arkadasimin eşini arayan kadin?

İki sene önce olduysa şimdi patlaması mantıksız. Benim de başıma geldi sevgiliyken beni aradı ben hemen ayrıldım tabii içimde şühpeyle bile asla olmazdı. Sonra eşim kanıtladı benden önce 2 ay kadar çıkmışlar. Kız bırakmadı peşimizi. En son mahkemeye verdik. Bu sefer kızın ailesi araya girdi geri çekin rahatsız etmeyecek falan filan diye. Biz geri çektik ama kamu davasına döndü. Yine de iki kere mahkeme oldu. Demem o ki suçsuz adam kanıtlar hatta mahkemeye bile verir. Yalnız kibirlilik falan yapmıyorum da karşısında benim vw benzerim gibi bir kadın olursa. Yani içinde en ufak bir şühpeyle bile yaşamayacak evli olsa bile gidebilecek biriyle. Ama arkadaş evli kadın aranır mı bilmem neye takmış. Ortada bir olay var sonuçta ki aramış.

Mahkemeye verirler aslinda ama kiz tutamamis agir seyler soylemis ondan mahkeme de birsey elde edemez bence artik..

Beni sevmese niye evlensin diyor arkadasim..demek sevdigi benmisim diyor.

Arkadaşınız niye adam etmek için uğraşmış?
Nasıl biriymiş ki? Daha önce adam değil miydi?

Arkadasınızın iyi bir maaşı saglam bir işi var mı adamın tercih sebebi bu olabilir bu aralar erkeklerin takıntısı bu diğer kız parasızsa elemiştir tabi iftira da olabilir

Arkadaşına yazık olmuş ben olsam bu kocayı anında boşardım yolun başındayken çocuk vs yokken

Bence arkadaşınn eşi yalan söylüyor kız arkadaşın fatura geçmişine baksın eski mi yeni mi oradan ortaya çıkar görüsüp görüşmedikleri bu erkekler neden böyle ya en ufak sorunda başklarında arıyorlar ilgiyi kzla sakin sakin konusupp hang, ara nezman görstgünü ispatlı isteseydı istesin ya da şüphe ölüm gibi

Arkadasınızın iyi bir maaşı saglam bir işi var mı adamın tercih sebebi bu olabilir bu aralar erkeklerin takıntısı bu diğer kız parasızsa elemiştir tabi iftira da olabilir
Yok arkadaşımin kocasi zengin kariyeri var..arkadasima oranla daha yuksek mevkii ve maasi.

Hımm zengin kariyer sahibi serseri bir adam. Tam aranılan tip. Zaten Türk dizilerinde başrolde genelde böyle tipler oynatılıyor. Esas kız da gelip adam ediyor bu tipi. Ama bunlar sadece dizilerde oluyor

Hımm zengin kariyer sahibi serseri bir adam. Tam aranılan tip. Zaten Türk dizilerinde başrolde genelde böyle tipler oynatılıyor. Esas kız da gelip adam ediyor bu tipi. Ama bunlar sadece dizilerde oluyor
Zaman gostericek.aslinda adamin pesinde olmasi kizin mantiksiz degil.bir cok kizin evlenmek istedigi bir tip ondan bana kız takıntılı olarak geldi.

Ay inanmiyorum ya dort bes aylik bir ayrikta hemen gidip baska kizla mi yatmis bu nasil sevgi? Aldatmis arkadasini. Arkadasin gidip baska biriyle sevgili olsaydi sadece svgili olsaydi o sure icinde. Adi cikardi, daha ne kadar oldu biz ayrilli sen hemen baskasini buldun naptigin belli degil onun elini de boyle tuttunmu istemiyorum seni gibi seyler soylerdi eminim. Bu mesaj olayi kizin basina gelse adam suan davayi acmisti. İgrenc bu erkekler. Bu kisa sureli ayrilikta baskasiyla yatiyosa kiz hamileyken napcak acaba. Cok sinirlendim ya asiri sinirliyim suan. Yok anam hemen hamile kalma bu adama guven olmaz. Evlenmeyi dusunmedigin kiza dokunmicaksin arkadas. İlerde o hakki nasil odiyceksin. Tamam esi bu msajlar yuzunden yipransin acimiyorum sonucta kiza da yazik olmus ceksin cezasini da arkadasini da uzmeye hakki yoktu simdi arkadasinin guveni sarsilmistir. O kiz olmasa arkadasin hic bilmiycekti o ayrilikta kocasinin neler yaptigini. Bilmiyorum nasil bi tavir almasi gerrk ne yapmasi gerek. Ama hicbisey yokmus gibi devam da edemez. Beynim durdu resmen tavsiye veremiyorum

Canim ben araciyim arkadasin dediklerini yaziyorum.seviyorum birakmam kocami cocuk yapicam hemen diyor.

Kizda henuz dogru duzgun tanimadigi adamla niye yatmis.arastirsaymis gecmisini.

Canim ben araciyim arkadasin dediklerini yaziyorum.seviyorum birakmam kocami cocuk yapicam hemen diyor.

yapcaksa ne diye konu açıyor
burda hepimizin vaktini alıyor.
hem sabit fikirli hem farklı görüş kabul etmiyor.

ne dememizi bekliyor .. aaa kız çok yapışkanmış... sen kocanı elinde tut. yap bir çocuk garanti olsun...
evliliğine sahip çık tabi.. elin o...su için güvensizlik mi olur kocana.
hem daha yeni evlisin çekememiş kız ne yüzsüzmüş

bunlar mı yani duymak istedikleri...
hayır asıl yüzsüz ve şe...siz kocası olacak adam... 2 sene önce 2 gün ilişki yaşadığı biri evlenince aramaz bir insanı.. demek ki görüşüyorlardı ki biliyor evlendiğini.

at gözlüklerinizi çıkarın artık ya..
tek koca sizde var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…