Kizin amaci bu zaten bence.aralarini bozmakYuva yıkmak kolay inadına sahip çıksın temellerini sağlam atsınlar bence evlendiğine göre öncesi bitmiştir o kişi Dr çatlasın kudursun dursun ohh
Mahkemeye verirler aslinda ama kiz tutamamis agir seyler soylemis ondan mahkeme de birsey elde edemez bence artik..İki sene önce olduysa şimdi patlaması mantıksız. Benim de başıma geldi sevgiliyken beni aradı ben hemen ayrıldım tabii içimde şühpeyle bile asla olmazdı. Sonra eşim kanıtladı benden önce 2 ay kadar çıkmışlar. Kız bırakmadı peşimizi. En son mahkemeye verdik. Bu sefer kızın ailesi araya girdi geri çekin rahatsız etmeyecek falan filan diye. Biz geri çektik ama kamu davasına döndü. Yine de iki kere mahkeme oldu. Demem o ki suçsuz adam kanıtlar hatta mahkemeye bile verir. Yalnız kibirlilik falan yapmıyorum da karşısında benim vw benzerim gibi bir kadın olursa. Yani içinde en ufak bir şühpeyle bile yaşamayacak evli olsa bile gidebilecek biriyle. Ama arkadaş evli kadın aranır mı bilmem neye takmış. Ortada bir olay var sonuçta ki aramış.
Beni sevmese niye evlensin diyor arkadasim..demek sevdigi benmisim diyor.burada vahim olan durum; kızın, arkadaşınızın eşini araması değil,tam aksine adamın 2 yıl önce takılmış olduğu(!) bir kızın hala ona takıntılı bir biçimde mesaj atmasına, arayıp taciz etmesine izin vermesi. Bu adam 2 yıldır hiç mi kestirip atmamış bu konuyu numarasını da mı değiştirememiş ya da kızın numarasını da mı engelleyememiş arkadaşınız gözünü açsın bu adam bal gibi de ikisini bir arada götürmüş en mantıklı olanıyla da evlenmiş. hiç kusura bakmayın arkadaşınız aldatılmış
Oyle ama üzülüyorarkadaşım kırılmasını mı var sevgican kardeş..lütfen sen şu tutumunu sabitleştir bir ..yabancıya şöyle arkadaşıma tavrım böyle diye bir şey yok
Arkadasınızın iyi bir maaşı saglam bir işi var mı adamın tercih sebebi bu olabilir bu aralar erkeklerin takıntısı bu diğer kız parasızsa elemiştir tabi iftira da olabilirKizlar merhaba.su an is yerindeyim.arkadasimda yanimda.bana birsey anlatti konu acmaya karar verdim bende..kendiside okuyor burayi şu an.hemen üye olamayacagi icin benimkinden yaziyoruz..
konu su arkadasim evleneli iki hafta oldu.4 senelik bir iliskinin ardindan evlendiler.dun arkadasimin esine bir msj gelmis.kizin biri saydirmus.iste beni kandirdin hakkimi helal etmiyorum hakaretler beddualar ..arkadasimda msjlari görmüş kizi aramis kiz basta acmamis teli .arkadasim israrla aramis sen benim esimden ne istiyorsun diye..kizda beni kandirdi senin icin benim pesimde onu istemiyorum o kiz bana göre yasli falan demis.ki arkadasimla esi ayni yastalar.arkadasim deliye donmus kiza hakaret etmis cok kizmis çünkü. Esine sormus eside o kizla bir iki sene once birseyler yasadigini ama kizin takinti yapip boyle rahatsiz ettigini anlatmış. .arkadaşım huzursuz oldu daha yeni evli..iliskimiz biraz problemliydi o ara diyor yani esinin o donemde o kizla ufak bir iliski yasadigi donemde..ben tarafsiz olamiyorum sevdigim bir arkadaşım ve gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi...boyle bir olayda siz ne düşünürsünüz. ?
Oyle dedi bilmiyorum ki bende..Arkadaşınız niye adam etmek için uğraşmış?
Nasıl biriymiş ki? Daha önce adam değil miydi?
Aksine cocuk düşünüyor hemenArkadaşına yazık olmuş ben olsam bu kocayı anında boşardım yolun başındayken çocuk vs yokken
Yok arkadaşımin kocasi zengin kariyeri var..arkadasima oranla daha yuksek mevkii ve maasi.Arkadasınızın iyi bir maaşı saglam bir işi var mı adamın tercih sebebi bu olabilir bu aralar erkeklerin takıntısı bu diğer kız parasızsa elemiştir tabi iftira da olabilir
Zaman gostericek.aslinda adamin pesinde olmasi kizin mantiksiz degil.bir cok kizin evlenmek istedigi bir tip ondan bana kız takıntılı olarak geldi.Hımm zengin kariyer sahibi serseri bir adam. Tam aranılan tip. Zaten Türk dizilerinde başrolde genelde böyle tipler oynatılıyor. Esas kız da gelip adam ediyor bu tipi. Ama bunlar sadece dizilerde oluyor
Canim ben araciyim arkadasin dediklerini yaziyorum.seviyorum birakmam kocami cocuk yapicam hemen diyor.nedense işinize gelen yorumları alıntılıyorsunuz...
adamda mevkii maaş var ama onur yok napsın kızlar onu. bulunmaz hint kumaşı sanki.
Almış milletin ahını.
Hala kıza çamur atıyorsunuz bir de çok ayıp.
Kizda henuz dogru duzgun tanimadigi adamla niye yatmis.arastirsaymis gecmisini.Ay inanmiyorum ya dort bes aylik bir ayrikta hemen gidip baska kizla mi yatmis bu nasil sevgi? Aldatmis arkadasini. Arkadasin gidip baska biriyle sevgili olsaydi sadece svgili olsaydi o sure icinde. Adi cikardi, daha ne kadar oldu biz ayrilli sen hemen baskasini buldun naptigin belli degil onun elini de boyle tuttunmu istemiyorum seni gibi seyler soylerdi eminim. Bu mesaj olayi kizin basina gelse adam suan davayi acmisti. İgrenc bu erkekler. Bu kisa sureli ayrilikta baskasiyla yatiyosa kiz hamileyken napcak acaba. Cok sinirlendim ya asiri sinirliyim suan. Yok anam hemen hamile kalma bu adama guven olmaz. Evlenmeyi dusunmedigin kiza dokunmicaksin arkadas. İlerde o hakki nasil odiyceksin. Tamam esi bu msajlar yuzunden yipransin acimiyorum sonucta kiza da yazik olmus ceksin cezasini da arkadasini da uzmeye hakki yoktu simdi arkadasinin guveni sarsilmistir. O kiz olmasa arkadasin hic bilmiycekti o ayrilikta kocasinin neler yaptigini. Bilmiyorum nasil bi tavir almasi gerrk ne yapmasi gerek. Ama hicbisey yokmus gibi devam da edemez. Beynim durdu resmen tavsiye veremiyorum
Canim ben araciyim arkadasin dediklerini yaziyorum.seviyorum birakmam kocami cocuk yapicam hemen diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?