evlenmedi . zorla kim kimle evlenebilir ki?Kendi düsen aglamaz... Bozuk giden bi iliski, zorla evlilige itilmis bi adam gördüm ben... Simdi sevmese evlenmez falan denilirde bende sevmiyor demiyorum zaten, ama evlilige hazir olmayan biri bi nevi evlenmek zorunda hissetmis kendini... Belkide mecbur kaldi... Herneyse saglikli yürümeyen bi iliski icin evlilik ilac degildir, devami aynen böyle olur... Bugün ayse mesaj atar, yarin Fatma, diger gün hayriye... Ayrica kiza gurursuz diyorsunuz ya arkadasinizda pek gururlu degilmis, neden kizla muhattab oluyor ona hesap vermesi gereken esi... Kizin yaptigi tabii ki dogru degil ama kizdan önce es ve en cokta arkadasiniz suclu... Bile bile bu evlilige girmis... Hakkinda hayirlisi olsun...:
öyle demedi belkide kız uyduruyor . kız bunu söylüyor .kız arkadaşımı üzmek için herşeyi söylerKız da az değil mi? Yahu kocası az değil asıl...İki ilişkiyi bir arada yürüttüğü bvelli...ne ara arkadaşın hakkında yaşlı filan demiş olabilir bu adam ? mantıklı düşünün yahu !
Şunu yazdıktan sonra zaten size durup da bi şey yazmam.Ne kadar çirkin bir uslup parası var istediğiyle yatar...nasıl bir kafayla yaşıyorsunuz?ben aldatma konularında zaten sertim . ama adamı tanıyorum . adam öyle sevmeden evlenicek bir tip değil . parası var kariyeri var istediği kızla yatabilir ki bu kızda onlardan biri işte .
adam ayrıyken yaşamış bitmiş olay .bende konu açayım insanlar ne düşünür diye düşündüm ve konu açtık . ama siz çok sert yazdınız .
tamam canım senide eşinin eskilerinden biri arayıp sana ve eşine hakaret ederse bu feminist cümleleri ona kurarsın .hakkını arıyor kız dersin .Sizin gurursuz yazdığınızın farkında bile değilim, şahsınıza yazsam aynen şu anda yaptığım gibi cevaplardım. Küçüldüğü , gurursuz olduğu yönündeki iletiler sonucu genele yazılmış , tamamen fikirlerimi dile getirdiğim bir ileti idi. Size göre kendini düşürmüştür bana göre hakkını arıyordur ve sineye çekmediği için gayet özgüveni yüksek bir kadındır.Ben, bir feminist olarak asla hiç bir kadını aşağılama, tanımasam, diyaloga girmesem de hakkında kötü konuşma hakkına sahip olmadığımı biliyorum. Bir erkek evleneceği ve evlenmeyeceği iki kadına bu türlü şiddet gösterme hakkını kendinde buluyorsa bence o erkeğe (evli veya değil) yaptığının hesabı sorulmalıdır. Evliliği de erkeğin evliliği olduğu için erkeğin sorumluluğundadır diğer kadının sorumluluğunda değildir.
maalesef bazı kadınlar için bu çok önemli diye yazdım . bazı kadınlar için her kadın için değil . yatmak bu kadar sorunda kızda yatmasaymış . zorla yatmadı ya bu adam o kızla . evine gitmiş adamın sonuçta reşit ne olucağı malum . adam yakınlık gösteridiyse kızda isteyerek olmuşŞunu yazdıktan sonra zaten size durup da bi şey yazmam.Ne kadar çirkin bir uslup parası var istediğiyle yatar...nasıl bir kafayla yaşıyorsunuz?
öyle demedi belkide kız uyduruyor . kız bunu söylüyor .kız arkadaşımı üzmek için herşeyi söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?